Ναντ – Ολυμπιακός: Μοιρασμένες οι εντυπώσεις στην πρεμιέρα

Ολυμπιακός - Καραμπάχ

Προγνωστικά για την αναμέτρηση της ημέρας, Ναντ - Ολυμπιακός, όπως έχετε συνηθίσει από τη στήλη Bet of the Day.

Με τον αγώνα Ναντ – Ολυμπιακός ξεκινάει το ταξίδι των «ερυθρόλευκων» στη φάση των ομίλων του Europa League. Ανάλυση και tips από το Bet of the Day.

  • «Σταντ Ντε Λα Μποζουάρ» (35.322), Νάντη.
  • Διαιτητής: Χάραλντ Λέχνερ.
  • Πρώτο ευρωπαϊκό ματς για την Ναντ μετά από 21 χρόνια. Ο Ολυμπιακός για να βρεθεί στους ομίλους αποκλείστηκε στον δεύτερο προκριματικό του Champions League από τη Μακάμπι Χάιφα (1-1 εκτός, 0-4 εντός) και απέκλεισε στα πέναλτι την Σλόβαν Μπρατισλάβας και τον Απόλλωνα Λεμεσού στα προκριματικά του Europa League.
  • Ο Ολυμπιακός μετρά έντεκα νίκες, τρεις ισοπαλίες και 16 ήττες σε αναμετρήσεις με ομάδες από τη Γαλλία. Δεν έχει φέρει ισοπαλία στα τελευταία 24 παιχνίδια απέναντι σε γαλλικούς συλλόγους. Η Ναντ έχει δώσει τέσσερις αγώνες κόντρα σε ομάδες από την Ελλάδα, με δύο νίκες, μία ισοπαλία και μία ήττα.

Ναντ

Ρεπορτάζ: Η κατάκτηση του κυπέλλου Γαλλίας χάρισε στη Ναντ την έξοδο στην Ευρώπη και την απευθείας πρόκριση στους ομίλους του Europa League. Η επιστροφή στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις μετά από περισσότερο από 20 χρόνια είναι σίγουρα ένα πολύ σπουδαίο γεγονός για τον σύλλογο της Νάντης και προδιαθέτει εκρηκτική ατμόσφαιρα στο γήπεδο. Χρειάζεται τη νίκη και για ψυχολογικούς λόγους, διότι αγωνιστικά δεν τα πάει καλά μέχρι στιγμής στην σεζόν. Η εντός έδρας ήττα με 3-0 το Σάββατο από την Παρί Σεν Ζερμέν ήταν η δεύτερη μετά από έξι αγωνιστικές στο πρωτάθλημα και το πέμπτο ματς που δεν κατάφερε να κερδίσει. Μοναδική της νίκη το 3-1 επί της νεοφώτιστης Τουλούζ, με την ομάδα του Κουμπουαρέ να βρίσκεται στην 13η θέση της βαθμολογίας.

Stat attack: Έχει δεχτεί γκολ σε έξι από τα επτά φετινά παιχνίδια (και εννέα στα τελευταία δέκα).

Απουσίες: «Στάνταρ» οι απουσίες των πολύτιμων Μουσά Σισοκό και Μόουζες Σιμόν. Τραυματίας κι ο Μερλίν, αμφίβολος αλλά μάλλον έτοιμος ο Καστελέτο.

Πιθανή ενδεκάδα (3-4-3): Λαφόντ – Παλουά, Καστελέτο, Τζιρότο – Φάμπιο, Μουτουσαμί, Τσιριβέλα, Άπια – Μπλας, Γκεσάν, Γκανάγκο.

Novibet – με 0% γκανιότα* και το στοίχημά σου αξίζει περισσότερα!

Ολυμπιακός

Ρεπορτάζ: Πέρασε από «σαράντα κύματα» για να βρεθεί στους ομίλους του Europa League. Μετά τον ντροπιαστικό αποκλεισμό από τη Μακάμπι Χάιφα, χρειάστηκε τη διαδικασία των πέναλτι για να αποκλείσει την Σλόβαν Μπρατισλάβας. Δύο ισοπαλίες με 1-1 με τους Σλοβάκους, δύο ισοπαλίες με 1-1 και με τον Απόλλωνα Λεμεσού για τα πλέι-οφ, με τους «ερυθρόλευκους» να παίρνουν κι εκεί την πρόκριση στη διαδικασία των πέναλτι. Ο Κορμπεράν αρχίζει σιγά-σιγά να βάζει την «σφραγίδα» του στην ομάδα, κι οι τελευταίες μεταγραφές αρχίζουν να δίνουν και πάλι αισιοδοξία στους φίλους του Ολυμπιακού. Μετά την απόκτηση του Μπιέλ, ήρθε κι η συμφωνία με τον Μαρσέλο που προκάλεσε ντόρο στην Ελλάδα κι όχι μόνο. Ο Βραζιλιάνος παρουσιάστηκε στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης» και δεν αποκλείεται να πάρει τα πρώτα του λεπτά συμμετοχής απόψε. Στο πρωτάθλημα, οι Πειραιώτες επέστρεψαν στις νίκες με το (όχι και τόσο άνετο) 3-1 επί του Ιωνικού και βρίσκονται στη δεύτερη θέση με επτά βαθμούς.

Stat attack: Αγνοεί τη νίκη στα τελευταία εννέα ευρωπαϊκά παιχνίδια.

Απουσίες: Τραυματίες οι Βαλμπουενά, Βρσάλικο. Τιμωρημένος ο Ουσεϊνού Μπα.

Πιθανή ενδεκάδα (4-2-3-1): Βατσλίκ – Άβιλα, Ρέτσος, Μανωλάς, Ρέαμπτσιουκ – Εμβιλά, Χουάνγκ Ιν-Μπεόμ – Ραντζέλοβιτς, Μπιέλ, Μασούρας – Χουάνγκ Ουί-Τζο.

Ναντ - Ολυμπιακός: Μοιρασμένες οι εντυπώσεις στην πρεμιέρα

Ναντ – Ολυμπιακός προγνωστικά: Αν θέλει να διεκδικήσει την πρόκριση ο Ολυμπιακός τέτοια παιχνίδια δε γίνεται να τα χάνει. Δεν υπάρχει διάθεση υποτίμησης της Ναντ, αλλά πρόκειται για μια μέτρια ομάδα με λίγες καλές μονάδες και χωρίς ευρωπαϊκή εμπειρία. Οι «ερυθρόλευκοι» ποιοτικά υπερτερούν, όμως ακόμα…ψάχνονται. Σταδιακά βελτιώνονται αλλά δεν έχουν πιάσει το επιθυμητό επίπεδο. Βάζοντας και τον παράγοντα της έδρας στην εξίσωση, οδηγούμαστε στην επιλογή της ισοπαλίας με απόδοση 3.40 στο Pamestoixima.gr.

Με το Παρά 1 στο Pamestoixima.gr το ποντάρισμά σου επιστρέφεται!

Μονό
22:00
Ναντ - Ολυμπιακός
Χ
3.40
BET: 15 units
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις