Ίντερ – Μπάγερν Μονάχου: Εκδίκηση δεκαετίας ψάχνουν οι Βαυαροί

Ίντερ - Μπάγερν Μονάχου

Προγνωστικά για την αναμέτρηση της ημέρας, Ίντερ - Μπάγερν Μονάχου, όπως έχετε συνηθίσει από τη στήλη Bet of the Day.

Το Μιλάνο ετοιμάζεται να φιλοξενήσει τον αγώνα Ίντερ – Μπάγερν Μονάχου, στην αναβίωση του τελικού του 2010. Ανάλυση και tips από το Bet of the Day.

  • «Τζιουζέπε Μεάτσα» (80.018), Μιλάνο.
  • Διαιτητής: Κλεμάν Τιρπέν.
  • Μοιρασμένα τα αποτελέσματα στις μεταξύ τους αναμετρήσεις. Από τρεις νίκες μετρά κάθε ομάδα και ένα ματς έχει λήξει ισόπαλο. Στην έδρα της Ίντερ η Μπάγερν έχει τρεις νίκες σε ισάριθμα παιχνίδια.
  • Στις επτά συναντήσεις τους, πέντε αγώνες είχαν under 2,5 γκολ και οι άλλοι δύο over 3,5.
  • Στις 51 φορές που έχει αντιμετωπίσει ομάδα από τη Γερμανία, η Ίντερ έχει απολογισμό 24-10-17. Αντίστοιχα, η Μπάγερν μετρά 19 νίκες, εννέα ισοπαλίες και 15 ήττες κόντρα σε ομάδες από την Ιταλία.

Ίντερ

Ρεπορτάζ: Η ευρωπαϊκή σεζόν ξεκινά για την Ίντερ με μια από τις δυσκολότερες αντιπάλους που θα μπορούσε να φανταστεί, την Μπάγερν. Οι «νερατζούρι» θέλουν οπωσδήποτε να κάνουν το βήμα παραπάνω σε σχέση με τις τελευταίες αποτυχημένες πορείες τους, καθώς δεν έχουν ξεπεράσει τη φάση των «16» του Champions League μετά την σεζόν 2010-11. Πάντως η κλήρωση απέναντι σε Μπάγερν και Μπαρτσελόνα την θέτει ως αουτσάιντερ για να βρεθεί στην επόμενη φάση της διοργάνωσης. Ιδιαίτερα αν διατηρήσει την εικόνα (κυρίως αμυντικά) που έχει παρουσιάσει μέχρι στιγμής. Δεύτερη ήττα το Σάββατο στην σεζόν μετά από πέντε αγωνιστικές, με 3-2 από τη Μίλαν. Είναι όγδοη στη βαθμολογία και σε περίπτωση ήττας από τη γερμανική ομάδα, δεν αποκλείεται να κινδυνέψει η θέση του Ινζάγκι στον πάγκο.

Stat attack: Έχει επιβεβαιώσει το over 2,5 και στα πέντε επίσημα ματς της φέτος, με τα τρία τελευταία να λήγουν με over 3,5 γκολ.

Απουσίες: Παραμένει εκτός ο πολύτιμος Λουκάκου κι ο αναπληρωματικός Ντάλμπερτ.

Πιθανή ενδεκάδα (3-5-2): Χαντάνοβιτς – Σκρίνιαρ, Ντε Φράι, Μπαστόνι – Ντούμφρις, Μπαρέλα, Μπρόζοβιτς, Τσαλχάνογλου, Ντιμάρκο – Μαρτίνεζ, Κορέα.

Novibet – με 0% γκανιότα* και το στοίχημά σου αξίζει περισσότερα!

Μπάγερν Μονάχου

Ρεπορτάζ: Όπως κάθε χρονιά, η Μπάγερν αρχίζει τη χρονιά της στην Ευρώπη με βλέψεις για κατάκτηση του Champions League. Φέτος είχε την ατυχία να πέσει πάνω σε Μπαρτσελόνα και Ίντερ στους ομίλους, κάτι που δεν αλλάζει το γεγονός ότι είναι φαβορί για την πρώτη θέση αλλά σίγουρα θα τη δυσκολέψει. Απέναντι στην Μπάρτσα θέλει να συνεχίσει την εξαιρετική παράδοση που έχει χτίσει, και να πάρει εκδίκηση από την Ίντερ για τον τελικό του 2010 αλλά και τον αποκλεισμό την αμέσως επόμενη σεζόν στους «16». Στο πρωτάθλημα οι Βαυαροί ξεκίνησαν εκρηκτικά με 3/3 και γκολ 15-1, όμως ακολούθησαν δύο ισοπαλίες με 1-1 απέναντι σε Γκλάντμπαχ (εντός) και πιο πρόσφατα Ουνιόν Βερολίνου (εκτός). Σε αυτά τα δύο παιχνίδια η Μπάγερν κατέγραψε συνολικά 56 τελικές (!), μετατρέποντας σε γκολ μόλις τις δύο. Εν τη απουσία καθαρού σέντερ φορ ο Νάγκελσμαν θα κριθεί πιο αυστηρά φέτος, μετά τον ντροπιαστικό αποκλεισμό στα προημιτελικά πέρσι από τη Βιγιαρεάλ.

Stat attack: Μετρά 17 νίκες, πέντε ισοπαλίες και μία ήττα στα 23 τελευταία εκτός έδρας ευρωπαϊκά ματς. 

Απουσίες: Πέρα από τους αναπληρωματικούς Σαρρ και Τελ, ο Νάγκελσμαν υπολογίζει άπαντες για το ματς με την Ίντερ.

Πιθανή ενδεκάδα (4-2-3-1): Νόιερ – Παβάρ, Ντε Λιχτ, Ουπαμεκανό, Ντέιβις – Κίμιχ, Γκορέτσκα – Κομάν, Μίλερ, Σανέ – Μανέ.

Ίντερ - Μπάγερν Μονάχου: Εκδίκηση δεκαετίας ψάχνουν οι Βαυαροί

Ίντερ – Μπάγερν Μονάχου προγνωστικά: Δεύτερη χρονιά με τον Ινζάγκι για την Ίντερ, κι όμως ακόμα δεν έχει καταφέρει να λύσει τα προβλήματα στην άμυνα. Ίσα-ίσα μοιάζουν πιο σοβαρά από πέρσι, καθώς οι «νερατζούρι» έχουν δεχτεί οκτώ γκολ σε πέντε αγώνες. Κακό τάιμινγκ για την συνάντηση με την Μπάγερν, ειδικά τώρα που οι Βαυαροί θα θέλουν να ξεσπάσουν μετά τις δύο σερί γκέλες στο πρωτάθλημα. Παίρνουμε τον διπλασιασμό που προσφέρει το Pamestoixima.gr για το συνδυαστικό Χ2 & over 2,5.

Με το Παρά 1 στο Pamestoixima.gr το ποντάρισμά σου επιστρέφεται!

Μονό
22:00
Ίντερ - Μπάγερν Μονάχου
Χ2 & over 2,5
2.00
BET: 15 units
Μονό
22:00
Ίντερ - Μπάγερν Μονάχου
Over 1,5 στο 1ο ημίχ.
2.20
BET: 15 units
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις