Παρί Σεν Ζερμέν – Γιουβέντους: Ξεκινούν με το δεξί οι Παριζιάνοι

Παρί Σεν Ζερμέν - Γιουβέντους

Προγνωστικά για την αναμέτρηση της ημέρας, Παρί Σεν Ζερμέν - Γιουβέντους, όπως έχετε συνηθίσει από τη στήλη Bet of the Day.

Στην πρεμιέρα του φετινού Champions League ξεχωρίζει η αναμέτρηση Παρί Σεν Ζερμέν – Γιουβέντους. Ανάλυση και tips από το Bet of the Day.

  • «Παρκ Ντε Πρενς» (47.929), Παρίσι.
  • Διαιτητής: Άντονι Τέιλορ.
  • Σε οκτώ αναμετρήσεις μεταξύ των δύο ομάδων (με πιο πρόσφατη το 1997), η Γιουβέντους μετρά έξι νίκες και δύο ισοπαλίες.
  • Σε αναμετρήσεις απέναντι σε ομάδες από τη Γαλλία, η Γιουβέντους έχει απολογισμό 18-6-6 με γκολ 47-24. Αντίστοιχα, η Παρί έχει απολογισμό 3-7-9 με τέρματα 18-28 κόντρα σε ομάδες από την Ιταλία.
  • Η Παρί Σεν Ζερμέν έχει αποτύχει να κερδίσει στην πρώτη αγωνιστική των ομίλων του Champions League σε τρεις από τις τελευταίες τέσσερις σεζόν. Από την πλευρά της, η Γιουβέντους είναι αήττητη στην πρώτη αγωνιστική τις τελευταίες τέσσερις σεζόν, με τρεις νίκες και μία ισοπαλία.

Παρί Σεν Ζερμέν

Ρεπορτάζ: Για άλλη μια χρονιά η Παρί Σεν Ζερμέν ξεκινά την ευρωπαϊκή της πορεία με στόχο την κατάκτηση του Champions League. Μετά τον περσινό αποκλεισμό στη φάση των 16 από τη Ρεάλ Μαδρίτης, η παρέα των Μέσι, Νεϊμάρ και Εμπαπέ μπαίνει εκ νέου ως ένα από τα φαβορί για να σηκώσει το τρόπαιο. Έχει ξεκινήσει καλά την σεζόν με τον Γκαλτιέ στο τιμόνι, μετρώντας πέντε νίκες και μία ισοπαλία σε έξι αγωνιστικές και απολογισμό τερμάτων 24-4. Προέρχεται από την άνετη νίκη με 3-0 στην έδρα της Ναντ. Έκανε ροτέισον ο Γάλλος τεχνικός, επομένως περιμένουμε την πιο δυνατή εντεκάδα απόψε.

Stat attack: Νίκη με over 2,5 σε έξι από τα επτά φετινά επίσημα παιχνίδια της (τα τέσσερα με over 3,5).

Απουσίες: Σίγουρα εκτός οι τραυματίες Ικάρντι και Πεμπελέ, αμφίβολος ο Βιτίνια που τραυματίστηκε στο ματς με τη Ναντ.

Πιθανή ενδεκάδα (3-4-3): Νάβας – Ράμος, Μαρκίνιος, Κιμπεμπέ – Χακίμι, Βεράτι, Σάντσες, Μπερνάτ – Μέσι, Νεϊμάρ, Εμπαπέ.

Novibet – με 0% γκανιότα* και το στοίχημά σου αξίζει περισσότερα!

Γιουβέντους

Ρεπορτάζ: Η κλήρωση των ομίλων προκάλεσε ανάμικτα συναισθήματα για τη Γιουβέντους. Από τη μία βρίσκει απέναντί της μια ομάδα που πολύ δύσκολα θα χάσει την πρωτιά, από την άλλη είναι σίγουρα το φαβορί για την πρόκριση έναντι της Μπενφίκα. Στόχος είναι να ξεπεράσει τον εαυτό της μετά τις αποτυχημένες πορείες τα τελευταία χρόνια και να φτάσει όσο πιο μακριά γίνεται. Ξεκινά με το δυσκολότερο από τα έξι ματς που θα παίξει για τους ομίλους, ελπίζοντας να φύγει αλώβητη από το Παρίσι. Μπαίνει στο παιχνίδι μετά από άλλη μία ισοπαλία. Αυτή τη φορά έμεινε στο 1-1 στην έδρα της Φιορεντίνα. Τραγική εμφάνιση (ειδικά στο δεύτερο ημίχρονο), από καθαρή τύχη γλίτωσε την πρώτη ήττα της σεζόν.

Stat attack: Under 2,5 σε τέσσερα από τα πέντε ματς της φέτος.

Απουσίες: Στα «πιτς» παραμένουν οι πολύτιμοι Πογκμπά, Κιέζα, Σέζνι και Ραμπιό, καθώς και οι αναπληρωματικοί Ακέ και Κάιο Ζόρζε.

Πιθανή ενδεκάδα (4-3-3): Περίν – Ντανίλο, Μπονούτσι, Μπρέμερ, Σάντρο – Λοκατέλι, Παρέδες, ΜακΚένι – Ντι Μαρία, Κόστιτς, Βλάχοβιτς.

Παρί Σεν Ζερμέν - Γιουβέντους: Ξεκινούν με το δεξί οι Παριζιάνοι

Παρί Σεν Ζερμέν – Γιουβέντους προγνωστικά: Μπορεί βάσει ονομάτων η διαφορά στις αποδόσεις να φαίνεται υπερβολικά μεγάλη, όμως στην πραγματικότητα αποτυπώνει και τη διαφορά των δύο ομάδων στο γήπεδο. Το πλάνο της Γιουβέντους αναμένεται να είναι ξεκάθαρο: μαζική άμυνα κι ό,τι βγει στις αντεπιθέσεις. Αυτό μπορεί να δουλεύει στην Ιταλία, όμως απέναντι σε Μέσι, Νεϊμάρ και Εμπαπέ δεν πρόκειται. Προβλέπεται νίκη των γηπεδούχων με ελεγχόμενο σκορ, οπότε ο άσος σε συνδυασμό με το under 3,5 είναι καλή επιλογή στο 2.42 του Pamestoixima.gr.

Με το Παρά 1 στο Pamestoixima.gr το ποντάρισμά σου επιστρέφεται!

Μονό
22:00
Παρί Σεν Ζερμέν - Γιουβέντους
1 & under 3,5
2.42
BET: 20 units
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις