Μια του κλέφτη, δυο του κλέφτη…

Προγνωστικά

Μετά την πετυχημένη πρεμιέρα στο Eurobasket, ο Playmaker συνεχίζει με προγνωστικά από την 4η μέρα του τουρνουά.

Το Eurobasket συνεχίζεται και είμαστε πάλι εδώ με προγνωστικά. Η Εθνική μας έχει ρεπό σήμερα, όμως για μια ακόμη ημέρα έχουμε σημαντικά παιχνίδια. Το πιο ενδιαφέρον γίνεται στον όμιλο… φωτιά, ανάμεσα στη Λιθουανία και τη Γερμανία, αλλά δε θα μας απασχολήσει μόνο αυτό.

Προγνωστικά: Τρίτη και φαρμακερή

Ίσως η πιο αδικημένη ομάδα της διοργάνωσης μέχρι στιγμής να είναι η Λιθουανία. Εξαιρετικό ρόστερ με αστέρες του ΝΒΑ και της Euroleague. Ωστόσο το ταμπλό γράφει 0/2, αφού ξεκίνησε με ήττες από Σλοβενία και Γαλλία, αμφότερες στο νήμα. Αν αναρωτιέστε αν τις άξιζε, τότε αυτό είναι μια άλλη ιστορία. Πλήγμα ο τραυματισμός του φορμαρισμένου Γκριγκόνις και αμφίβολη η κατάστασή του. Θεωρώ πως μια τρίτη συνεχόμενη ήττα δεν της αξίζει πάντως. Άλλωστε αντιμετωπίζει μια Γερμανία, που στην πρεμιέρα κλείδωσε τους Γάλλους, αλλά απέναντι στη Βοσνία προβλημάτισε. Ο άσος είναι στήριγμα, αφού ούτε οι Λιθουανοί είναι για 0/3 ούτε οι Γερμανοί για 3/3!

Novibet – 0% Γκανιότα Κάθε Μέρα

Από την πρώτη περίοδο

Θα κλείσουμε με μια δυάδα από φαβορί. Δόθηκαν αντίστοιχες αυτές τις μέρες στο telegram και πέρασαν. Είδαμε στα περισσότερα παιχνίδια τα φαβορί να μπαίνουν δυνατά και να προηγούνται από την πρώτη περίοδο. Σήμερα θα ποντάρουμε σε Ισπανία και Γαλλία να ξεκινήσουν με το πόδι στο γκάζι. Οι Ίβηρες το έδειξαν σε όλους τους αγώνες τους μέχρι στιγμής και θέλουν να τελειώνουν τη δουλειά από νωρίς και κόντρα στο Βέλγιο, το οποίο αργεί να βρει ρυθμό στα παιχνίδια του. Όσο για τους Γάλλους, μετά την ήττα στην πρεμιέρα δεν έχουν περιθώρια. Κάθε πόντος μπορεί να μετρήσει σε αυτόν τον όμιλο. Απέναντί τους οι Ούγγροι που μόνο απειλή δε συνιστούν.

Μονό
15:30
Λιθουανία - Γερμανία
1 (-3,5)
1.95
BET: 15 units
Δυάδα απόδοσης 2.32
17:15
Ισπανία - Βέλγιο
1 (-2,5) στην 1η περίοδο
1.55
21:30
Γαλλία - Ουγγαρία
1 (-2,5) στην 1η περίοδο
1.50
BET: 15 units
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις