ΑΧΑΣΤΗ ΤΡΙΠΛΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΕΓΓΡΑΦΗΣ!

ΔΩΡΟ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΗΜΕΡΑ

ΕΚΠΛΗΚΤΙΚΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΕΣΕΝΑ!

Ντέρμπι στο «Αλλιάνζ Ριβιέρα»

ΚΑΤΑΘΕΣΗ; LAST YEAR!

Ντέρμπι στο «Αλλιάνζ Ριβιέρα»

ΔΩΡΟ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΗΜΕΡΑ

H BET365 ΣΕ ΚΑΛΩΣΟΡΙΖΕΙ ΜΕ ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ*!

H BET365 ΣΕ ΚΑΛΩΣΟΡΙΖΕΙ ΜΕ ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ*!

ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΚΑΛΩΣΟΡΙΣΜΑΤΟΣ

ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΚΑΛΩΣΟΡΙΣΜΑΤΟΣ

ΤΡΙΠΛΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΦΩΤΙΑ ΜΕ 700 ΔΩΡΑ*

ΤΡΙΠΛΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΦΩΤΙΑ ΜΕ 700 ΔΩΡΑ*

ΤΡΕΛΟ ΔΩΡΟ* ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΗΜΕΡΑ!

ΤΡΕΛΟ ΔΩΡΟ* ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΗΜΕΡΑ!

ΣΟΥΠΕΡ ΤΡΙΠΛΟ ΔΩΡΟ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ!

ΣΟΥΠΕΡ ΤΡΙΠΛΟ ΔΩΡΟ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ!

Ντέρμπι στο «Αλλιάνζ Ριβιέρα»

LIVE BETTING 24/7!

Best Picks

Best Picks Πέμπτης με… ΟΑΚΑ και Μπράιτον!

Προγνωστικά NBA: Ειδικό NBA με επιτυχία 93%

Προγνωστικά NBA: Ειδικό NBA με επιτυχία 93%

Βάζει τη σφραγίδα η Σίτι κόντρα στη Κοπεγχάγη, υποψιασμένη η Ρεάλ κόντρα στη Λειψία

Θέλει να ξεσπάσει και να «τελειώσει» στο 1.95

προγνωστικά

Διαλεχτά σημεία με πολύ ταμείο

μελετημένα προγνωστικά

Βατός διπλασιασμός στο Βέλγιο

προγνωστικά Ευρωλίγκα

Combo με κίνητρο και απουσίες

προγνωστικά

Περνούν από το Μπράιτον οι «πολίτες»

Τα λάθη της Μακάμπι οδηγούν στο διπλασιασμό!

Τα λάθη της Μακάμπι οδηγούν στο διπλασιασμό!

Over ημέρας σε άριστες τιμές.

Το over 2,5 της ημέρας (25/4)

σημείο ημέρας.

Παναθηναϊκός – Μακάμπι Τελ Αβίβ: Ανάλυση & Προγνωστικά αγώνα

bet builder με την εικόνα να το δείχνει σχεδιαστικά.

Το Bet Builder της ημέρας (25/4)

Δίνει παράσταση ο Περάλτα

Δίνει παράσταση ο Περάλτα

ΑΧΑΣΤΗ ΤΡΙΠΛΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΕΓΓΡΑΦΗΣ!

Ντέρμπι στο «Αλλιάνζ Ριβιέρα»

Προγνωστικά Γαλλίας

Προγνωστικά Γαλλίας. Με το ντέρμπι της Κυανής Ακτής πέφτει η αυλαία της έκτης αγωνιστικής στη Ligue 1. Combo και ειδικά σε Κλερμόν και Αζαξιό.

Καλημέρα φίλοι κουβανέζοι. Με επτά αναμετρήσεις κλείνει σήμερα η έκτη αγωνιστική στη Ligue 1 από τις οποίες ξεχωρίζει το ντέρμπι της Κυανής Ακτής ανάμεσα σε Νις και Μονακό. Αρκετά ισορροπημένα τα υπόλοιπα ζευγάρια, θα εστιάσουμε στα Κλερμόν – Τουλούζ, Μονπελιέ – Λιλ και Αζαξιό – Λοριάν. Πάμε να δούμε λοιπόν τι βγαίνει από τα κυριακάτικα προγνωστικά Γαλλίας.

Με το Παρά 1 στο Pamestoixima.gr το ποντάρισμά σου επιστρέφεται!

Προγνωστικά Γαλλίας: Χωρίς Σαβανιέ και Καζρί η Μονπελιέ

Στις 14:00 έχουμε το παιχνίδι μεταξύ Μονπελιέ και Λιλ. Από δύο συνεχόμενες νίκες προέρχεται η Μονπελιέ, το 0-7 στη Μπρεστ και το 2-0 κόντρα στην Αζαξιό. Στη Βρέστη βρήκε τρία γκολ μέχρι το 11′ ενώ και η αποβολή του Λι-Μελού στο 50′ έκανε τα πράγματα ακόμα πιο εύκολα. Την Τετάρτη κόντρα στην Αζαξιό απέκτησε αριθμητικό πλεονέκτημα στο 37′ -με το σκορ ήδη στο 1-0- το οποίο όμως διατήρησε μέχρι το 45′ όταν και αποβλήθηκε ο τερματοφύλακας Ομλέν. Αμύνθηκε πάντως σωστά έκτοτε, δεν απειλήθηκε ιδιαίτερα και βρήκε και δεύτερο γκολ στο 77′.

Έχει βρει δίχτυα σε όλα τα φετινά η ομάδα του Ολιβιέ Νταλ’ Ολιό ωστόσο σήμερα ανεβαίνει ο πήχης δυσκολίας. Τόσο λόγω της ποιότητας του αντιπάλου όσο και εξ’ αιτίας των κομβικών απουσίων των Σαβανιέ, Καζρί αλλά και του βασικού πορτιέρε Ομλέν. Έφερε με μεταγραφή τον στόπερ Ζουλιέν από την Σέλτικ (πρώην Τουλούζ).

Η Λιλ αδικείται από την εντός έδρας ήττα απέναντι στη Νις (1-2). Είχε τον έλεγχο και αρκετές ευκαιρίες ωστόσο πλήρωσε δύο στιγμές αδράνειας της άμυνας οι οποίες οδήγησαν σε ισάριθμα πέναλτι (22′ και 29′). Το αποτέλεσμα αυτό δεν αλλάζει την συνολικά θετική εικόνα που έχει αφήσει έως τώρα η ομάδα του Πάολο Φονσέκα που παίζει όμορφο και επιθετικό ποδόσφαιρο. Ενισχύθηκαν οι «μεγάλοι Δανοί» στο φινάλε των μεταγραφών με τον μεσοεπιθετικό Ουνάς και τον μέσο Αντρέ Γκόμες. Ποιοτικές προσθήκες που σίγουρα θα βοηθήσουν.

Άκρως θετική παράδοση για την Λιλ απέναντι στη Μονπελιέ από την οποία έχει ηττηθεί μόλις δύο φορές την τελευταία δεκαετία (12-5-2 μέσα-έξω). Μάλιστα στα τέσσερα από τα πέντε τελευταία παιχνίδια μεταξύ τους σημειώθηκε goal/goal & over 2,5.

Δίκαιο φαβορί η Λιλ που έχει και την παράδοση με το μέρος της ενώ η Μονπελιέ έχει σημαντικές ελλείψεις. Στο 2.15 κυκλοφορεί το διπλό, θα το τιμήσουμε. Παράλληλα, θα ποντάρουμε και σε ένα fun bet combo με σκόρερ και κάρτα.

Με τα φάουλ στην Κορσική

Ισορροπημένο παιχνίδι έχουμε στο Αζαξιό – Λοριάν. Τελευταία και με μόλις ένα βαθμό η Αζαξιό βγάζοντας βέβαια δύσκολο πρόγραμμα έως τώρα. Το σημερινό είναι πιο κοντά στα μέτρα της και μια καλή ευκαιρία για τους πρώτους τρεις βαθμούς. Η Λοριάν εμφανίστηκε ευάλωτη αμυντικά και ηττήθηκε με το βαρύ 5-2 στη Λανς. Μεσοεπιθετικά αντιθέτως ήταν καλή με τον φορ Μοφφί να πετυχαίνει δύο τέρματα (έφτασε τα τέσσερα).

Αναμένεται αγώνας με ένταση και δύναμη. Ελκυστικό το over στα φάουλ των γηπεδούχων που (έχουν 18-16-11-13-17 στα πέντε πρώτα παιχνίδια τους) με το line να βρίσκεται στο over 12,5, ίσως αξίζει να ρισκάρουμε και λίγο περισσότερο με το over 13,5.

Αμφίρροπο μοιάζει και το Κλερμόν – Τουλούζ. Αμφότερες προέρχονται από ήττες σε δύσκολα βέβαια παιχνίδια (απέναντι σε Μαρσέιγ και Παρί αντίστοιχα) στα οποία παρατάχθηκαν και με πιο αμυντικούς προσανατολισμούς. Σήμερα θα έχουν πιο επιθετική φιλοσοφία μιας και το μεταξύ τους είναι μια καλή ευκαιρία για επιστροφή στις επιτυχίες. Χαμηλά οι αποδόσεις στα γκολ, θα καταλήξουμε σε ένα combo με over 1,5 γκολ και τα κόρνερ των φιλοξενούμενων που ψάχνουν τις στημένες φάσεις (λόγω του εξαιρετικού Φαν ντεν Μπούμεν).

Winmasters – 100+ live τραπέζια για ρουλέτα και μπλάκτζακ.

Προγνωστικά Γαλλίας: Ντέρμπι πριν την Ευρώπη

Ξεχωρίζει ασφαλώς από το σημερινό μενού το ντέρμπι ανάμεσα σε Νις και Μονακό. Δύο ομάδες που δεν έχουν ξεκινήσει καλά τη χρονιά με μόλις μία νίκη στα πέντε πρώτα παιχνίδια τους (1-2-2) και με σκαμπανεβάσματα στις εμφανίσεις τους. Για τη Νις είναι λογικό ως ένα βαθμό λόγω της αλλαγής στην άκρη του πάγκου αλλά και των αρκετών νέων προσώπων στο ρόστερ. Μάλιστα  μετά τον Ντιόπ οι Νικαιώτες έφεραν και τον γκολτζή Λαμπόρντ (από Ρεν) ενώ την αντίθετη διαδρομή ακολούθησε ο Γκουιρί. Η ποιότητα είναι αδιαμφισβήτητη, το θέμα είναι το πότε θα καταφέρει ο Λουσιάν Φαβρ να «δέσει» την ομάδα. Θα λείψει ο τιμωρημένος μέσος Λεμινά.

Προβληματική η εικόνα της Μονακό η οποία μετά τη νίκη της πρεμιέρας στο Στρασβούργο δεν έχει καταφέρει να κερδίσει ξανά. Αξιοσημείωτο μάλιστα ότι στα τρία από τα τέσσερα τελευταία οι Μονεγάσκοι δέχθηκαν κόκκινη κάρτα που επηρέασε σε μεγάλο βαθμό την έκβαση των αγώνων τους. Τιμωρημένος ο στόπερ Μαριπάν, αμφίβολος ο Φόλαντ.

Μία νίκη στα τελευταία επτά παιχνίδια (μέσα-έξω) για τη Νις με αντίπαλο τη Μονακό (1-1-5). Τα πέντε από τα επτά αυτά παιχνίδια συνοδεύτηκαν από goal/goal & over 2,5.

Καμία από τις δύο δεν μας πείθει να την εμπιστευτούμε ενώ αμφότερες θα σκέφτονται και τις ευρωπαϊκές τους υποχρεώσεις την Πέμπτη. Δεν αποκλείεται μια ισοπαλία, θα ρισκάρουμε να είναι με γκολ. Επιπλέον θα ποντάρουμε και στο να σκοράρει ο Ντελόρ.

Novibet – με 0% γκανιότα* και το στοίχημά σου αξίζει περισσότερα!

Μονό
14:00
Μονπελιέ - Λιλ
2
2.15
BET: 10 units
Fun bet
14:00
Μονπελιέ - Λιλ
Γκολ Ντέιβιντ και κάρτα Φερί
8.25
BET: 2 units
Combo
16:00
Κλερμόν - Τουλούζ
Over 1,5 γκολ & οver 3,5 κόρνερ Τουλούζ
1.88
BET: 30 units
Φάουλ
16:00
Αζαξιό - Λοριάν
Αζαξιό οver 13,5 φάουλ
2.30
BET: 10 units
Combo
21:45
Νις - Μονακό
Χ & goal/goal
4.00
BET: 3 units
Σκόρερ
21:45
Νις - Μονακό
Γκολ Ντελόρ
3.25
BET: 2 units
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις