Νίκες των φαβορί στο 4.23

προγνωστικά

Προγνωστικά από τους αγώνες της Κυριακής από τον Magician που εκμεταλλεύεται τις καταστάσεις των ομάδων και ποντάρει ανάλογα.

Κυριακάτικα προγνωστικά στο koubanezos.gr, όπως έχετε συνηθίσει από τη στήλη.

Προγνωστικά: Με οδηγό την παράδοση

Έριξε τέσσερα η Τρουά στην Μονακό και επέστρεψε βασίλισσα πίσω. Έπαιξε βέβαια με παίχτη παραπάνω από το 44o λεπτό. Η άμυνα της είναι το μεγαλύτερο πρόβλημα γιατί επιθετικά πάει καλούτσικα. Δυο συνεχόμενες νίκες και τα χαμόγελα επέστρεψαν. Πέντε στα πέντε over 2,5 στο πρωτάθλημα τα τέσσερα από αυτά με goal/goal. Θέλει να κερδίσει πάλι για να μην πάει στράφι η νίκη της προηγούμενης αγωνιστικής.

Η Ρεν κέρδισε με 3-1 την Μπρεστ εντός έδρας την προηγούμενη αγωνιστική παίζοντας καλό ποδόσφαιρο. Είναι στην έβδομη θέση με εφτά βαθμούς. Συμπλήρωσε τρία συνεχόμενα goal/goal & over 2,5 στο πρωτάθλημα. Καλή επιθετικά αλλά έχει δεχτεί τέρμα σε όλα τα παιχνίδια της μέχρι στιγμής. Έξι συνεχόμενα goal/goal έχουν στην προϊστορία τους, τα πέντε από αυτά ήταν και over 2,5. Θα κρατήσουμε από την αναμέτρηση το over 2,5 από σε απόδοση 1.81 στη Novibet.

Bet Builder: Τώρα συνδυάζεις διαφορετικά στοιχήματα στον ίδιο αγώνα στο Pamestoixima.gr!

Ξεκίνησε το τρένο των φιλοξενούμενων

Καλά ξεκίνησε το πρωτάθλημα η Σλοβάτσκο με δύο νίκες και δύο ισοπαλίες αλλά στα τελευταία δύο έχει ηττηθεί σε συνδυασμό με over 2,5. Στα έξι παιχνίδια μέχρι στιγμής μόνο στο τελευταίο δεν σκόραρε. Επιθετικά είναι καλή και βάζει δύσκολα στους αντιπάλους της. Πέντε στα έξι over 2,5 συνολικά στο πρωτάθλημα. Ο βαθμός δυσκολίας τώρα ανεβαίνει αφού αντιμετωπίζει την πρωτοπόρο Σλάβια Πράγας. Οι φιλοξενούμενοι ήταν να μην κάνουν ήττα, που έχασαν την πρώτη αγωνιστική. Ακολούθησαν πέντε παιχνίδια, πέντε νίκες που σκόραραν τουλάχιστον τρία γκολ. Βρίσκονται σε εξαιρετική φόρμα. Υπέρ τους και η παράδοση με τέσσερα διπλά στα τελευταία πέντε. Η επίθεση των φιλοξενούμενων πετάει φωτιές για κάλυψη όμως θα κρατήσουμε το Χ2 & over 2,5 σε απόδοση 2.35 στο Pamestoixima.gr.

Με το μαχαίρι στα δόντια

Χωράει δεύτερη αποτυχία σερί για την ΑΕΚ; Θεωρώ ότι είναι δύσκολο. Ο πήχης έχει μπει ψηλά φέτος και ίσως η ήττα εντός έδρας από τον Βόλο μόλις τη δεύτερη αγωνιστική να της κάνει καλό στο μέλλον. Θα κυνηγήσει από την αρχή το γρήγορο γκολ και να διώξει όποιο άγχος για τους τρεις βαθμούς. Έχει και την παράδοση υπέρ της. Ο ΠΑΣ Γιάννινα από την άλλη, έχασε από τον Ολυμπιακό την πρώτη αγωνιστική και ήρθε ισόπαλος με την Λαμία εντός έδρας την δεύτερη χωρίς να είναι καλύτερος. Πετυχαίνει τη γηπεδούχο σε στιγμή που θα διψάει για τη νίκη. Λογικά δεν θα μπορέσει να σταθεί εμπόδιο στην Ένωση. Θα κρατήσουμε το άσο από το ημίχρονο σε απόδοση 1.80 στο Pamestoixima.gr.

Novibet – Με δυνατότητα PARTIAL cash out

Μονό
18:05
Τρουά - Ρεν
Οver 2,5
1.81
BET: 10 units
Δυάδα απόδοσης 4.23
20:00
Σλοβάτσκο - Σλάβια Πράγας
Χ2 & over 2,5
2.35
21:30
ΑΕΚ - ΠΑΣ Γιάννινα
1 ημίχρονο / 1 τελικό
1.80
BET: 20 units
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις