Αυτοί σκοράρουν, εμείς υπερδιπλασιάζουμε

Scorakias

Ο Scorakias επανέρχεται με προγνωστικά από τα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα και ποντάρει σε σημεία άνω του διπλασιασμού.

Ο Scorakias επιστρέφει με προγνωστικά από όλη την Ευρώπη. Το κουπόνι είναι γεμάτο σημαντικά παιχνίδια. Σήμερα θα επικεντρωθούμε σε ομάδες που προβληματίζουν επιθετικά και θα τις κοντράρουμε. Συγκεκριμένα θα επιλέξουμε να βρεθούν πίσω στο σκορ για να διπλασιάσουμε το ποντάρισμά μας.

O Scorakias κοντράρει τους… «άσφαιρους»

Ξεκινάμε από τη Γαλλία και την αναμέτρηση της Αζαξιό με τη Λοριάν. Βίοι αντίθετοι για τις δυο ομάδες στην εκκίνηση του πρωταθλήματος. Μετά από πέντε αγώνες οι γηπεδούχοι έχουν μόλις ένα βαθμό και έχουν πετύχει τρία γκολ. Είναι δίκαια στην τελευταία θέση και η άμυνά τους μόνο καλή δεν μπορεί να χαρακτηριστεί με εννέα γκολ παθητικό. Αντίθετα η Λοριάν είναι στην έβδομη θέση με μοναδική ήττα αυτή από τη Λανς. Στα τρία προηγούμενα ματς προηγήθηκε απέναντι σε Τουλούζ, Ρεν και Κλερμόν. Γιατί όχι και σήμερα σε τιμές αουτσάιντερ;

Λίγο αργότερα, στην Ισπανία, η Βιγιαρεάλ υποδέχεται την Έλτσε. Οι γηπεδούχοι είναι στην τέταρτη θέση με δύο νίκες και μια λευκή ισοπαλία. Τα συνολικά τους τέρματα είναι 5-0! Αντίθετα η Έλτσε στους τρεις πρώτους αγώνες έχει πετύχει μόλις ένα γκολ, εντός έδρας με την Αλμερία και έτσι πήρε το μοναδικό της βαθμό μέχρι τώρα. Περιμένω από τη Βιγιαρεάλ να καθαρίσει το ματς με ένα 2-0 και μετά βλέπουμε.

Novibet – με 0% γκανιότα* και το στοίχημά σου αξίζει περισσότερα!

Κάναμε τη Μπράιτον… Σίτι

Κλείνω με μία αναμέτρηση από την Αγγλία. Μπράιτον εναντίον Λέστερ σε ένα ματς με προκλητικές αποδόσεις. Συμφωνώ, εξαιρετική εκκίνηση από τη Μπράιτον που φαίνεται συγκροτημένη ομάδα που ξέρει τι θέλει στον αγωνιστικό χώρο. Φιγουράρει στην 4η θέση, χωρίς ωστόσο να πετάει φωτιές επιθετικά, με σχεδόν ένα γκολ ανά αγώνα. Η Λέστερ είναι στον πάτο της βαθμολογίας, έχοντας βγάλει ένα πρόγραμμα με Άρσεναλ, Τσέλσι και Γιουνάιτεντ και νομίζω πως είναι καιρός να σηκώσει κεφάλι. Αν προηγηθεί πληρώνει σε εξαιρετική απόδοση και αξίζει τον κόπο να την πιστέψουμε. Άλλωστε η Μπράιτον δεν έγινε και… Σίτι ξαφνικά!

Boost νίκης και τα κέρδη σου πολλαπλασιάζονται στο Pamestoixima.gr!

Μονό
16:00
Μπράιτον - Λέστερ
Anytime score: 0-1
2.62
BET: 8 units
Μονό
16:00
Αζαξιό - Λοριάν
Anytime score: 0-1
2.20
BET: 10 units
Μονό
19:30
Βιγιαρεάλ - Έλτσε
Anytime score: 2-0
2.15
BET: 12 units
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις