Ισορροπία στα ντέρμπι της Ιταλίας

προγνωστικά

Στα δύο μεγάλα παιχνίδια της 5ης αγωνιστικής της Serie A, έχει επικεντρώσει τα προγνωστικά του ο Σπύρος Βάτσιος.

Χαίρετε κυρίες και κύριοι, φίλοι του koubanezos.gr. Μετά από απουσία αρκετών μηνών από το site, επιστρέφω για να κάνω τι άλλο; να σας οδηγήσω ταμείο. Το καλοκαίρι έφυγε, τα μεγάλα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα έχουν ξεκινήσει πιο δυνατά από ποτέ, ελέω και του Μουντιάλ που επέρχεται, έτσι κι εγώ θα ξεκινήσω το ίδιο δυνατά την φετινή σεζόν με προγνωστικά από την Serie A, στην οποία και θα δώσω ιδιαίτερη βαρύτητα εφέτος. Ξεκινάμε…

Λάτσιο – Νάπολι

Η Serie A συνεχίζει δυνατά με ακόμη ένα ντέρμπι. Αυτό ανάμεσα στην Λάτσιο και την Νάπολι. Η κατάσταση των δύο ομάδων υποδεικνύει την απόλυτη ισορροπία μεταξύ τους. Και τι εννοώ. Αμφότερες έχουν οχτώ βαθμούς στο πρωτάθλημα με ρεκόρ 2-2-0. Αμφότερες έχουν τρία γκολ παθητικό, με την Νάπολι όμως να είναι με διαφορά τέσσερα γκολ ενεργητικότερη στην επίθεση. Η μέχρι στιγμής εικόνα και των δύο ομάδων δεν επιτρέπει να δοθεί ο ορισμός του φαβορί. Έκπληκτο με τις εμφανίσεις της με έχει αφήσει η Λάτσιο, με αποκορύφωμα και την νίκη με 3-1 εντός έδρας επί της Ίντερ, ενώ περισσότερα πράγματα περίμενα να δω μέχρι τώρα από την Νάπολι. Και οι δύο προέρχονται από ισοπαλία 1-1, η μεν Λάτσιο εκτός έδρας με την Σαμπντόρια και η δε Νάπολι εντός έδρας με την νεοφώτιστη Λέτσε. Χωρίς ιδιαίτερες απουσίες και οι δύο ομάδες.

Όσο και να το ψάχνω δεν βρίσκω κάτι για να γείρει η πλάστιγγα. Θα επιλέξω την ισοπαλία του 3.50.

Προγνωστικά: Μίλαν – Ίντερ

Ακόμη ένα ντέρμπι. Μίλαν ή Ίντερ. Το συγκεκριμένο παιχνίδι έρχεται πολύ νωρίς στο πρωτάθλημα και καμία από τις δύο ομάδες δεν έχει φτάσει στο πικ των δυνατοτήτων της.

Οι φιλοξενούμενοι προέρχονται από την εντός έδρας νίκη με 3-1 επί της Κρεμονέζε, μεσοβδόμαδα, ενώ κέρδισαν άνετα και στις δύο πρώτες αγωνιστικές, τις αδύναμες Λέτσε και Σπέτσια. Εν αντιθέσει, στο πρώτο μεγάλο παιχνίδι της σεζόν απέναντι στη Λάτσιο, εκτός έδρας, η Ίντερ ήταν κατώτερη των προσδοκιών και ηττήθηκε σχετικά εύκολα με σκορ 3-1. Θέλει να ρεφάρει με νίκη επί της Μίλαν τόσο για βαθμολογικούς λόγους, όσο και για να αλλάξει άρδην την ψυχολογία της με νίκη απέναντι σε έναν μεγάλο αντίπαλο.

Από την άλλη, η Μίλαν προέρχεται από την μεσοβδόμαδη ισοπαλία με σκορ 1-1 με την Σασσουόλο εκτός έδρας, ενώ στο πρώτο απαιτητικό παιχνίδι της σεζόν, την 2η αγωνιστική του πρωταθλήματος απέναντι στην Αταλάντα, εκτός έδρας, έμεινε ισόπαλη και πάλι με σκορ 1-1. Νοκ – άουτ για τους γηπεδούχους θα είναι ο δεξιός μπακ Φλορέντσι, ο μέσος Κρούνιτς και ο Ζλάταν Ιμπραχίμοβιτς.

Για τους φιλοξενούμενους εκτός θα είναι ο Λουκάκου.

Αμφότερες θέλουν την νίκη, έχουν τους παίκτες για να σκοράρουν και εάν κάποιος δεν θέλει να ρισκάρει με την ισοπαλία, καλό είναι και το αμφίτερμα. προγνωστικά

Οι αποδόσεις που θες είναι στο Pamestoixima.gr. Mε πλούσιο live streaming, μεγάλη ποικιλία από pre & live αγώνες και cash out κάθε στιγμή του αγώνα.

Μονό
19:00
Μίλαν - Ιντερ
Goal/goal
1.65
BET: 5 units
Μονό
19:00
Μίλαν - Ιντερ
X
3.25
BET: 5 units
Μονό
21:45
Λάτσιο - Νάπολι
Χ
3.50
BET: 10 units
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις