Για το όνειρο η Γουέστ Χαμ στο 6.00

προγνωστικά

Δυνατά ματς στο Λονδίνο προσφέρουν ευκαιρίες για κέρδος και δυο προτάσεις από τις μικρές Αγγλίας στα σημερινά μας προγνωστικά.

Σπουδαίες αναμετρήσεις στην Αγγλία για ακόμα μια αγωνιστική. Με τέσσερα παιχνίδια θα ασχοληθώ σήμερα τα οποία ξεχώρισα σε ένα πλούσιο πρόγραμμα με σημεία και ειδικά στοιχήματα. Πάμε να δούμε αναλυτικά τα προγνωστικά. 

Προγνωστικά: Τότεναμ – Φούλαμ 

Θα κάνω την αρχή με το πρώτο μίνι λονδρέζικο ντέρμπι της ημέρας ανάμεσα στην Τότεναμ και τη Φούλαμ. Εδώ τα πράγματα είναι απλά και ξεκάθαρα. Η Τότεναμ έχει φυσικά τον πρώτο λόγο καθώς η διαφορά δυναμικότητας είναι μεγάλη. Εγώ όμως θα στηρίξω το κανόνι της Φούλαμ. Σε αυτό το υπέροχο δημιούργημα του Μάρκο Σίλβα μαέστρος είναι ο κύριος Μίτροβιτς. Μας πλήρωσε ακόμα μια φορά την προηγούμενη αγωνιστική θα τον στηρίξω και σήμερα. Γκολ Μίτροβιτς στο 2.57 της Stoiximan

Τσέλσι – Γουέστ χαμ

Μερικά μίλια μακριά θα λάβει χώρα, την ίδια ώρα, το δεύτερο μίνι λονδρέζικο ντέρμπι ανάμεσα στην Τσέλσι και την Γουέστ Χαμ. Η Τσέλσι κέρδισε τις εντυπώσεις την τελευταία μέρα των μεταγραφών μέσα στο γήπεδο όμως τα προβλήματα συνεχίζονται. Ήττα και από τη Σαουθάμπτον την προηγούμενη αγωνιστική και ο πονοκέφαλος του Τούχελ μεγάλος. Η νίκη επί της Λέστερ μάλλον έγινε λόγω της κακής κατάστασης των «Αλεπούδων», καθώς η Τσέλσι δεν πείθει. Από την άλλη τα «σφυριά», χάλια ξεκίνημα αλλά δείχνει να πήρε μπρος η μηχανή. Δεν ξέρω με ποιο τρόπο το έκανε ο Μόγιες σημασία έχει να το συνεχίσει. Πήρε την πρώτη νίκη απέναντι στη Βίλα και ακολούθησε η ισοπαλία με την Τότεναμ όπου ίσως άξιζε και κάτι παραπάνω. Είναι καθαρά θέμα μομέντουμ. Αν η Τσέλσι βρει πατήματα έχει τον πρώτο λόγο, αν όχι το διπλό στην Betshop είναι στο 6.00, εσείς επιλέγετε. 

 Λέιτον Όριεντ – Τρανμίρ

Στην Ανατολική πλευρά του Λονδίνου και συγκεκριμένα στο Λέιτον παίζει η αγαπημένη μου ομάδα τρένο. Το έχω γράψει από το καλοκαίρι για την άνοδο της στη league one και θα συνεχίσω να το λέω και τώρα που πέφτουν οι αποδόσεις συνεχώς. Λέιτον Όριεντ εναντίον Τρανμίρ λοιπόν. Η Λέιτον συνεχίζει να πηγαίνει τρένο, έχει στρογγυλοκαθίσει στην κορυφή και κάθε εντός έδρας της παιχνίδι στα μάτια μου μοιάζει στοιχηματικά δώρο. Δεν είναι κάποιο θηρίο η Τρανμίρ, είναι στη μέση της βαθμολογίας, αλλά και θηρίο να ήταν η Λέιτον αυτή τη στιγμή δεν χάνει. Κάποια στιγμή θα γίνει η στραβή είναι δεδομένο αλλά μέχρι τότε βλέπουμε. 1 & over 1,5 στο 2.30 της Novibet.

Προγνωστικά: Σουόνσι – ΚΠΡ 

Επόμενο παιχνίδι στην Ουαλία, αν κ η ύπαρξη της ΚΠΡ διατηρεί το λονδρέζικο στοιχείο στις επιλογές μας. Απογοητευτική η Σουόνσι μέχρι στιγμής με μια μόλις νίκη στη φετινή Championship, και αυτή ανέλπιστη θα έλεγα. Κάτι πάει πολύ λάθος στους «κύκνους», δεν ήταν φαβορί για άνοδο, αλλά γενικά μας έχουν συνηθίσει σε καλύτερα πράγματα. Η ΚΠΡ είναι η γνωστή ΚΠΡ των τελευταίων χρόνων. Δυνατό ξεκίνημα, ψηλά στη βαθμολογία, όνειρα για άνοδο και ξαφνικά στο τέλος της χρονιάς στη μέση της βαθμολογίας. Δεν κινδυνεύουν αλλά είναι ενα  χιλιοπαιγμένο έργο για τους «hoops». Εφόσον είναι ακόμα αρχή και πραγματοποιούν καλές εμφανίσεις, όντας τρία δυνατά ματς αήττητοι, θα πάρω το διπλό στο 3.05 της Novibet.

Καλή τύχη σε ότι κι αν επιλέξετε.  

Σκόρερ
17:00
Τότεναμ - Φούλαμ 
Γκολ Μίτροβιτς
2.57
BET: 15 units
Μονό
17:00
Τσέλσι - Γουέστ χαμ
2
6.00
BET: 10 units
Combo
17:00
Λέιτον Όριεντ - Τρανμίρ
1 & over 1,5
2.30
BET: 15 units
Μονό
17:00
Σουόνσι - ΚΠΡ 
2
3.05
BET: 10 units
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις