Ποδαρικό έως 2.45

Κουπόνι Ισπανίας

Κουπόνι Ισπανίας: Πρώτη στήλη της νέας χρονιάς από τον Μαυρόπουλο, ποντάροντας έως 2.45 σε Μαδρίτη και Ανδαλουσία.

Καλημερίζω τους απανταχού στοιχηματίες. Πρώτη στήλη της σεζόν, με επιλογές από το κουπόνι Ισπανίας σε Μαδρίτη και Ανδαλουσία. Καλή στοιχηματική σεζόν να έχουμε.

Κουπόνι Ισπανίας: Τα stats «βγάζουν» γκολ

Στην Μαδρίτη το πρώτο ματς χρονολογικά, με την πρωταθλήτρια Ρεάλ να υποδέχεται την Μπέτις.  Από ακόμα ένα τρίποντο προέρχονται οι γηπεδούχοι, αυτή την φορά στην έδρα της Εσπανιόλ με 1-3, κάνοντας το 3/3 και φτάνοντας του εννέα βαθμούς.  Φαίνεται να έχει θεματάκια στο αμυντικό κομμάτι η «Βασίλισσα», καθώς έχει δεχτεί και στα τρία ματς της σεζόν μέχρι στιγμής. Στη συνέχεια αντιμετωπίζει την Σέλτικ μεσοβδόμαδα.  Δυναμικό ξεκίνημα και για την Μπέτις, η οποία με το 1-0 κόντρα στην Οσασούνα έφτασε και αυτή στους εννέα βαθμούς. Ακολουθεί για το Europa League το ματς με την Ελσίνκι.

Φαβορί στην αναμέτρηση ξεκάθαρα η γηπεδούχος, όμως η Μπέτις βάζει δύσκολα στους Μαδριλένους. Νομίζω πως το αμφίτερμα θα επιβεβαιωθεί εύκολα και μαζί με το over 2,5 μας πληρώνει στο 1.88, από την Novibet.

Ανεβάζει στροφές η «Μπάρτσα»

Πιο αργά στην Ανδαλουσία, η Σεβίλλη υποδέχεται την Μπαρτσελόνα. Δεν έχουν μπει καλά οι γηπεδούχοι στην νέα σεζόν.  Χωρίς νίκη ακόμα και με μόλις έναν βαθμό, ηττήθηκε την περασμένη αγωνιστική από την νεοφώτιστη Αλμερία, όπου μάλιστα προηγήθηκε.  Δυνατά μπήκαν στην σεζόν οι Καταλανοί, εξαιρώντας την ισοπαλία στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος. Με δύο γκολ σε κάθε ημίχρονο νίκησαν την Βαγιαδολίδ. Δεν απειλήθηκαν σε κανένα σημείο του αγώνα, ενώ μετά το αποψινό ματς, ακολουθεί η εντός έδρας αναμέτρηση με την Βικτόρια Πλζεν.

Σε καλό μομέντουμ η «Μπάρτσα» με πολύ καλή παρουσία επιθετικά, την ίδια ώρα που η Σεβίλλη προσπαθεί να βρει τα πατήματα της. Καλοβλέπω το διπλό στο 1.84, όμως δεν θα είναι το μοναδικό σημείο. Θα πάρω και combo στο 2.45, καλύπτοντας την νίκη των φιλοξενούμενων μαζί με το over 2,5 από την Winmasters.

Novibet – με 0% γκανιότα** και το στοίχημά σου αξίζει περισσότερα!

Μονό
17:15
Ρεάλ Μαδρίτης - Μπέτις
Goal/goal & over 2,5
1.88
BET: 20 units
Μονό
22:00
Σεβίλλη - Μπαρτσελόνα
2
1.86
BET: 15 units
Combo
22:00
Σεβίλλη - Μπαρτσελόνα
X2 & over 2,5
2.45
BET: 10 units
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις