ΑΧΑΣΤΗ ΤΡΙΠΛΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΕΓΓΡΑΦΗΣ!

ΔΩΡΟ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΗΜΕΡΑ

ΕΚΠΛΗΚΤΙΚΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΕΣΕΝΑ!

ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΝΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΛΙΓΟ

ΚΑΤΑΘΕΣΗ; LAST YEAR!

Ασφάλεια τα γκολ και λίγο... Φινλανδία

ΔΩΡΟ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΗΜΕΡΑ

H BET365 ΣΕ ΚΑΛΩΣΟΡΙΖΕΙ ΜΕ ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ*!

H BET365 ΣΕ ΚΑΛΩΣΟΡΙΖΕΙ ΜΕ ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ*!

ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΚΑΛΩΣΟΡΙΣΜΑΤΟΣ

ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΚΑΛΩΣΟΡΙΣΜΑΤΟΣ

ΤΡΙΠΛΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΦΩΤΙΑ ΜΕ 700 ΔΩΡΑ*

ΤΡΙΠΛΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΦΩΤΙΑ ΜΕ 700 ΔΩΡΑ*

ΤΡΕΛΟ ΔΩΡΟ* ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΗΜΕΡΑ!

ΤΡΕΛΟ ΔΩΡΟ* ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΗΜΕΡΑ!

ΣΟΥΠΕΡ ΤΡΙΠΛΟ ΔΩΡΟ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ!

ΣΟΥΠΕΡ ΤΡΙΠΛΟ ΔΩΡΟ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ!

Ασφάλεια τα γκολ και λίγο... Φινλανδία

LIVE BETTING 24/7!

«Ασφαλής» διπλασιασμός με τους αστέρες!

«Ασφαλής» διπλασιασμός με τους αστέρες!

Σε τρομερή κατάσταση ο Μπους

Σε τρομερή κατάσταση ο Μπους

Best Picks

Best Picks Τρίτης με Euroleague και σημαντικά ματς στην μπάλα!

προγνωστικά Ευρωλίγκα

Πρεμιέρα στα play offs με ίδια λάθη!

προγνωστικά

Μέχρι 5.00 στο ασιατικό Champions League

προγνωστικά

Combo του 2.85 στο Λονδίνο

προγνωστικά

Απουσίες που δημιουργούν αξία στο Λονδίνο

σημείο ημέρας.

Άρσεναλ – Τσέλσι: Ανάλυση & Προγνωστικά αγώνα

Over ημέρας σε άριστες τιμές.

Το over 2,5 της ημέρας (23/4)

σημείο ημέρας.

Παναθηναϊκός – Μακάμπι Τελ Αβίβ: Ανάλυση & Προγνωστικά αγώνα

ΑΧΑΣΤΗ ΤΡΙΠΛΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΕΓΓΡΑΦΗΣ!

Ασφάλεια τα γκολ και λίγο… Φινλανδία

προγνωστικά

Πρώτο σαββατοκύριακο του Σεπτέμβρη και ο Magician στα προγνωστικά του αναλύει ευρωπαϊκούς αγώνες για να ξεκινήσει με το δεξί ο μήνας.

Θα ξεκινήσουμε τα προγνωστικά μας από την δεύτερη κατηγορία της Γερμανίας. Με επίθεση που πετάει φωτιές, η Πάντερμπορν είναι πρωτοπόρος στην δεύτερη κατηγορία της Γερμανίας. Έχει κάνει τους μελλοντικούς αντιπάλους της να βλέπουν εφιάλτες καθώς σε τρεις αγώνες εντός έδρας κέρδισε κατά σειρά τις Καρλσρούη (5-0), Αννόβερο (4-2) και Κίελο (7-2)! Όλες είναι ομάδες από το μέσον του βαθμολογικού πίνακα. Με τέσσερις νίκες, μια ισοπαλία και μια ήττα στο πρωτάθλημα βρίσκεται στην πρώτη θέση έχοντας με διαφορά την καλύτερη επίθεση της κατηγορίας. Το σημερινό παιχνίδι είναι μια πολύ καλή ευκαιρία να παραμείνει στην πρώτη θέση καθώς η αντίπαλος είναι του χεριού της.

Το Μαγδεμβούργο από την άλλη βρίσκεται στην 16η θέση της βαθμολογίας με τέσσερις βαθμούς σε έξι αγώνες. Μια νίκη, μια ισοπαλία και τέσσερις ήττες είναι ο απολογισμός του με όλα τα παιχνίδια να ολοκληρώνονται σε συνδυασμό με over 2,5. Στις τελευταίες τρεις αγωνιστικές πρόλαβε να δεχτεί έντεκα τέρματα! Στον τελευταίο αγώνα προηγήθηκε με 1-3 αλλά αρκέστηκε στην ισοπαλία (4-4) στην έδρα της Καϊζερσλάουτερν δείχνοντας ξανά τις αμυντικές της αδυναμίες.

Η επιλογή να μπουν τουλάχιστον τρία τέρματα έχει πολύ χαμηλά, γι’ αυτό και θα κρατήσουμε από το παιχνίδι το άσο & over 2,5 με απόδοση 1.71 στο Pamestoixima.gr.

Προγνωστικά: Γκολ και θέαμα

Δεν απέφυγε νέα ήττα η Μπόχουμ αφού μετά τα εφτά από την Μπάγερν Μονάχου, έχασε με 1-0 και στην έδρα της Φράιμπουργκ. Δέχτηκε πίεση, ειδικά στο δεύτερο ημίχρονο όπου και δέχτηκε το γκολ στο 48ο λεπτό. Τέσσερις ήττες και μηδέν βαθμούς εις το πηλίκο με τρία over 2,5. Η πίεση αυξήθηκε νωρίς για το συγκρότημα του Τόμας Ρέις. Θ’ αναζητήσει γκολ μπροστά στους οπαδούς της, από το οποίο έμεινε μακριά τις δυο τελευταίες αγωνιστικές. Τραυματίες οι αμυντικοί Σταφυλίδης (2Συμ/1Ασσιστ) και Χόρν(1Συμ).

Novibet – με 0% γκανιότα** και το στοίχημά σου αξίζει περισσότερα!

Σίγουρα μπορεί να βρει γκολ η γηπεδούχος μιας και η άμυνα της σημερινής της αντιπάλου, Βέρντερ Βρέμης δεν εμπνέει καμία εμπιστοσύνη. Μέχρι στιγμής βέβαια η φιλοξενούμενη ομάδα προσφέρει χορταστικά από άποψη θέαματος παιχνίδια. Αίσθηση προκάλεσε το διπλό στην Ντόρτμουντ, όπου γύρισε το 2-0 σε 2-3 στα τελευταία πέντε λεπτά. Μέσο όρο πέντε τέρματα ανά παιχνίδι σημειώνονται στους αγώνες της, με την άμυνα της όμως να δέχεται τουλάχιστον δυο τέρματα. Τέσσερα παιχνίδια στο πρωτάθλημα με ισάριθμα goal/goal & over 3,5 και πέντε βαθμούς στο σακούλι.

Παιχνίδι που και οι δυο ομάδες μπορούν να βρουν σχετικά εύκολα το γκολ. Η Μπόχουμ χρειάζεται βαθμούς για να ανασάνει, ενώ η Βέρντερ Βρέμης παίζει ανοιχτά για την νίκη. Θα κρατήσουμε το goal/goal & over 2,5 σε απόδοση 1.90 στο Pamestoixima.gr.

Μπορούν και με τις απουσίες

Συνεχίζουμε στην τα προγνωστικά μας και μετακομίζουμε στο νησί και την «Premier League». Μετά από πέντε αγωνιστικές η Νιουκάστλ ηττήθηκε εκτός έδρας από την Λίβερπουλ, στο τελευταίο λεπτό του αγώνα αν και προηγούνταν στο ημίχρονο. Ήρθε ο Ίσακ από την Ρεάλ Σοσιεδάδ, ο οποίος σκόραρε στο ντεμπούτο του στο <<Άνφιλντ>>. Δείχνει σαφώς πιο δυνατή από πέρυσι και πιο ουσιώδης στο παιχνίδι της. Έχει απουσίες καθώς τραυματίες δίνονται οι επιθετικοί Γουίλσον (3Συμ/2Γκολ), Σεν Μάξιμιν (4Συμ/1Γκολ/2Ασσιστ), ο αμυντικός μέσος Γκιμαράες (3Συμ) αλλά έχει αποκτήσει βάθος στο ρόστερ της.

Αντίπαλος της η Κρίσταλ Πάλας, η οποία σε πέντε αγώνες έχει πέντε βαθμούς με μια νίκη, δυο ισοπαλίες και δυο ήττες. Εκτός έδρας αντιμετώπισε ήδη τις Μάντσεστερ Σίτι (4-2) και Λίβερπουλ (1-1) βγάζοντας από την αρχή δύσκολο πρόγραμμα. Μετράει τέσσερα σερί goal/goal. Τα τελευταία χρόνια ο κόουτς Βιειρά έχει κάνει δουλειά και φαίνεται στον αγωνιστικό χώρο. Μπορεί να εκμεταλλευτεί τις ευκαιρίες που θα κάνουν οι φιλοξενούμενοι με τον επιθετικό τους Ζαχά να είναι σε φόρμα με τέσσερα γκολ. Χωρίς απουσίες.

Αρκετές απουσίες παιχτών που έδωσαν λύσεις επιθετικά για την γηπεδούχο σήμερα.  Μπορεί να σκοράρει η Πάλας γι’ αυτό και θα κρατήσουμε το goal/goal σε απόδοση 1.82 στην Novibet.

Έρχονται με φόρα οι γηπεδούχοι

Μεταφερόμαστε στην πρώτη κατηγορία της Φιλανδίας. Η Σεϊναγιοέν βρίσκεται στην έκτη θέση με 28 βαθμούς, μια ανάσα μακριά από την συμμετοχή της στα play-offs. Απειλείται ουσιαστικά μόνο από την Ούλου η οποία έχει δυο βαθμούς λιγότερους με δυο αγωνιστικές να απομένουν και κατέχει θέση στα play-outs. Ξέρει ότι έχει την κατάσταση στα χέρια της. Με νίκη σήμερα θα βρίσκεται ουσιαστικά εντός πρώτης εξάδας αφού μόνο με θαύμα θα χάσει την προνομιούχο θέση. Στα τελευταία δέκα παιχνίδια πρωταθλήματος έχει πέντε νίκες, τρεις ισοπαλίες και δυο ήττες. Πιο συγκεκριμένα στα τελευταία τέσσερα εντός έδρας έχει τρεις νίκες σε συνδυασμό με goal/goal και over 2,5.

Η Βάασα θα συμμετάσχει στα payouts αφού με 22 βαθμούς κατέχει την ένατη θέση. Παράτησε την προσπάθεια σχετικά νωρίς καθώς στα τελευταία πέντε έχει μια νίκη, δυο ισοπαλίες και δυο ήττες και μόλις δυο νίκες στα τελευταία δέκα. Χαρακτηριστικό είναι πως στις τελευταίες δυο αγωνιστικές αγωνίστηκε εντός έδρας όπου έχασε από την προτελευταία Λάχτι και δεν κέρδισε ούτε την ουραγό της βαθμολογίας Χέλσινγκφορς. Χωρίς κίνητρο παρουσιάζονται στο γήπεδο οι παίχτες της Βάασα.

Οι γηπεδούχοι θα μπουν αποφασισμένοι για την νίκη ενώ οι φιλοξενούμενοι παρουσιάζονται αδιάφοροι. Θα κρατήσουμε το άσο & over 2,5 σε απόδοση 2.82 στο Pamestoixima.gr.

Novibet – με 0% γκανιότα** και το στοίχημά σου αξίζει περισσότερα!

Μονό
14:00
Πάντερμπορν - Μαγδεμβούργο
1 & over 2,5
1.71
BET: 10 units
Μονό
16:30
Μπόχουμ - Βέρντερ Βρέμης
Goal/goal & over 2,5
1.90
BET: 20 units
Μονό
17:00
Νιουκάστλ - Κρίσταλ Πάλας
Goal/goal
1.82
BET: 10 units
Μονό
17:00
Σεϊναγιέεν - Βάασα
1 & over 2,5
2.90
BET: 15 units
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις