Δε χωράνε άλλες απώλειες για τη Γουλβς

προγνωστικά

Με την πλάτη στον τοίχο βρίσκεται η Γουλβς, συνεχίζει να κάνει «περίπατο» στο Championnat η Παρί.

Καθοριστικής σημασίας το ματς με την Σαουθάμπτον για τη Γουλβς, που χρειάζεται οπωσδήποτε τους τρεις βαθμούς. Στη Γαλλία, η Παρί Σεν Ζερμέν ταξιδεύει στη Νάντη για άλλη μια νίκη σε μια ζόρικη έδρα. προγνωστικά

Προγνωστικά: Γουλβς – Σαουθάμπτον

Από το κακό στο χειρότερο πάει η Γουλβς, η οποία συνεχίζει να αγνοεί τη νίκη μετά από πέντε ματς. Ούτε στην έδρα της Μπόρνμουθ κατάφερε να κερδίσει, χωρίς καν να σκοράρει. Σε πολύ καλύτερο φεγγάρι η Σαουθάμπτον, νικώντας με ανατροπή την Τσέλσι. Πάτησε οκτάδα έχοντας ήδη παίξει με Τότεναμ, Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και Τσέλσι. Ποιοτικά δε λέει πολλά, παίζει όμως καλό ποδόσφαιρο.

Ήρθε ο καιρός να αντιδράσει η Γουλβς. Πήρε και τον Καλάιτζιτς που θα την ενισχύσει επιθετικά. Η Σαουθάμπτον είναι αρκετά ασταθής και δεν πείθει ότι μπορεί να χτίσει σερί. Είναι ρίσκο να πάμε κατευθείαν με την έδρα γιατί οι «λύκοι» δεν έχουν δείξει ούτε στο ελάχιστο ότι είναι το φαβορί. Το 1Χ & under 2,5 όμως μας καλύπτει και με το παραπάνω, καθώς δίνει 2.38 στη Novibet.

Ναντ – Παρί Σεν Ζερμέν

Η γκέλα με τη Μονακό πείσμωσε την Παρί, με αποτέλεσμα να ξεσπάσει στη νεοφώτιστη Τουλούζ. Δε χάνει την πρωτιά ό,τι και να γίνει, ακόμα κι αν είναι στην ισοβαθμία με Λανς και Μαρσέιγ. Βρίσκει απέναντί της για δεύτερη φορά στην σεζόν τη Ναντ, μετά το 4-0 του Super Cup. Οι γηπεδούχοι έχουν τρεις ισοπαλίες σε πέντε ματς, με μία νίκη και μία ήττα στα υπόλοιπα. Σκοράρουν με συνέπεια, όπως και δέχονται γκολ με τον ίδιο τρόπο.

Δεν αφήνει βαθμούς απόψε η Παρί. Αυτό δεν το συζητάμε. Όχι ότι είναι αδύνατον να συμβεί, αλλά θεωρώ πως θα το καθαρίσει το ματς. Παραδοσιακά σε αυτή την έδρα όμως δυσκολεύεται, έχοντας χάσει (και μάλιστα με τριάρες) δύο από τα τέσσερα τελευταία παιχνίδια στο «Σταντ Ντε Λα Μποζουάρ». Μπορούν να βρουν ένα γκολ οι γηπεδούχοι και να μας βγάλουν «ασπροπρόσωπους». Κλείνουμε με διπλό & goal/goal για 2.42 που προσφέρει το Pamestoixima.gr.

Οι αποδόσεις που θες είναι στο Pamestoixima.gr. Mε πλούσιο live streaming, μεγάλη ποικιλία από pre & live αγώνες και cash out κάθε στιγμή του αγώνα.

Μονό
17:00
Γουλβς - Σαουθάμπτον
1Χ & under 2,5
2.38
BET: 15 units
Μονό
22:00
Ναντ - Παρί Σεν Ζερμέν
2 & goal/goal
2.42
BET: 15 units
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις