Ιδιαίτερη αγωνιστική

προγνωστικά

Προγνωστικά: Πρόγραμμα με δυνατές αναμετρήσεις, η πρωταθλήτρια Ρεάλ κόντρα στην κυπελλούχο Μπέτις, η χωρίς νίκη Σεβίλλη κόντρα στην ανανεωμένη Μπαρτσελόνα.

Ιδιαίτερη χαρακτηρίζω αυτήν την αγωνιστική γιατί έχουμε ωραίες αναμετρήσεις που ιντριγκάρουν στα προγνωστικά στοιχήματος. Θα μου πείτε υπάρχει κάποια αγωνιστική που δεν σου αρέσει στην Ισπανία; Σπανίως απαντώ ευθέως. Απλά θεωρώ ότι από τις σημερινές αναμετρήσεις θα δούμε και λίγο τους στόχους που έχουν θέσει για φέτος οι ομάδες, να μπορούν και σε τι βαθμό θα πετύχουν. Τουλάχιστον στα δικά μου μάτια.

Πάμε λοιπόν να δούμε τι έχουμε στα σημερινά προγνωστικά.

Ντέρμπι με τα όλα του

Η πρωταθλήτρια Ρεάλ κόντρα στην κυπελλούχο Μπέτις. Το λες και αναμέτρηση Super Cup. Η Ρεάλ συνεχίζει από πέρσι. Ίσως και λίγο καλύτερη. Μελανό σημείο ότι έχει δεχτεί γκολ σε όλες τις αναμετρήσεις έως τώρα. Άλλα όταν σκοράρεις περισσότερο, δημιουργείς περισσότερες ευκαιρίες και διαχειρίζεσαι όλα τα προβλήματα, τα υπόλοιπα είναι λεπτομέρειες. Δεν υπάρχουν ιδιαίτερα προβλήματα για τον Καρλίτο, οπότε μπορεί δοκιμάζει πρόσωπα και τεχνικές, ενόψει της δύσκολης συνέχειας με τους αγώνες σερί που έρχονται.

Η Μπέτις σε μια από την καλύτερη εκκίνηση της ιστορίας της. Τρεις σερί νίκες με συντελεστή 6 – 1, κάνει όνειρα για πετύχει ψηλούς στόχους, όπως τους περσινούς. Γενικώς προβλήματα δεν έχουν και κατά την άποψή μου θα έχουμε ματσάρα. Στο στοιχηματικό σκέλος. Εκτιμώ πολύ την Ρεάλ, αλλά οι αποδόσεις την έχουν υπερβολικό φαβορί. Όχι ότι δεν είναι φαβορί, αλλά παίζει ο πρώτος κόντρα στον δεύτερο, επιθετικά και οι δύο τα πάνε εξαιρετικά, αλλά οι μπουκ παίζουν όνομα. Υπάρχει και αυτή η μικρή παράδοση των τελευταίων τριών παιχνιδιών αναμεταξύ τους, δύο ισοπαλίες και μια νίκη της Ρεάλ, όλα no goal και under. Αλλά βλέπω πως παίζουν.

Μπορεί να μην θέλω να παίξω το φαβορί γιατί  πάνω από όλα στο στοίχημα μετράει η αξία μιας απόδοσης, αλλά δεν μπορώ να κλείσω τα μάτια μου στο πολύ πιθανό over. Ασιατικό over 3 λοιπόν και ότι άλλο προκύψει στο live.

Εκπέμπει sos η μία, δύναμη η άλλη.

Σεβίλλη – Μπαρτσελόνα στο ντέρμπι ονομάτων της αγωνιστικής, με εκ διαμέτρου αντίθετες πορείες. Η Σεβίλλη μετρά τρία σερί ανεπιτυχή αποτελέσματα. με δύο ήττες και μια ισοπαλία από τα χειρότερα ξεκινήματα της στο πρωτάθλημα την τελευταία 20ετία. Στον αγώνα με την Αλμερία προηγήθηκε, αλλά η Αλμερία με πείσμα και υπομονή της το γύρισε. Σκοράρει σερί, αλλά δεν μπορεί να πετύχει δεύτερο γκολ, ενώ αμυντικά πέφτει συνεχώς σε λάθη. Λίγο να την πιέσει ο αντίπαλος ή το σύνηθες, να χάσει την μπάλα και να την πετύχει στην κόντρα επίθεση, τέλος. Ο Λοπετεγί για πρώτη φορά βρίσκεται σε πραγματικά δύσκολη θέση και δεν ξέρει τι άλλο να κάνει για να λύσει τα προβλήματα που έχουν παρουσιαστεί.

Και από την άλλη έχουμε μια Μπαρτσελόνα που αποπνέει δύναμη και ζωντάνια. Πρόσφατο θύμα της η Βαγιαδολίδ που νίκησε στο ρελαντί με 4-0. Μετά από δύο χρόνια αστάθειας δείχνει να βρίσκει ξανά τα πατήματα της και να θυμίζει σε κάτι από το μεγαλείο της. Άτρωτη δεν την λες, αλλά θηρίο που βρυχάται ναι. Από στοιχηματικό οπτικό πεδίο όλα δείχνουν προς τα δεξιά. Καλύτερη φόρμα και κατάσταση.

Το μόνο που με κρατάει είναι ότι συχνά πυκνά η Μπαρτσελόνα τα βρίσκει σκούρα στην έδρα της Σεβίλλης. Χωριστό ποντάρισμα στο διπλό και στο over. Αν εξελιχθεί το παιχνίδι όπως το έχω στο μυαλό μου, πιθανό 1-2, 1-3 το βλέπω, για όποιον ενδιαφέρεται.

Αυτά λοιπόν από τα σημερινά προγνωστικά στοιχήματος.

Καλή συνέχεια σε όλους.

Novibet – με 0% γκανιότα** και το στοίχημά σου αξίζει περισσότερα!

Μονό
17:15
Ρεάλ Μαδρίτης - Μπέτις
Over 3 ΑΗ
1.75
BET: 30 units
Μονό
22:00
Σεβίλλη - Μπαρτσελόνα
Over 2,5
1.80
BET: 10 units
Μονό
22:00
Σεβίλλη - Μπαρτσελόνα
2
2.20
BET: 10 units
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις