Παραολυμπονίκες και Ολυμπιονίκες μας περιμένουν

Παραολυμπονίκες και Ολυμπιονίκες μας περιμένουν

19 Σεπτεμβρίου 2022, Κλειστό γήπεδο μπάσκετ «Σοφία Μπεφόν» ΠΟΑΚΕ Π. Φάληρο

Η αντίστροφη μέτρηση έχει ήδη αρχίσει… Για τη μέρα που στο κλειστό «Σοφία Μπεφόν» του Παλαιού Φαλήρου οι παλμοί θα χτυπούν δυνατά και όλοι όσοι επιλέξουν να περάσουν το απόγευμα της 19ης Σεπτεμβρίου 2022 στο φαληριώτικο γήπεδο, δίχως άλλο θα ζήσουν μία ξεχωριστή εμπειρία. Θ’ απολαύσουν μία Επίδειξη Μόδας εντελώς διαφορετική από εκείνες που έχουν στο μυαλό τους. Διότι στη «γέφυρα της ομορφιάς» που θα δημιουργηθεί στο κλειστό του «Σοφία Μπεφόν» θα παρελάσουν αρκετοί διαφορετικοί, μα τόσο ίδιοι άνθρωποι! 

 

Παραολυμπιονίκες, Ολυμπιονίκες, αθλητές ΑΜΕΑ, πρώην και νυν μοντέλα, εστεμμένες διαγωνισμών ομορφιάς, απλοί αθλητές, χορευτές θα είναι όλοι εκεί… Θα κάνουν το δικό τους «catwalk» και θα στείλουν το δικό τους μήνυμα στο πλαίσιο της 5ης Επίδειξης Μόδας ΑΜΕΑ

 

Παραολυμπονίκες και Ολυμπιονίκες σε περιμένουν

 

Στην 5η Επίδειξη Μόδας ΑΜΕΑ, που θα φιλοξενηθεί στο χώρο, που ο Δήμος Παλαιού Φαλήρου φρόντισε τόσο τιμητικά να δώσει το όνομα της Σοφίας Μπεφόν, της γυναίκας που έγινε συνώνυμο της ανιδιοτελούς προσφοράς, της βοήθειας προς όλους όσοι είχαν ανάγκη, ο κόσμος θα έχει τη δυνατότητα ν’ απολαύσει τους αθλητές σ’ έναν άλλον ρόλο απ’ αυτόν που τους έχει συνδέσει στο μυαλό του. Θα δει τους Ολυμπιονίκες της ενόργανης γυμναστικής Ιωάννη Μελισσανίδη και του τριπλούν Πηγή Δεβετζή να «παρελαύνουν» παρέα με τους «στυλοβάτες» των προηγούμενων Επιδείξεων Μόδας, τους Παραολυμπιονίκες στην κολύμβηση Γιάννη Κωστάκη και Αλεξάνδρα Σταματοπούλου. Αλλά δεν είναι τα μόνα ονόματα που θα δώσουν το δικό τους ρυθμό στην Επίδειξη Μόδας, καθώς στο… χαλί που θα στρωθεί στο παρκέ του «Σοφία Μπεφόν» θα «παρελάσουν» κι άλλοι αθλητές. 

Δημήτρης Γλύκος (μαραθωνοδρόμος), Ειρήνη Δρακωνάκη (πινγκ πονγκ), Ανθή Λιάγκου (σφαιροβολία), Χρήστος Μελέτης (ποδηλασία), Δημήτρης Μπόσκος, Νέρι Μαντέι Νιανγκουάρα (κολύμβηση), Άννα Ντεντά (μπότσια), Νατάσσα Πυργιώτη (μπότσια), Δήμητρα Ραπάη (μπάσκετ), Γιάννης Τσιγκάκος (μαραθωνοδρόμος), Γιάννης Χαλάς (μαραθωνοδρόμος) είναι κάποιοι απ’ αυτούς τους αθλητές που ανταποκρίθηκαν άμεσα στο κάλεσμα του του Σωματείου ΔΥΑΜΕΑ («Δεν υπάρχουν άνθρωποι με ειδικές ανάγκες, υπάρχουν μόνο άνθρωποι»), με τη λίστα να μοιάζει…ατελείωτη, με μία πλειάδα αθλητών, αλλά και μοντέλων (πρώην και νυν) να προετοιμάζονται ήδη για τη μέρα που θα βρεθούν στο κλειστό «Σοφία Μπεφόν» και την ξεχωριστή αυτή εκδήλωση.

 

Η 5η Επίδειξη Μόδας ΑΜΕΑ διοργανώνεται από το Σωματείο ΔΥΑΜΕΑ και τελεί υπό την αιγίδα του Δήμου Παλαιού Φαλήρου και την αμέριστη στήριξη του Δημάρχου Γιάννη Φωστηρόπουλου.

 

Τα ρούχα με τα οποία θα πραγματοποιηθεί η 5η Επίδειξη Μόδας ΑΜΕΑ είναι κατ’ αποκλειστικότητα από τον Οίκο Μόδας «Nikos-Takis».

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις