Ειδική επιλογή σερβίς στο US Open

προγνωστικά

Ποντάρουμε σε ειδική επιλογή στο σερβίς του Κορεντέν Μουτέτ στα προγνωστικά του τρίτου γύρου του US Open.

Καλημέρα σε όλους και όλες. Η δυάδα μας στο ξεκίνημα του US Open με την στήριξη των παικτών που προέρχονταν από τα προκριματικά είχε 50% επιτυχία καθώς ο μεν Μπαγκνίς ξεπέρασε άνετα το όριο των games που του έχουμε δώσει αλλά ο Τζαρί εμφανίστηκε κατώτερος του αναμενόμενου απέναντι στο φαβορί Μπερετίνι. προγνωστικά τένις

Γενικότερα οι εκπλήξεις τις πρώτες μέρες του τουρνουά διαδέχονται η μία την άλλη με κορυφαίες όλων έως τώρα τον αποκλεισμό του Στέφανου Τσιτσιπά από τον Κολομβιανό Γκαλάν Nο94 στον κόσμο αλλά και αυτόν του Αμερικανού Τέιλορ Φριτζ από τον επίσης Αμερικανό Χόλτ που βρίσκεται στο Nο303!

Θα κινηθούμε λοιπόν σήμερα στα προγνωστικά τένις σε ειδική επιλογή στοιχημάτων αποφεύγοντας τις επιλογές νικητή, χαμένου ή over/under.

Bet Builder: Τώρα συνδυάζεις διαφορετικά στοιχήματα στον ίδιο αγώνα στο Pamestoixima.gr!

Προγνωστικά US Open

Ο αγώνας από τον οποίο θα έχουμε την σημερινή μας επιλογή είναι αυτός του Γάλλου Μουτέτ Nο112 στον κόσμο εναντίον του Αργεντίνου Κατσίν που βρίσκεται στο Νο66. Ο Γάλλος έφτασε ως τον τελικό των προκριματικών, ηττήθηκε εκεί καθαρά από τον Κινέζο Γου αλλά βρέθηκε στο κυρίως ταμπλό ως lucky loser αφού αποσύρθηκε τενίστας και πήρε την θέση του. Έχει φτάσει στον τρίτο γύρο με δύο νίκες με την σημαντικότερη εκ των δύο να είναι στον προηγούμενο γύρο επί του Ολλανδού Βαν ντε Ζάνσχουλπ Νο22 στον κόσμο.

Ο Αργεντίνος Κατσίν που σίγουρα είναι γνωστός για τις επιδόσεις του στο χώμα έφτασε στον τρίτο γύρο με δύο δύσκολες νίκες στα πέντε σετ επί του βετεράνου Μπέντενε και της έκπληξης του πρώτου γύρου Χόλτ που απέκλεισε τον Τέιλορ Φριτζ.

Novibet – 0% Γκανιότα Κάθε Μέρα

Η επιλογή μας εδώ όμως έχει να κάνει με τον τρόπο παιχνιδιού του Μουτέτ και το ποσοστό περασμένου πρώτου σερβίς. Ο Γάλλος έχει μέσο όρο στα δύο πρώτα ματς του κυρίως ταμπλό 68% αλλά το ποσοστό αυτό είναι παραπλανητικό καθώς κυρίως οφείλεται στο ματς του πρώτου γύρου (77%) απέναντι στον Βαβρίνκα το οποίο σταμάτησε στα δύο σετ με την απόσυρση του Ελβετού. Αν εξαιρεθεί αυτός ο αγώνας, ο Γάλλος στους αγώνες που έχει δώσει μέχρι τώρα στο US Open (μαζί με τα προκριματικά) έχει 58% στο ποσοστό πετυχημένου πρώτου σερβίς αλλά ακόμα και να υπολογίσουμε το ποσοστό αυτού του αγώνα το ποσοστό ανεβαίνει στο 62%!

Το line έχει βγει στο 66,5% και εμείς θα επιλέξουμε στα σημερινά προγνωστικά τένις το under στην τιμή του 1.87 που βρίσκουμε στη Stoiximan.

Καλή επιτυχία σε ότι και εάν επιλέξετε στο στοίχημα σήμερα.

Μονό
20:00
Κάτσιν - Μουτέ
Μουτέ ποσοστό πετυχημένου πρώτου σερβίς: Under 66,5%
1.87
BET: 20 units
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις