Ευκαιρία το λέω…

προγνωστικά

Προγνωστικά από την αναμέτρηση Θέλτα - Κάντιθ σε τιμές μέχρι και 2.30 από τον Πολυχρόνη Δερμιτζάκη.

Γεια και χαρά σε όλους τους φίλους και αναγνώστες της στήλης και του site. Μπαίνουμε σιγά σιγά σε χειμερινούς ρυθμούς. Μπήκε ο Σεπτέμβρης, θα έρθουν και οι εμβόλιμες αγωνιστικές και οι διακοπές λόγω εθνικών και τσουπ φτάσαμε στο Κατάρ και στο Μουντιάλ! προγνωστικά

Μέχρι τότε όμως έχουμε να τα λέμε εδώ με προτάσεις για τα προγνωστικά στοιχήματος από La Liga και πότε πότε από La liga2. Πάμε όμως να δούμε τι έχουμε σήμερα.

Προγνωστικά: Ευκαιρία πριν το… βουνό!

Η αναμέτρηση που ανοίγει το πρόγραμμα της αγωνιστικής, είναι αυτή ανάμεσα στη Θέλτα και την Κάντιθ. Οι «Κέλτες» πέτυχαν την πρώτη νίκη της σεζόν κόντρα στη Χιρόνα, έφυγε το άγχος και άνοιξε λογαριασμό για την σεζόν. Λυτρωτής η σημαία της ομάδας, ο αειθαλής Ιάγκο Άσπας.  Σε έναν οριακό αγώνα ήταν καλύτεροι στα σημεία και αυτή η ανωτερότητα φάνηκε και στην βαθμολογία. Δεν παίρνει πολλά ρίσκα, στόχος άλλωστε είναι μια άνετη παραμονή και ότι προκύψει.

Novibet – με 0% γκανιότα* και το στοίχημά σου αξίζει περισσότερα!

Η Κάντιθ από την άλλη, τρέχει και δεν φτάνει. Τρεις ήττες στη σειρά με τον διασυρμό από την Μπιλμπάο, 4-0 εντός, να κρούει τον κώδωνα του κινδύνου νωρίς. Το κακό δεν είναι μόνο τα αποτελέσματα. Έχει δεχτεί επτά γκολ και δεν έχει σκοράρει ακόμα! Η κατοχή μπάλας ανά παιχνίδι είναι μεταξύ 30-35%, κάνει μονοψήφιο αριθμό ευκαιριών στην ενώ δέχεται περίπου διπλάσιες… Δεν είναι άδικα ουραγός. Πολλοί οι πονοκέφαλοι για τον κόουτς Σέρτζιο, που ψάχνει να βρει λύσεις στην επιθετική δυστοκία της ομάδας.

Η Θέλτα φαίνεται να πατάει καλύτερα σε σχέση με την αντίπαλο της. Κοιτάω και το πρόγραμμα της Θέλτα και βλέπω ότι μετά την Κάντιθ έχει να αντιμετωπίσει στη σειρά, Ατλέτικο, Μπέτις, Βαλένθια και Μπαρτσελόνα. Πρόγραμμα βουνό το λες. Οπότε, θεωρώ ότι μπορούν να κερδίσουν ένα αντίπαλο που δεν βρίσκεται στα καλύτερα του. Ευκαιρία το λέω εγώ.  Άσος λοιπόν, που μπορεί να συνδυαστεί και με την επίτευξη τουλάχιστον δύο γκολ.

Αυτά για σήμερα από τα προγνωστικά στοιχήματος. Καλή συνέχεια.

Οι αποδόσεις σου γίνονται ακόμα μεγαλύτερες με το Bet Builder στο Pamestoixima.gr!

Μονό
22:00
Θέλτα - Κάντιθ
1
1.75
BET: 25 units
Μονό
22:00
Θέλτα - Κάντιθ
1 & over 1,5
2.30
BET: 5 units
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις