Ο… χαμένος ημιτελικός του 9.00

Ο... χαμένος ημιτελικός του 9.00

Καλημέρα συνοδοιπόροι και συνοδοιπόρισσες του Koubanezos.gr και καλώς σας βρήκα και πάλι, μιας και μαζί με τις βροχές επέστρεψε σαν… σαλιγκάρι -από την παραλία- και η στήλη ίσα ίσα για να προλάβει την έναρξη των Final-8 στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις.

Δύο ματσάκια για το Europa League σήμερα στο πρόγραμμα με αυτό της Ίντερ και της Μπάγερ Λεβερκούζεν να είναι το πιο αμφίρροπο, καθώς η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ εύκολα ή δύσκολα θα περάσει το εμπόδιο της Κοπεγχάγης και θα βρεθεί στα ημιτελικά.

Στο “ελαφρώς” δύσκολα ποντάρουμε εμείς εδώ, καθώς παρά τη δεδομένη διαφορά δυναμικότητας, αφενός τα μονά ματς είναι πάντα “περίεργα” για να γίνουν ζημιές, ενώ δεν υπάρχει λόγος να πατήσουν και γκάζι οι “κόκκινοι διάβολοι”. Συνεπώς θα επιλέξουμε το under 2,5 με απόδοση 2.30, καθώς η εκτίμηση του γραφόντος είναι ότι ούτε η Κοπεγχάγη θα βρει γκολ.

Στην άλλη αναμέτρηση, Λεβερκούζεν και Ίντερ διεκδικούν το εισιτήριο για τα ημιτελικά, με τις “ασπιρίνες” να έχουν βρεθούν σε τέτοια θέση από τη σεζόν  2001-02 στο Champions League και τους “νερατζούρι” από τη σεζόν 2009-10 αντίστοιχα, όταν και στέφθηκαν πρωταθλητές Ευρώπης.

Το διακύβευμα είναι μεγάλο, με την Ίντερ να είναι το φαβορί και τη Λεβερκούζεν όμως να παίζει… εντός έδρας κατά μία έννοια, αφού το Final-8 διεξάγεται στo Ντίσελντορφ, χωρίς κόσμο όμως φυσικά λόγω της πανδημίας του κορωνοϊού.

Το ποντάρισμά μας θα τοποθετηθεί στο αμφίτερμα, αφού η Ίντερ σκοράρει στα τελευταία 47 από τα 51 ματς που έχει δώσει σε όλες τις διοργανώσεις, ενώ και η άμυνά της δεν έδειξε να πατάει καλά κόντρα στη Χετάφε, τη στιγμή που η Λεβερκούζεν είναι φύσει επιθετική ομάδα. Mε γνώμονα τη σημασία του αγώνα και την κόπωση των ομάδων, αλλά και μία δόση… διαίσθησης -αν θέλετε- αξίζει το ρίσκο στην πρόκριση της Ίντερ μετά από παράταση που πληρώνει στο 9.00.

Δυάδα (απόδοσης 3.91)

22:00 Μάντσεστερ Γ. – Κοπεγχάγη: Under 2,5 (2.30)

22:00 Ίντερ – Λεβερκούζεν: Goal/goal (1.70)

Fun bet

22:00 Ίντερ – Λεβερκούζεν: Πρόκριση Ίντερ στην παράταση (9.00)

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις