Επάνοδος στις επάλξεις με αγαπημένη Β’ Ολλανδίας

προγνωστικά

Επιστροφή στις στοιχηματικές επάλξεις από το Nikolas Kappa και στα συνηθισμένα προγνωστικά της Β' Ολλανδίας

Χαίρετε απανταχού Κουβανέζοι! Καιρό είχα να ανεβάσω κάποια επιλογή, καθώς οι πολιτικές μου καταβολές επιτάσσουν παρατεταμένες διακοπές! Ξεκίνησε βέβαια το Tipster’s League χθες και είπα να φορέσω το σοβαρό μου κουστούμι και να πράξω τα δέοντα. προγνωστικά

Έτσι, όπως και πέρυσι κάνουμε τη διαφορά ψάχνοντας τα πιο «μικρά» πρωταθλήματα. Χωρίς περαιτέρω κούραση ας πάμε στα γήπεδα στην Ολλανδία και ας δούμε κάποιες επιλογές από το πρωτάθλημα της Β’ Ολλανδίας. Όσοι με παρακολουθείτε, ξέρετε την αγάπη μου για την Eerste Divisie.

Εμφατική επιστροφή στα σαλόνια της Eredivisie για την Τσβόλε

Το πρώτο παιχνίδι που βρήκα ενδιαφέρον είναι το Ντεν Μπος – Τσβόλε. Η φιλοξενούμενη δεν είναι στην κατηγορία που της αρμόζει. Επομένως θεωρώ ότι φέτος θα είναι η διεκδικήτρια της απευθείας ανόδου, γεγονός το οποίο προκύπτει από τα αποτελέσματά της μέχρι στιγμής. Αδιαμφισβήτητα έχει τον πρώτο λόγο σήμερα και δικαίως θεωρείται φαβορί από τους book.

Το σημείο της νίκης αποτιμάται στο 1.55 περίπου αυτή τη στιγμή. Επειδή όμως δεν θέλω να μπλέξω με καθαρό σημείο (αν και στο live αν ανέβει σε αποδεκτές τιμές για μονό ποντάρισμα αξίζει), θα επιλέξω τα αγαπημένα στατιστικά που όλοι ξέρετε! Στα τελευταία 30 εκτός έδρας παιχνίδια, η Τσβόλε έχει σημειώσει περισσότερα από 1,64 τέρματα ανά αγώνα. Αυτός ο αριθμός εκτοξεύεται όταν κάποιος κοιτάξει τα παιχνίδια που έχει δώσει στην Β’ Ολλανδίας φέτος. Βέβαια μικρό το δείγμα γαρ, επομένως δεν στηριζόμαστε σε αυτό. Από την άλλη πλευρά  η Ντεν Μπος δεν είναι και καμιά «σφουγγαρίστρα».

Κρατάμε το over 1,5 της Τσβόλε στο 1.44, ή εναλλακτικά μπορεί κάποιος να κρατήσει το διπλό.

Με το Παρά 1 στο Pamestoixima.gr το ποντάρισμά σου επιστρέφεται!

Προγνωστικά: Με γκολ στο Τίλμπουργκ

Επιμένουμε στην Β’ Ολλανδίας και πορευόμαστε σε ένα παιχνίδι με αρκετό ενδιαφέρον. Αυτό το ενδιαφέρον προκύπτει από το γεγονός ότι έχει «άρωμα» Eredivisie. Η Βίλεμ δεν είναι καθόλου αδιάφορη, μιας και εικάζω ότι θα κυνηγήσει τα μπαράζ ανόδου. Από την άλλη πλευρά, η Άντο Ντεν Χάαγκ, δεν κατάφερε να ολοκληρώσει το έργο της για άνοδο πέρυσι. Οι «πελεκάνοι» δεν έχουν ξεκινήσει καλά το πρωτάθλημα και οι κακές τους εμφανίσεις συνεχίζονται, όπως και πέρυσι στις τελευταίες αγωνιστικές.

Δεν θέλω και εδώ να μπλέξω με σημείο και θα κινηθώ και πάλι στα γκολ. Με συνδυαστικό μέσο όρο γκολ ανά παιχνίδι που πλησιάζει το 3, για την ακρίβεια 2,92 στα τελευταία 25 παιχνίδια τους θεωρώ δίκαιο το line των ασιατικών αγορών διαμορφωμένο στο 3.00 ακριβώς.

Όμως, εφόσον έχουμε κρατήσει την επιλογή από το προηγούμενο παιχνίδι της Β’ Ολλανδίας, θα χαμηλώσουμε το line που αποδεχόμαστε και θα το παντρέψουμε με την πιο πάνω επιλογή. Κρατάμε λοιπόν το over 2,25 (ασιατικό) στο 1.43.

Novibet – με 0% γκανιότα* και το στοίχημά σου αξίζει περισσότερα!

Δυάδα απόδοσης 2.05
21:00
Ντεν Μπος - Τσβόλε
Τσβόλε over 1,5
1.44
21:00
Βίλεμ - Ντεν Χάαγκ
Over 2,25 (AH)
1.43
BET: 15 units
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις