Προγνωστικά με 12άρια σε Eurobasket & Γερμανία

προγνωστικά

Συνέχεια στα προγνωστικά για το Eurobasket 2022, από τον Λιοσάτο. Συν μια δυνατή δυάδα διημέρου, από την εμβόλιμη αγωνιστική της Bundesliga.

Αγαπητοί φίλοι, στη δεύτερη μέρα του Eurobasket 2022, δεσπόζει η πρεμιέρα της Εθνικής Ελλάδος απέναντι στη Κροατία. Επειδή όμως θεωρώ δύσκολη την αρχή μας, απέναντι σε μια πολυτάλαντη ομάδα όπως οι Κροάτες, θα ασχοληθώ με ένα παιχνίδι που τα προγνωστικά φαίνονται πιο εύκολα.

Προγνωστικά με 12άρια σε Eurobasket & Γερμανία

Προγνωστικά: Με τη Φινλανδία του Μάρκανεν

H Φινλανδία την προηγούμενη δεκαετία έκανε μεγάλα βήματα προόδου. Έχτισε μια Εθνική πολύ σκληρή και δυσκολοκατάβλητη. Σε αυτό το δεμένο σύνολο ήρθαν να προστεθούν τα νέα ταλέντα της χώρας, με κορυφαίο βέβαια τον Λάουρι Μάρκανεν των Kλίβελαντ Κάβαλιερς. Ένα εξαιρετικά αθλητικό φόργουορντ, που μπορεί να παίξει με την ίδια ευχέρεια τόσο μέσα όσο και έξω από το καλάθι.

Πολύ δυνατό κορμί που συνήθως ποστάρει τους αντιπάλους του, άλλα βγαίνει συχνά και για σουτ στο τρίποντο με μεγάλη αποτελεσματικότητα. Είναι ένας από τους (πολλούς) λόγους που καθόμουν να δω τους Καβς πέρυσι. Η Φινλανδία θα προσπαθήσει  να κερδίσει μια από τις τέσσερις θέσεις πρόκρισης του τετάρτου ομίλου, δίνοντας όπως πάντα μεγάλες μάχες μέχρι τέλους. Δεν ξέρω αν θα τα καταφέρει, άλλα το Ισραήλ  σήμερα μπορεί να το κερδίσει.

Με το Παρά 1 στο Pamestoixima.gr το ποντάρισμά σου επιστρέφεται!

Δυάδα διημέρου στο 12.38

H φετινή Bundesliga ξεκίνησε με ωραίο θέαμα και λογική στα προγνωστικά. Έτσι, θα ασχοληθώ μαζί της στην εμβόλιμη αγωνιστική με δύο σημεία που μπορούν να μας δώσουν καλό ταμείο. Σήμερα η Ντόρτμουντ υποδέχεται τη Χόφενχαϊμ. Οι γηπεδούχοι περνάνε μια περίοδο προσαρμογής χωρίς τον Χάαλαντ, που τους δημιουργεί λογικές δυσκολίες. Οι φιλοξενούμενοι μπήκαν δυνατά στη σαιζόν. Βασίζονται πάντα στην καλή επιθετική τους λειτουργία, μόνο που φέτος δείχνουν πιο ισορροπημένη ομάδα, σε όλες τις πλευρές του γηπέδου.

Το δεύτερο σημείο έρχεται από το Σαββατιάτικο κουπόνι. Η Λεβερκούζεν δεν στρίβει με τίποτα φέτος, ξεκινώντας με τρείς ήττες στα πρώτα τέσσερα ματς. Η Φράιμπουργκ έχει το ακριβώς αντίθετο, θετικό ρεκόρ (3-1), συνεχίζοντας την καλή δουλειά από πέρυσι. Μπορεί να το επεκτείνει, παίζοντας το γνωστό, ωραίο επιθετικό ποδόσφαιρο που χαρακτηρίζει τον καλό κόουτς Κρίστιαν Στράιχ.

Novibet – Το Cash out* όπως θα ήθελες να είναι

Μονό
15:00
Ισραήλ - Φινλανδία
2
1.70
BET: 25 units
Μονό
21:30
Ντόρτμουντ - Χόφενχαϊμ
2 dnb
3.30
BET: 10 units
Δυάδα απόδοσης 12.38
21:30
Ντόρτμουντ - Χόφενχαϊμ
2 dnb
3.30
16:30
Λεβερκούζεν - Φράιμπουργκ (Σάββατο 3/9)
2
3.75
BET: 7 units
Μονό (Σάββατο 3/9)
16:30
Λεβερκούζεν - Φράιμπουργκ
2
3.75
BET: 8 units
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις