Για τα πρώτα… ταμεία στη Serie A!

Για τα πρώτα… ταμεία στη Serie A!

Προγνωστικά φάουλ: Αποκλειστικά με Serie A ασχολείται ο SuperMario για να κάνει το απόλυτο στην αρχή της νέας στοιχηματικής σεζόν.

Καλησπέρα σε όλους. Εύχομαι να έχουμε μία ακόμα πετυχημένη σεζόν τόσο προσωπικά όσο και σαν site και να κλείσει και αυτή η ποδοσφαιρική χρονιά με θετικό πρόσημο, στοιχηματικά. Επιστρέφουμε δυναμικά έτσι ώστε να σας οδηγήσουμε στα πρώτα ταμεία με προγνωστικά φάουλ αλλά και καρτών από τα παιχνίδια της Serie A!

Προγνωστικά φάουλ: Δυνατό παιχνίδι στη Μπολόνια!

Ξεκινάμε με το πιο δυνατό κατ’ εμέ παιχνίδι όσο αφορά τα προγνωστικά φάουλ στο Μπολόνια – Σαλερνιτάνα. Δύο σκληρές ομάδες που δεν έχουν μεγάλη διαφορά δυναμικότητας και βλέπω το όριο στα φάουλ 25,5. Παραξενεύτηκα αρχικά καθώς θα τιμήσω το over αλλά μετά μόλις είδα τον διαιτητή (Γκερσίνι) κατάλαβα γιατί το όριο είναι χαμηλό. Αυτός είναι και ο λόγος που θα πάμε συντηρητικά. Η Μπολόνια παραχωρεί 12,33 φάουλ ενώ η Σαλερνιτάνα παραχωρεί 16,33. Μέσοι όροι που παραπέμπουν σε πολύ… φάουλ! Ο διαιτητής όμως δε σφυρίζει πολύ καθώς σε πολλά ματς είναι στο όριο των 20-21 φάουλ. Φέτος σε ένα παιχνίδι είχε 18! Αυτό βέβαια έληξε και 3-0 οπότε δεν είναι σωστό το δείγμα που έχουμε. Ελπίζουμε σε δυνατό παιχνίδι και ομάδες που θα είναι κοντά στο σκορ.

Από το ίδιο παιχνίδι θα επιλέξουμε, λόγω των παραπάνω δεδομένων, το over 4,5 κάρτες σε απόδοση 2.00 αλλά και πάλι συντηρητικά λόγω διαιτητή.

Over στο Μπέργκαμο

Συνεχίζουμε με το παιχνίδι που διεξάγεται την ίδια ώρα μεταξύ Αταλάντας και Τορίνο. Οι γηπεδούχοι παραχωρούν 14,33 φάουλ ενώ οι φιλοξενούμενοι 16,33. Παιχνίδι για over όπως καταλαβαίνει κανείς με το όριο να έχει τοποθετηθεί στο 27,5 στο οποίο και θα τιμηθεί. Και εδώ βέβαια έχουμε έναν ρεφ (Ντι Μπέλο) με μέσο όρο περίπου 27 φάουλ αλλά σφυρίζει δύσκολα. Και εδώ θα πάμε συντηρητικά και ότι βγει.

Καλή τύχη.

Novibet – με 0% γκανιότα** και το στοίχημά σου αξίζει περισσότερα!

Μονό
21:45
Μπολόνια - Σαλερνιτάνα
Over 25,5 φάουλ
1.91
BET: 15 units
Μονό
21:45
Μπολόνια - Σαλερνιτάνα
Οver 4,5 κάρτες
2.00
BET: 15 units
Μονό
21:45
Αταλάντα - Τορίνο
Over 27,5 φάουλ
1.91
BET: 15 units
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις