Η μία πληρώνει 2.50 και η δεύτερη χρυσάφι

προγνωστικά Eurobasket

Προγνωστικά Eurobasket: Μετά από τις απαραίτητες διακοπές του, ο Παναγιώτης Δογαντζής επιστρέφει με επιλογές σε αποδόσεις που κολάζουν.

Καλημέρα σε όλους και καλή στοιχηματική σεζόν. Είχαμε καιρό να τα πούμε, αλλά οι διακοπές διαρκείας που πήγα ήταν κάτι παραπάνω από απαραίτητες. Σιγά σιγά θα αφήσουμε το μπέιζμπολ (εκτός αν προκύψει κάτι εξαιρετικά δυνατό που θα δοθεί στο Telegram) και θα πιάσουμε τη σπυριάρα καθώς, ξεκινάει το Eurobasket. Στις 5 Αυγούστου έδωσα κάποιες μακροχρόνιες επιλογές (δείτε εδώ) .Αν κάποιος ακολούθησε την επιλογή της Βοσνίας να περάσει στα προημιτελικά ,μπορεί σήμερα να κάνει cash out και να αποκομίσει σημαντικό κέρδος, καθώς η απόδοση έχει πέσει από το 40.00 στο 15.00! Σε αυτή τη λίστα των μακροχρόνιων θα προσθέσω άλλη ένα που απορώ, πως δεν έχει πάρει την κατιούσα. Το να προκριθεί η Σερβία στα Ημιτελικά σε απόδοση 1.75 το θεωρώ εξαιρετικό και θα το στηρίξω δυνατά. Πάμε στις σημερινές αναμετρήσεις, θα σταθώ σε δύο από αυτές.

Προγνωστικά Eurobasket: Βοσνία vs Ουγγαρία

Όπως έχετε καταλάβει, έχω στηρίξει πολλά στους Βόσνιους οι οποίοι, διαθέτουν μετά από πολλά χρόνια κάτι παραπάνω από αξιοπρεπή ομάδα. Οι Νούρκιτς και Μούσα σε συνδυασμό με τους Χαλίλοβιτς και Ρόμπερσον δίνουν σημαντικές ελπίδες για να κάνουν έστω και ένα βήμα παραπάνω. Αυτό φάνηκε και στην προ μιας εβδομάδας νίκη τους επί των φαβορί για μετάλλιο Γάλλων ,για τα προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλου με 96-90. Αντίπαλός τους σήμερα η πιο αδύναμη ομάδα του ομίλου Ουγγαρία η οποία μάλλον θα είναι ο φτωχός συγγενής της διοργάνωσης. Η νίκη των Βόσνιων σε αποδόσεις λίγο πάνω από 1.30 μας αναγκάζουν να απέχουμε από κάποιο σημείο.

Στην εν λόγω αναμέτρηση εντόπισα ένα διαμαντάκι και θα το μοιραστώ μαζί σας. Οι Ούγγροι στη θέση 4-5 παίζουν για περίπου 30 λεπτά με τον Αμερικανοθρεμμένο Ρόσκο Άλεν ο οποίος, αγωνίζεται στη Β΄Ιαπωνίας. Σε αυτήν την αναμέτρηση ο Άλεν θα βρει μπροστά του ένα από τα καλύτερα σέντερ της διοργάνωσης ,τον Γιουσούφ Νούρκιτς. Ο Βόσνιος υπερέχει σε όλους τους τομείς σε αυτό το match-up και η λογική λέει ότι δεν θα μπορεί να επιτεθεί με ευκολία οπότε, θα αναγκαστεί να σπάσει παραπάνω μπάλες από ότι συνήθως. Το να δώσει μία ασίστ σε απόδοση 2.52 είναι ένα εξαιρετικό σημείο με βάση τα δεδομένα που αναλύσαμε. Για τους μερακλήδες να βγάλει και δεύτερη βρίσκεται σε απόδοση 8.50!

Σλοβενία vs Λιθουανία: Ένας παίκτης δεν φέρνει την άνοιξη

Ένας παίκτης δεν φέρνει την άνοιξη ακόμη και αν είναι τόσο παιχταράς όπως ο Ντόνσιτς. Οι Λιθουανοί φέτος διαθέτουν εξαιρετική ομάδα με παίκτες από παραστάσεις στα σημαντικότερα πρωταθλήματα. Οι Βαλαντσιούνας και Σαμπόνις φτιάχνουν ένα από τα κορυφαία δίδυμα ψηλών που έχουμε δει. Δίπλα τους και οι Μπραζντέικις, Γκιεντράιτις και Γκριγκόνις. Οι Σλοβένοι διαθέτουν τον Ντόνσιτς αλλά, συμπαραστάτες με την εμπειρία των Λιθουανών δεν έχουν με εξαίρεση, τους Πρέπελιτς και Ντράγκιτς (ο οποίος είναι στη δύση της καριέρας του).

Ο φαβοριτισμός των Σλοβένων μου κλωτσάει και θα πάω από την άλλη πλευρά. Το διπλό των Λιθουανών σε απόδοση 2.58 στη Novibet είναι πολύ καλό και θα το βάλω στα προγνωστικά μου. Ακόμη θα πάρω και το over 14,5 πόντων του Ντομάντας Σαμπόνις καθώς, δεν θα βρει απέναντί του κάποιο φόβητρο.

Novibet – με 0% γκανιότα** και το στοίχημά σου αξίζει περισσότερα!

Ειδικό
15:30
Βοσνία Ερζεγοβίνη - Ουγγαρία
Ρ. Άλεν over 0,5 ασίστ
2.52
BET: 30 units
Fun bet
15:30
Βοσνία Ερζεγοβίνη - Ουγγαρία
Ρ. Άλεν over 1,5 ασίστ
8.50
BET: 5 units
Ειδικό
18:15
Σλοβενία - Λιθουανία
Ντ. Σαμπόνις over 14,5 πόντοι
1.98
BET: 10 units
Μονό
18:15
Σλοβενία - Λιθουανία
2
2.58
BET: 10 units
Μακροχρόνιο
Να προκριθεί η Σερβία στα ημιτελικά
Ναι
1.75
BET: 40 units
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις