Έχει κίνητρο η Λέστερ, είναι όμως αρκετό;

προγνωστικά

Όλα για όλα τα παίζει η Λέστερ στο σημερινό παιχνίδι με την Γιουνάιτεντ καθώς δεν υπάρχει περιθώριο για νεα απώλεια.

Οι «Αλεπούδες» ψάχνουν απεγνωσμένα την πρώτη τους νίκη στη σεζόν για ένα σωρό λόγους. Να συνεχίσει στον δρόμο των επιτυχιών ο στόχος της Γιουνάιτεντ. Πάμε να δούμε αναλυτικά τα προγνωστικά. 

Προγνωστικά: Λέστερ – Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ  

Σεφτέ στις νίκες, να ξεκολλήσει από την τελευταία θέση, να μην υπάρχουν σύννεφα πάνω από τον πάγκο, να αλλάξει η ψυχολογία, να μην υπάρχει γκρίνια στις κερκίδες είναι κάποιοι λόγοι που η Λέστερ αναζητά το τρίποντο. Λόγοι που με μια νίκη απέναντι στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ θα μείνουν λίγο στην άκρη, για λίγες μέρες τουλάχιστον. Μετά την Γιουνάιτεντ η Λεστερ θα αντιμετωπίσει την Μπράιτον την Άστον Βίλα και την Τότεναμ. Η μια φορμαρισμένη η άλλη πιεσμένη και η άλλη με εξαιρετικό προπονητή.

Η ευκαιρία της είναι τώρα, δεν μπορεί καν να περιμένει το παιχνίδι με την Βίλα που θεωρητικά είναι στα μέτρα της καθώς αν δεν κερδίσει απόψε υπάρχει κίνδυνος να φτάσει ο Οκτώβριος και να είναι στην τελευταία θέση πιθανόν και χωρίς νίκη. Οι «κόκκινοι διάβολοι» από την άλλη πέρασαν από αυτό το στάδιο, μετά την Λίβερπουλ πήραν τη νίκη και απέναντι στη Σαουθάμπτον και για λίγο η γκρίνια σταμάτησε. Μόνο για τα ιδιοκτησιακά γκρινιάζουν αυτή τη στιγμή.

Δεν είμαι προληπτικός αλλά με το που έκατσε στον πάγκο ο Χάρι (ένας είναι ο Χάρι της Γιουνάιτεντ)  έγιναν δυο σερί νίκες. Αν γίνει και τρίτη φορά βλέπω να τον κλειδώνουν στο πούλμαν. Δεν είναι για πολλά πολλά το παιχνίδι. Περιμένω δυνατό ξεκίνημα της Λέστερ, γιατί αν όχι τώρα πότε, και ένα γκολ στο πρώτο ημίχρονο με το over 0,5 γηπεδούχου να είναι στο 2.10 στη Novibet. Από εκεί και πέρα τις περισσότερες πιθανότητες της έχει η ισοπαλία. Ακόμα κι αυτή όμως με γκολ. Μόνο ισοπαλία δεν θα παίξω θα πάρω και τον άσο για κάλυψη για την περίπτωση που χαλάσει η μοιρασιά. Θα εμπιστευτώ τις «Αλεπούδες» κι ο Θεός βοηθός. 1Χ & over 1,5 στο 2.10 στη Novibet

Ειδικό
22:00
Λέστερ - Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ  
Λέστερ over 0,5 στο 1ο ημίχ.
2.10
BET: 20 units
Combo
22:00
Λέστερ - Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ  
1X & over 1,5
2.10
BET: 20 units
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις