Με ειδικά στην πρεμιέρα

Προγνωστικά Eurobasket

Τα προγνωστικά Eurobasket θα μονοπωλήσουν το ενδιαφέρον μας για το Σεπτέμβρη. Ξεκινάμε με ειδικά παικτών στην πρεμιέρα.

Πρεμιέρα σήμερα στο ευρωπαϊκό πρωτάθλημα και ο Playmaker είναι εδώ με προγνωστικά Eurobasket. Μπορεί να είναι η πρώτη αγωνιστική, αλλά τα προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου που έγιναν τις προηγούμενες ημέρες μας δίνουν μια καλύτερη εικόνα για τις ομάδες σε σχέση με τα φιλικά προετοιμασίας. Γίνονται ενδιαφέροντα παιχνίδια στην πρώτη μέρα του τουρνουά. Ξεχωρίζουν τα ντέρμπι Σλοβενία – Λιθουανία και Γαλλία – Γερμανία. Εμείς θα προτιμήσουμε τα ειδικά παικτών, αφού τα χάντικαπ στους ομίλους είναι λίγο περίεργη υπόθεση.

Χαμηλό όριο για τον Μπριθουέλα

Ξεκινάμε από τον αγώνα που ανοίγει την αυλαία του Eurobasket, αυτόν ανάμεσα στην Ισπανία και τη Βουλγαρία. Ο Σάσα Βεζένκοφ θα βρει απέναντί του μία ανανεωμένη Ισπανία, με αρκετά νέα πρόσωπα, που ίσως μετά από αρκετά χρόνια δεν ξεκινάει σαν ένα φαβορί για το χρυσό. Νέα πρόσωπα ήρθαν να αντικαταστήσουν παίκτες όπως ο Γιουλ και ο Σέρχι. Ένα από αυτά είναι ο Μπριθουέλα. Ο Ισπανός γκαρντ προέρχεται από μία πολύ καλή σεζόν με την Μάλαγα. Τα στατιστικά του με την εθνική μέσα στο καλοκαίρι δείχνουν ότι το όριο των 6,5 πόντων είναι τοποθετημένο πολύ χαμηλά. Μόλις μία φορά δεν το ξεπέρασε, στο ΟΑΚΑ, με την Ελλάδα, όπου σκόραρε πέντε πόντους. Στα υπόλοιπα ματς με Λιθουανία (εντός και εκτός), Ελλάδα (εντός), Ισλανδία και Ολλανδία είχε παραπάνω από επτά πόντους. Πρώτη επιλογή λοιπόν το over 6,5 πόντους σε απόδοση 1.87.

Μα είναι συνεχώς διψήφιος…

Δεύτερο ματς που θα μας απασχολήσει είναι αυτό ανάμεσα σε δύο γείτονες, την Τουρκία και το Μαυροβούνιο. Μεγάλο φαβορί οι Τούρκοι, ενώ οι Μαυροβούνιοι θα παραταχθούν χωρίς το μεγάλο τους αστέρι, τον Βούτσεβιτς. Το κουπί λοιπόν στην επίθεση τραβούν οι Πέρι, Ντούμπλιεβιτς και Ράντοβιτς. Τα όρια στους δύο πρώτους είναι ψηλότερα, όμως στην περίπτωση του τρίτου είναι αδικαιολόγητα χαμηλά, στο 6,5! Αξίζει να αναφέρω πως με πάνω από 20 λεπτά συμμετοχής μ.ό., ο Μαυροβούνιος πέτυχε 14 πόντους απέναντι στη Λιθουανία, 10 με τη Βοσνία, 16 με τη Σλοβενία, 14 με την Ολλανδία και 11 με την Πορτογαλία. Λάθος το line του λοιπόν και θα πάμε με διπλό ποντάρισμά, ένα over και ένα fun bet σε μεγαλύτερο όριο.

Novibet – 0% Γκανιότα Κάθε Μέρα

Μοναχικός καουμπόι

Κλείνουμε με την αναμέτρηση της Σλοβενίας με τη Λιθουανία. Μεγάλο ντέρμπι σε έναν όμιλο που έτσι κι αλλιώς έχει δυνατά ονόματα, οπότε κάθε ματς έχει τη σημασία του. Δε θα πάω σε σημείο, αν και δε θα μου κάνει εντύπωση οι Λιθουανοί να κάνουν δύσκολη τη ζωή των πρωταθλητών. Εξαιρετικά γκαρντ στο ρόστερ της Σλοβενίας, που όμως έχει μόνο ένα κλασικό πεντάρι, τον Τόμπεϊ. Ο Αμερικανο-σλοβένος σέντερ της Μπαρτσελόνα πλέον, θα χρειαστεί να μείνει αρκετή ώρα στο παρκέ απέναντι στον Βαλαντσιούνας. Εμείς θα στηριχτούμε στο χρόνο συμμετοχής του και θα ποντάρουμε σε διψήφιο αριθμό πόντων. Άλλωστε στα τελευταία πέντε ματς αγωνίστηκε πάνω από 25 λεπτά και πέτυχε 12, 7, 11, 16 και 12 πόντους.

Ειδικό
14:30
Ισπανία - Βουλγαρία
Μπριθουέλα over 6,5 πόντοι
1.87
BET: 10 units
Ειδικό
17:15
Τουρκία - Μαυροβούνιο
Ράντοβιτς over 6,5 πόντοι
1.83
BET: 15 units
Ειδικό
17:15
Τουρκία - Μαυροβούνιο
Ράντοβιτς over 9,5 πόντοι
3.00
BET: 5 units
Ειδικό
18:15
Σλοβενία - Λιθουανία
Τόμπεϊ over 9,5 πόντοι
1.90
BET: 10 units
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις