Χαμηλά η μπάλα στην εμβόλιμη αγωνιστική

προγνωστικά

Premier League και Serie A μας απασχολούν τα προγνωστικά μας στην πρώτη εμβόλιμη αγωνιστική της σεζόν.

Πρώτη και μοναδική αγωνιστική μεσοβδόμαδα μέχρι τη διακοπή των εθνικών για τα μεγάλα πρωταθλήματα, και τα προγνωστικά μας για σήμερα αφορούν ένα ματς από Αγγλία κι ένα από Ιταλία.

Προγνωστικά: Μπόρνμουθ – Γουλβς

Νέα εποχή για την Μπόρνμουθ μετά την απόλυση του Πάρκερ. Ο Άγγλος τεχνικός ήταν ο πρώτος που απολύθηκε φέτος στην Premier League, απ’ ό,τι λέγεται όμως όχι τόσο για αγωνιστικούς λόγους όσο για διαφωνία με τη διοίκηση σχετικά με τις μεταγραφές. Το 9-0 από τη Λίβερπουλ είναι κάτι που συνέβη μόλις για τέταρτη φορά στα 30 χρόνια της Premier League. Ίσως την ταρακουνήσει περισσότερο από το να έχανε με ένα απλό 2-0/3-0.

Προβληματική και η Γουλβς, που μπορεί να μη χάνει με τέτοιο τρόπο αλλά δεν έχει καν νίκη, και παραδόξως βρίσκεται πιο χαμηλά από την αντίπαλό της στη βαθμολογία. Ισοφαρίστηκε στο 90’ από τη Νιούκαστλ την περασμένη αγωνιστική, αλλά στην πραγματικότητα είναι τυχερή και μόνο που πήρε τον βαθμό. Η προσθήκη του Καλάιτζιτς ίσως τη βοηθήσει επιθετικά στο μέλλον, και το χρειάζεται πολύ μιας και έχει πετύχει μόλις δύο γκολ μέχρι στιγμής.

Ποιοτικά η Γουλβς υπερέχει σίγουρα της νεοφώτιστης, όμως αυτό δεν αποδίδεται και στο χορτάρι. Ψάχνουν αντίδραση οι δύο ομάδες, αλλά το μόνο που μπορούν να κάνουν είναι να ακυρώσουν η μία το παιχνίδι της άλλης. Η ισοπαλία μπαίνει στις επιλογές μας και πληρώνει 3.35 μονάδες στη Novibet.

Mην χάσεις την ευκαιρία διεκδικώντας όλες τις προσφορές του Pamestoixima.gr

Νάπολι – Λέτσε

Έβαλε απότομα φρένο στη Νάπολι την περασμένη αγωνιστική η Φιορεντίνα, μετά τη λευκή ισοπαλία των δύο ομάδων στο «Αρτέμιο Φράνκι». Το ματς απέναντι στη Λέτσε αποτελεί καλή ευκαιρία για να επιστρέψει στις νίκες. Δε θα παραδοθούν εύκολα όμως οι φιλοξενούμενοι. Μπορεί να μην έχουν ξεκινήσει καλά, με έναν βαθμό σε τρεις αγωνιστικές, όμως έχουν ζορίσει αρκετά Ίντερ και Σασουόλο στις ήττες τους. Γι’ αυτό λοιπόν θα πάω με τον άσο & under 3,5 του 2.27 στο Pamestoixima.gr

Μονό
21:30
Μπόρνμουθ - Γουλβς
Χ
3.35
Μονό
21:45
Νάπολι - Λέτσε
1 & under 3,5
2.27
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις