Με φόρα η Γουέστ Χαμ στο ντέρμπι

Προγνωστικά

Το ντέρμπι Γουέστ Χαμ - Τότεναμ και ακόμα δυο αναμετρήσεις από την Premier League ξεχωρίζουν στα σημερινά προγνωστικά στην Αγγλία.

Η φόρα που έχουν τα «σφυριά» μετά την πρώτη νίκη, τα αρνητικά ρεκόρ της Μπόρνμουθ και η Άρσεναλ που συνεχίζει το βιολί της. Όλα αυτά μαζί μας δίνουν ωραία σημεία σε ελκυστικές αποδόσεις. Πάμε να δούμε αναλυτικά τα προγνωστικά

Προγνωστικά Αγγλίας

Γουέστ Χαμ – Τότεναμ 

Το τελετουργικό το ίδιο σε κάθε εντός έδρας ματς. Μπύρα έξω από το γήπεδο και δέκα λεπτά πριν τη σέντρα το γήπεδο γεμάτο, 50.000 οπαδοί της Γουέστ Χαμ στην είσοδο των ομάδων τραγουδούν το «forever blowing bubbles», τα ειδικά μηχανήματα γεμίζουν το γήπεδο με φούσκες ενώ φωτιές σχηματίζουν το Χ που συμβολίζει τα σφυριά στο έμβλημα. Ανατριχιαστικό σκηνικό ακόμα και αν δεν υποστηρίζεις την Γουέστ Χαμ. Οι σχέσεις των οπαδών δεν είναι και οι καλύτερες, αν και στην Αγγλία κανείς δεν τα έχει καλά με κανέναν, ειδικά οι οπαδοί των «πετεινών». Οι «hammers» ακόμα θυμούνται το πέσιμο των οπαδών της Τότεναμ το 2021  στο ημίχρονο του ίδιου παιχνιδιού. 

Όπως καταλάβατε η ένταση θα ξεχειλίζει, το γήπεδο θα βράζει. Τα πρώτα δέκα λεπτά ενός αγώνα που όλοι έχουμε απολαύσει. Με φωνές γιούχα χειροκρότημα και ευχές στην οικογένεια του αντιπάλου. Σε αυτό το χαμό περιμένω ένα γρήγορο γκολ της Γουέστ Χαμ. Να αποδώσει η πίεση των πρώτων λεπτών και τα «σφυριά» να ανοίξουν το σκορ. Στο 2.40 στη Novibet η συγκεκριμένη επιλογή. 

Άρσεναλ – Άστον Βίλα 

Πολύ ενδιαφέρον παιχνίδι στο «Έμιρεϊτς» ανάμεσα σε Άρσεναλ και Άστον Βίλα. Ο Αρτέτα βλέπει το δημιούργημα του να αποδίδει και όποια σύννεφα υπήρχαν γι’ αυτόν κατά διαστήματα τις προηγούμενες σεζόν έχουν εξαφανιστεί. Στους «χωριάτες» από την άλλη η θέση του προπονητή καίει. Οι οπαδοί απαίτησαν την απομάκρυνση του Τζέραρντ, η διοίκηση δείχνει με την σιωπή της σημάδια λογικής. Σίγουρα το παιχνίδι με την Άρσεναλ δεν βοηθάει τον Άγγλο τεχνικό. Οι «κανονιέρηδες» από το τέλος της περσινής σεζόν έχουν δώσει δώδεκα παιχνίδια φιλικά και επίσημα, και έχουν έντεκα νίκες και μια ήττα.

Το πιο εντυπωσιακό είναι τα 42 γκολ που έχουν πετύχει στα δώδεκα αυτά παιχνίδια. «Κανονιέρηδες» με όλη τη σημασία της λέξης. Δεν θα ποντάρω κάτι άλλο πέρα από τα γκολ της Άρσεναλ και σκόρερ. Πολύ ωραίες οι αποδόσεις της Betshop σε ειδικά στοιχήματα, 5.60 να σκοράρει ο Ζεσούς πάνω από δυο γκολ και στο 4.00 το over 1,5 ημιχρόνου για την Άρσεναλ.

Το Pamestoixima.gr δίνει αξία στο παιχνίδι σου!

Προγνωστικά: Μπόρνμουθ – Γουλβς 

Τι να πούμε τώρα εδώ. Μπόρνμουθ και Γουλβς αναμετρώνται στο «Ντιν Κορτ» του Μπόρνμουθ και ψάχνουν από μια νίκη για την επανεκκίνηση τους. Τα «κεράσια» στα πέντε πρώτα επίσημα παιχνίδια τους έχουν 18 γκολ παθητικό. Ναι τα μισά είναι από την Λίβερπουλ και τα υπόλοιπα από Άρσεναλ, Σίτι, και Νόριτς. Δεν καλυτερεύει η κατάσταση επειδή οι αντίπαλοι ήταν δυνατοί. Υπάρχει πρόβλημα πίσω και είναι ολοφάνερο. Η Γουλβς δεν είναι σε καλύτερη κατάσταση. Παραπαίει κι εκείνη. Μεταξύ μας πιστεύω πως πρέπει να πάνε γονατιστοί να ζητήσουν από τον Νούνο Εσπιρίτο να επιστρέψει. Το μόνο που της δίνει πλεονέκτημα για το παιχνίδι είναι ότι η Μπόρνμουθ είναι ελαφρώς χειρότερη της. Θα πάω με ένα ειδικό στοίχημα το over 1,5 γκολ για την Γουλβς στο 2.20 στη novibet. Στους τυφλούς ο μονόφθαλμος ξεχωρίζει παιδιά.       

Καλή τύχη σε ότι κι αν επιλέξετε. 

 

Ειδικό
21:30
Άρσεναλ - Άστον Βίλα 
Ζεσούς 2+ γκολ
5.60
Ειδικό
21:30
Άρσεναλ - Άστον Βίλα 
Άρσεναλ over 1,5 στο 1ο ημίχ.
4.00
Ειδικό
21:30
Μπόρνμουθ - Γουλβς 
Γουλβς over 1,5
2.20
Ειδικό
21:45
Γουέστ Χαμ - Τότεναμ 
Anytime score: 1-0
2.40
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις