Πληρωμές από τα φαβορί μέσω Γαλλίας

προγνωστικά

Εμβόλιμη αγωνιστική στη Γαλλία και ο Magician στα προγνωστικά του ασχολείται με τα φαβορί που έχουν να μας δώσουν πολύ συμφέρουσες αποδόσεις.

Προγνωστικά: Τα γκολ σε πρώτη θέση

Θα ξεκινήσουμε τα προγνωστικά μας από τον Γαλλικό Νότο. Πέρασε με εμφατικό τρόπο η Μονπελιέ από την έδρα της Μπρεστ νικώντας με 7-0 έχοντας πέντε διαφορετικούς σκόρερ. Μετά από τέσσερις αγωνιστικές έχει έξι βαθμούς με δυο νίκες και δυο ήττες. Διαθέτει την δεύτερη καλύτερη επίθεση της κατηγορίας μετά από την Παρί Σεν Ζερμέν, αλλά στην άμυνα της έχει αρκετά κενά μέχρι στιγμής δεχόμενη συνολικά εννέα τέρματα. Τέσσερα στα τέσσερα over 2,5 στο πρωτάθλημα για την γηπεδούχο, τα τρία σε συνδυασμό με goal/goal. Τιμωρημένος ο μέσος Σαβανιέρ (3Συμ./2Γκολ).

Έναν βαθμό κατάφερε να συγκεντρώσει μέχρι στιγμής η Αζαξιό μετά από τέσσερις αγωνιστικές, στο 0-0 της δεύτερης αγωνιστικής εντός έδρας με την Λανς. Στο τελευταίο παιχνίδι υποκλίθηκε στην ανωτερότητα της Λιλ χάνοντας εντός έδρας με 3-1. Σκοράρει στα παιχνίδια της η φιλοξενούμενη ομάδα αλλά έχει τρεις ήττες, όλες με over 2,5 η οποία μετά την περσινή άνοδο αποκλειστικό στόχο έχει την παραμονή στην κατηγορία. Θα κοιτάξει να εκμεταλλευτεί τον ενθουσιασμό τον γηπεδούχων και να χτυπήσει την προβληματική άμυνα της Μονπελιέ.

Μπορούν να σκοράρουν και οι δυο και να ανοίξει το παιχνίδι σε ρυθμό και σκορ, κάτι που το συνηθίζει η γηπεδούχος. Κρατάμε το over 2,5 σε απόδοση 2.10 στην novibet.

Ήρθε η ώρα των γηπεδούχων

Μπορεί να δέχτηκε φάσεις η Μονακό από τους πρωταθλητές αλλά άντεξε στην πίεση και έφυγε με την ισοπαλία από το Παρίσι. Προηγήθηκε στο 20ο λεπτό με τον Φόλαντ, αλλά ο Νειμάρ ισοφάρισε με πέναλτι στο 70’. Έδειξε να ξεπερνάει την εντός έδρας τεσσάρα της τρίτης αγωνιστικής από την Λάνς. Δεν ξεκίνησε όσο καλά ήθελε το πρωτάθλημα, που την βρήκε εν μέσω ευρωπαϊκών υποχρεώσεων και έχει συγκεντρώσει πέντε βαθμούς στις τέσσερις πρώτες στροφές με ισάριθμα goal/goal. Θέλει να κερδίσει το χαμένο έδαφος και επιστρέψει στις νίκες. Άλλωστε διαθέτει ομάδα για την πρώτη εξάδα της βαθμολογίας.

Έκανε σεφτέ στις νίκες η Τρουά στο τελευταίο χρονικά παιχνίδι όπου κέρδισε με 3-1 εντός έδρας την Ανζέ. Προηγήθηκαν οι ήττες από Λυών, Τουλούζ και Μονπελιέ όλες με over 2,5. Σκοράρει στα παιχνίδια της αλλά η άμυνα της την εκθέτει συνεχώς και δεν καταφέρνει να κρατήσει ούτε τον πόντο. Ήδη έχει δείξει ότι θα ζοριστεί αρκετά σε δύσκολες έδρες με ομάδες που ανεβάζουν τον ρυθμό του παιχνιδιού.

Η Μονακό μπορεί να εκμεταλλευτεί τις άσχημες αμυντικά επιδόσεις της Τρουά σε συνδυασμό με μια πειστική εμφάνιση. Θα κρατήσουμε το άσο & over 2,5 σε απόδοση 1.91 στην novibet.

Boost νίκης στο Pamestoixima.gr: Για όσους θέλουν πιο πολλά!

Χάρμα ιδέσθαι οι πρωτευουσιάνοι

Προηγήθηκε στο ημίχρονο η Τουλούζ στην έδρα της Ναντ αλλά στο τέλος δεν χαμογέλασε αφού ηττήθηκε με 3-1, δεχόμενη τρία γκολ στο δεύτερο ημίχρονο μέσα σε δώδεκα λεπτά. Προσπάθησε με αλλαγές να ανακατέψει την τράπουλα αλλά δεν άλλαξε τίποτα έως το τέλος.  Είναι στην μέση του βαθμολογικού πίνακα με πέντε βαθμούς. Έχει σκοράρει και στα τέσσερα παιχνίδια που έχει δώσει έχοντας τρία over 2,5. Δεν κλείνεται στα παιχνίδια της ειδικά με ομάδες του χεριού της. Τώρα βέβαια ο βαθμός δυσκολίας κορυφώνεται.

Αντίπαλος της η πρωταθλήτρια Παρί Σεν Ζερμέν. Έκανε αρκετές φάσεις μπροστά στην εστία της Μονακό αλλά υπέστη την πρώτη απώλεια βαθμών στο πρωτάθλημα. Με δέκα βαθμούς συγκατοικεί στην κορυφή με τις Μαρσέιγ και Λανς.  Διαθέτει με διαφορά την καλύτερη επίθεση του πρωταθλήματος. Άλλωστε η τριάδα Μέσι, Εμπαπέ και Νεϊμάρ μπορούν να διαλύσουν οποιαδήποτε άμυνα. Δείχνει ότι δεν θα δεχτεί αμφισβήτηση του εγχώριου τίτλου της. Άλλωστε μεγάλος στόχος είναι το Champions League και γι’ αυτό το τρόπαιο έχει χτιστεί η ομάδα του Παρισιού.

Οι επιθετικές ικανότητες του ζευγαριού και ειδικά των φιλοξενούμενων μας οδηγούν στο διπλό & over 3,5 σε απόδοση 2.10 στο pamestoixima.gr.

Μονό
20:00
Μονπελιέ - Αζαξιό
Οver 2,5
2.10
Μονό
20:00
Μονακό - Τρουά
1 & over 2,5
1.91
Μονό
22:00
Τουλούζ - Παρί Σ.Ζ.
2 & over 3,5
2.10
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις