Ακτινογραφία κουπονιού (Τετάρτη 31/8) – Φαβορί για όλα τα γούστα

Ακτινογραφία κουπονιού

Ακτινογραφία κουπονιού (Τετάρτη 31/08): Διαβάστε γρήγορα και άμεσα τις σημαντικότερες ειδήσεις από τις ομάδες του κουπονιού

Στη σημερινή ακτινογραφία κουπονιού παρουσιάζουμε τα πιο ενδιαφέροντα νέα από τους αγώνες της ημέρας, ώστε να είστε μελετημένοι πριν ποντάρετε σε οποιαδήποτε αγώνα.

Σαμπντόρια – Λάτσιο (19:30): Μεγάλη νίκη για την Λάτσιο απέναντι στην Ίντερ με 3-1. Η Σαμπντόρια αντίθετα έρχεται απ’ την συντριβή με 4-0 από την Σαλερνιτάνα. Μπορούν την νίκη οι φιλοξενούμενοι απέναντι σε μια ομάδα που δεν έχει νίκη. Θα το καλύψουμε όμως φοβούμενοι την αντίδραση των γηπεδούχων. Το  Χ2 over 1,5 στο 1.62 στη Stoiximan.

Άρσεναλ – Άστον Βίλα (21:30): Ανατροπή και πρώτη θέση για τους «Gunners» με ηγέτη τον Όντεγκααρντ. Η ομάδα του Αρτέτα  έχει 4/4 έως τώρα και βρίσκεται μόνη πρώτη. Πιστεύω ότι το απόλυτο νικών θα συνεχιστεί απέναντι σε μια Βίλα που εκτός έδρας χάνει σε ισχύ. Ο άσος στο 1.45 στο  Pamestoixima.gr.

Γουέστ Χαμ – Τότεναμ (21:45): Άλλη μια ομάδα του Λονδίνου που έχει ξεκινήσει καλά. Η Τότεναμ έχει τρεις νίκες σε τέσσερις αναμετρήσεις. Σταθερή αξία και φέτος ο Κέιν με τέσσερα γκολ. Την πρώτη νίκη τους πανηγύρισαν τα «σφυριά» την Κυριακή. Αναμένεται κλειστό παιχνίδι. Στα δεξιά η αξία των σετ με το Χ/2 under 3,5 να φτάνει  στο 1.92 στο Pamestoixima.gr.

Λιλ – Νις (22:00): Ξεπέρασε την επτάρα από την Παρί με την νίκη στην έδρα της Αζαξιό. Μπορεί να προκρίθηκε στους ομίλους του Conference League, αλλά η Νις δεν θυμίζει την περσινή ομάδα στο πρωτάθλημα.  Ακόμα δεν έχει πανηγυρίσει  νίκη στο πρωτάθλημα.  Με τον άσο της Λιλ στο 2.06 της Novibet.

Μαρσέιγ – Κλερμόν (22:00): Ανέλπιστα καλό ξεκίνημα για την Μαρσέιγ  του Τούντορ με τρεις νίκες. Από την άλλη η Κλερμόν κυνηγάει όλα τα παιχνίδια. Μόνο σε ένα ματς δεν έχει σκοράρει.  Στο 2.00 ο άσος και over 2,5 στη Novibet.

Οι αποδόσεις που θες είναι στο Pamestoixima.gr. Mε πλούσιο live streaming, μεγάλη ποικιλία από pre & live αγώνες και cash out κάθε στιγμή του αγώνα.

 

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις