Σκοράρουν συνεχώς Ρόμα και Ίντερ

προγνωστικά

Το δρόμο για το ταμείο μέσω της ιταλικής Serie A μας δείχνει ο Χρήστος Γεωργίου με τα σημερινά του προγνωστικά.

Με δυο παιχνίδια της εμβόλιμης τέταρτης αγωνιστικής του Καμπιονάτο θα ασχοληθούμε στα σημερινά προγνωστικά.

Προγνωστικά Ρόμα – Μόντσα

Στο «Ολίμπικο» η Ρόμα του Ζοσέ Μουρίνιο υποδέχεται τη νεοφώτιστη Μόντσα με τους μεν «τζιαλορόσι» να αποσπούν το βαθμό της ισοπαλίας με 1-1 εκτός έδρας από τη Γιουβέντους χάρη στον Έιμπραχαμ και την ομάδα του «καβαλιέρε», Σίλβιο Μπερλουσκόνι, να γνωρίζει την εντός έδρας ήττα με 2-1 από την Ουντινέζε. Στην «αιώνια πόλη» υπάρχει ενθουσιασμός από το ξεκίνημα του πρωταθλήματος και τους επτά βαθμούς που έχουν συγκεντρώσει, συν την πρόσφατη μεταγραφή του Αντρέα Μπελότι και είναι μια πρώτης τάξεως ευκαιρία να επιστρέψουν στα τρίποντα. Την ίδια ώρα στην άλλη πλευρά οι φιλοξενούμενοι αν και διαθέτουν αξιόλογο ρόστερ γνωρίζουν πως το πρόγραμμα των πρώτων αγωνιστικών είναι δύσκολο.

Απόντες από τους γηπεδούχους θα είναι ο μέσος Βαϊνάλντουμ και ο μεσοεπιθετικός Ζανιόλο ενώ νοκ άουτ από τους νεοφώτιστους οι στόπερ Ρανόκια, Πάμπλο Μάρι, ο δεξιός εξτρέμ Ντ’Αλεσάντρο και ο στράικερ Μότα.

Το ευρωπαϊκό ξεκινά με σούπερ δώρο* χωρίς κατάθεση για όλους!

Προγνωστικά Ίντερ – Κρεμονέζε

Στο «Τζουζέπε Μεάτσα» η Ίντερ μπορεί να σκόνταψε πάνω στην Λάτσιο χάνοντας με 3-1 όμως τώρα υποδέχεται την Κρεμονέζε, μια ομάδα που ναι μεν επέστρεψε στα μεγάλα σαλόνια αλλά μέχρι στιγμής δεν έχει καταφέρει να χαμογελάσει γνωρίζοντας μόνο ήττες με τελευταία αυτή από την Τορίνο στην έδρα της με 2-1. Αξιοσημείωτο είναι το γεγονός πως στο στρατόπεδο των «νερατζούρι» υπάρχει πίεση για το αποτέλεσμα, βλέποντας τους διώκτες να παίρνουν τα αποτελέσματα που θέλουν στην κούρσα της κορυφής ενώ από την άλλη το δύσκολο πρόγραμμα των πρώτων αγωνιστικών προβληματίζει την νεοφώτιστη ομάδα, η οποία παρόλα αυτά παλεύει σε όλα τα παιχνίδια της.

Η Ίντερ μετράει δύο απουσίες, αυτές του αριστερού μπακ Νταλμπέρτ και του μέσου Μχιταριάν ενώ από την Κρεμονέζε μοναδική απουσία είναι του έμπειρου αμυντικού Τσίριτσες.

Και στα δύο αυτά ματς θα προτείνω το over 2,5 που δίνει 1.45 και 1.30 αντίστοιχα στο Pamestoixima.gr.

Novibet – με 0% γκανιότα* και το στοίχημά σου αξίζει περισσότερα!

Δυάδα απόδοσης 1.89
21:45
Ρόμα - Μόντσα
Over 2,5
1.45
21:45
Ίντερ - Κρεμονέζε
Over 2,5
1.30
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις