Κροατία – Ελλάδα: Μπαίνει δυνατά και κερδίζει από την άμυνα

Κροατία - Ελλάδα

Προγνωστικά για την αναμέτρηση της ημέρας, Κροατία - Ελλάδα, όπως έχετε συνηθίσει από τη στήλη Bet of the Day.

Με την αναμέτρηση Κροατία – Ελλάδα  ξεκινάει το ταξίδι της Εθνικής μας στο φετινό Eurobasket. Ανάλυση και tips από το Bet of the Day.

Στάδιο: «Mediolanum Forum»

Χωρητικότητα: 12.700 θεατές

Μεταξύ τους παράδοση: Σε 17 αγώνες από το 1993 και μετά, η Κροατία έχει 9 νίκες και η Ελλάδα 8.

Κροατία

Ρεπορτάζ: Για τους Κροάτες η χρονιά δεν ήταν όσο ιδανική θα ήθελαν. Μια παραδοσιακή δύναμη, που δε θα βρεθεί στο Παγκόσμιο Κύπελλο. Στα προκριματικά του επόμενου Eurobasket ωστόσο ξεκίνησε με δύο νίκες απέναντι σε Πολωνία και Ελβετία. Διαθέτει μεγάλα ονόματα στο ρόστερ της όπως ο Μπογκντάνοβιτς, ο Σάριτς, ο Ζούμπατς και ο Χεζόνια. Δεν μπορεί κανείς να την υποτιμήσει, αλλά θα χρειαστεί να αποδείξει ότι μπορεί να κάνει παραπάνω πράγματα από την πρόκριση στη φάση των ομίλων.

Stat attack: Έχει 5 νίκες και 5 ήττες στα τελευταία 10 ματς.

Απουσίες: Δεν υπάρχουν αγωνιστικά προβλήματα.

Novibet – με 0% γκανιότα* και το στοίχημά σου αξίζει περισσότερα!

Ελλάδα

Ρεπορτάζ: Ο Δημήτρης Ιτούδης έχει φτιάξει μια ομάδα που φαίνεται να έχει χημεία. Παρά τα προβλήματα τραυματισμών που προέκυψαν και μάλιστα αφορούσαν βασικούς παίκτες, κατάφερε να παρουσιάσει πολύ καλή εικόνα στα φιλικά προετοιμασίας, αλλά και στους αγώνες των προκριματικών του Παγκοσμίου Κυπέλλου. Ακόμα και στη μοναδική ήττα από τη Σερβία, στην παράταση, η Ελλάδα έδειξε εξαιρετικό πρόσωπο. Ένταση στην άμυνα, τρανζίσιον για σεμινάριο και φυσικά ο Γιάννης Αντετοκούνμπο που ανεβάζει πολλά επίπεδα την ομάδα.

Stat attack: Έχει 8 νίκες και 2 ήττες στα τελευταία 10 ματς.

Απουσίες: Όλοι οι παίκτες είναι στη διάθεση του Ιτούδη πλην του τραυματία Κώστα Αντετοκούνμπο.

Κροατία - Ελλάδα: Μπαίνει δυνατά και κερδίζει από την άμυνα

Κροατία – Ελλάδα προγνωστικά: Όπως είπαμε και παραπάνω, η Εθνική μας ομάδα δεν είναι μόνο μια αθλητική ομάδα, που τρέχει στο γήπεδο και ανεβάζει ψηλά το σκορ. Βγάζει πολύ ενέργεια στην άμυνα, έχοντας παίκτες που μπορούν να μαρκάρουν σε όλες τις θέσεις, ψηλά γκαρντ και ευέλικτα φόργουορντ. Θεωρώ πως μπορεί να κρατήσει χαμηλά την Κροατία. Άλλωστε είναι γνωστό πως τα πάντα ξεκινούν από την άμυνα. Αν συνυπολογίσουμε και το άγχος της πρεμιέρας, αλλά και ενός μεγάλου τουρνουά, επιλέγουμε το under 76,5 στους πόντους της Κροατίας.

  • Με την καλή της πεντάδα στο πρώτο δεκάλεπτο, μπορεί από νωρίς να βάλει τις βάσεις για μια νίκη. Το να φτάσει πρώτη στους 20 πόντους πληρώνει σε απόδοση 1.88 και μπαίνει άνετα στα προγνωστικά μας.

Με το Παρά 1 στο Pamestoixima.gr το ποντάρισμά σου επιστρέφεται!

Μονό
18:00
Κροατία - Ελλάδα
Κροατία under 76,5
1.90
BET: 10 units
Μονό
18:00
Κροατία - Ελλάδα
Ελλάδα πρώτη στους 20 στο πρώτο δεκάλεπτο
1.88
BET: 12 units
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις