Ξεκίνημα εβδομάδας με σούπερ προσφορά*

Ξεκίνημα εβδομάδας με σούπερ προσφορά*

To τελευταίο Grand Slam της σεζόν εκκινεί απόψε με τις ελληνικές συμμετοχές να κλέβουν την παράσταση. Μαζί τους έρχεται και μία σούπερ προσφορά* από τη Novibet.

Πρώτη στη μάχη του φετινού US Open μπαίνει η Μαρία Σάκκαρη. Η Ελληνίδα πρωταθλήτρια αντιμετωπίζει στο day session στο «Grandstand» την Τατιάνα Μαρία (18:00), από την οποία θέλει να πάλι εκδίκηση για τον αποκλεισμό στον 3ο γύρο του Wimbledon. Το Νο.3 της παγκόσμιας κατάταξης θέλει να επιβεβαιώσει τον τίτλο του φαβορί απέναντι στη Γερμανίδα (Νο.85) και να ξεκινήσει με το δεξί στο τουρνουά, όπου πέρσι έφτασε έως τα ημιτελικά.

Τατιάνα Μαρία – Μαρία Σάκκαρη 1:5.10 2:1.24

Από τη δική του πλευρά, ο Στέφανος Τσιτσιπάς κάνει πρεμιέρα τα ξημερώματα της Τρίτης (02:00) απέναντι στον Ντανιέλ Γκαλάν. Ο κορυφαίος Έλληνας τενίστας έδειξε σε εξαιρετική κατάσταση στο Σινσινάτι, όπου απέκλεισε το Νο.1 του κόσμου, Ντανίλ Μεντβέντεφ, πριν ηττηθεί στον τελικό από τον Μπόρνα Τσόριτς. Ο Στέφανος στοχεύει σε ένα δυνατό ξεκίνημα κόντρα στον Κολομβιανό (Νο.94), ώστε να πάρει ψυχολογία ενόψει της δύσκολης συνέχειας σε ένα Grand Slam όπου δεν έχει καταφέρει να ξεπεράσει τον 3ο γύρο σε καμία από τις προηγούμενες τέσσερις συμμετοχές του!

Στέφανος Τσιτσιπάς – Ντανιέλ Γκαλάν 1:1.03 2:14.50

Από τα υπόλοιπα παιχνίδια της πρώτης ημέρας, ξεχωρίζει το παιχνίδι του Ντανίλ Μεντβέντεφ κόντρα στον Στέφαν Κοζλόφ (19:00). Όπως και το πρώτο σερβίς της Σερένα Γουίλιαμς, στο τελευταίο τουρνουά της καριέρας της, κόντρα στην Ντάνκα Κόβινιτς (02:00). Τέλος, με μεγάλο ενδιαφέρον αναμένεται και ο τελευταίος αγώνας στο «Arthur Ashe» με τον Νικ Κύργιο να αντιμετωπίζει τον Θανάση Κοκκινάκη (04:00).

Νικ Κύργιος – Θανάσης Κοκκινάκης 1:1.16 2:5.60

Τα μέλη της Novibet μπορούν καθημερινά να βρουν προσφορές* για τα μεγάλα παιχνίδια και κορυφαίο πρόγραμμα ανταμοιβής*.

Οι ελληνικές μάχες στο US Open όπως θα ήθελες να είναι…

 

*ΙΣΧΥΟΥΝ ΟΡΟΙ & ΠΡΟΫΠΟΘΕΣΕΙΣ ΔΙΑΘΕΣΙΜΟΙ ΣΤΟ NOVIBET.GR/INFO/OROI

ΟΙ ΑΠΟΔΟΣΕΙΣ ΕΝΔΕΧΕΤΑΙ ΝΑ ΤΡΟΠΟΠΟΙΗΘΟΥΝ ΑΝΑ ΠΑΣΑ ΣΤΙΓΜΗ

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις