Άρης – ΠΑΟΚ: Ντέρμπι της Θεσσαλονίκης για γερά νεύρα

Άρης – ΠΑΟΚ

Προγνωστικά για την αναμέτρηση της ημέρας, Άρης – ΠΑΟΚ, όπως έχετε συνηθίσει από τη στήλη Bet of the Day.

Η Θεσσαλονίκη χωρίζεται στα δύο για το μεγάλο ντέρμπι Άρης – ΠΑΟΚ. Ανάλυση και tips από το Bet of the Day.

  • «Κλεάνθης Βικελίδης» (22.800), Θεσσαλονίκη.
  • Διαιτητής: Λουίς Γκοντίνιο.
  • Την περσινή σεζόν, ο Άρης είχε τρεις νίκες και μία ισοπαλία σε τέσσερις αναμετρήσεις με τον ΠΑΟΚ, χωρίς να δεχτεί γκολ.
  • Το no goal & under 2,5 κυριαρχεί στις αναμετρήσεις τους, καθώς έχει επαληθευτεί στα τελευταία έξι μεταξύ τους ματς και εννέα φορές στα τελευταία δέκα.
  • Από την άνοδο του Άρη και την σεζόν 2018-19, οι «κιτρινόμαυροι» έχουν πέντε νίκες, τέσσερις έχει ο ΠΑΟΚ και πέντε παιχνίδια έχουν λήξει ισόπαλα. Στο «Βικελίδης» υπάρχει ισορροπία, με τις δύο ομάδες να έχουν από τρεις νίκες η καθεμία και ένα ματς να έχει λήξει ισόπαλο.

Άρης

Ρεπορτάζ: Υπέστη βαριά ήττα με 3-1 από τον Παναιτωλικό κάνοντας αποκαρδιωτική εμφάνιση. Με την αμυντική του λειτουργία να προβληματίζει για άλλη μια φορά, ο Άρης κατέρρευσε στο δεύτερο ημίχρονο, ενώ το σκορ ήταν 1-1 στο πρώτο. Η ήττα αυτή έφερε ανακατατάξεις στο στρατόπεδο των «κιτρινόμαυρων», με τον Χερμάν Μπούργος να αποτελεί παρελθόν από τον πάγκο της ομάδας. Θολό το τοπίο στο κομμάτι του αντικαταστάτη. Αρχικά υπήρξε συμφωνία με τον Ραούλ Κανέδα, μετά με τον Χούλιο Βελάσκεθ, όμως και οι δύο υποθέσεις «πάγωσαν». Το μόνο που γνωρίζουμε είναι ότι θα πάει στο ντέρμπι με τον Τόλη Τερζή στον πάγκο. Τρίτη φορά που ο Έλληνας τεχνικός αντιμετωπίζει τον ΠΑΟΚ, όλες φυσικά ως υπηρεσιακός. Στις δύο προηγούμενες μετρά δύο ισοπαλίες (2-2 στην Τούμπα το 2019-20 και 0-0 στο «Βικελίδης» το 2021-22). Στα θετικά, ο Άρης κέρδισε τη δικαστική μάχη για την υπόθεση Ντουρμισάι και δε θα έχει τιμωρία μεταγραφών στα επόμενα μεταγραφικά παράθυρα.

Stat attack: Over 2,5 σε πέντε από τα έξι φετινά επίσημα ματς.

Απουσίες: Ατομικό πρόγραμμα ακολούθησε ο Πάλμα και είναι αμφίβολος για το ντέρμπι. Σχεδόν σίγουρη και η απουσία του Οντουμπάτζο στο δεξί άκρο της άμυνας.

Πιθανή ενδεκάδα (4-2-3-1): Κουέστα – Εμπακατά, Μπράμπετς, Φαμπιάνο, Πίρσμαν – Ντουκουρέ, Ντιόπ – Μαντσίνι, Γκαρθία, Ιτούρμπε – Γκρέι.

Novibet – με 0% γκανιότα* και το στοίχημά σου αξίζει περισσότερα!

ΠΑΟΚ

Ρεπορτάζ: Εκμεταλλεύτηκε στο έπακρο το γεγονός ότι ξεκινούσε με δύο σερί εντός έδρας ματς, αποκομίζοντας το μάξιμουμ των βαθμών. Μετά το 1-0 επί του Παναιτωλικού ήρθε το 2-1 απέναντι στον Ατρόμητο. Πολύ αγχωτική αλλά δίκαιη η νίκη απέναντι στους Περιστεριώτες για τον ΠΑΟΚ. Προηγήθηκε με πέναλτι του Κούρτιτς μόλις στο 12’. Είχε τις ευκαιρίες να βάλει κι άλλα γκολ κι η κόκκινη του Κιβρακίδη στο 82’ έπρεπε να σφραγίσει το τρίποντο. Οι φιλοξενούμενοι ισοφάρισαν όμως στο 90’+2’ και βρέθηκαν μια ανάσα από το να κλέψουν τον βαθμό. Τελικά, ο Νάρεϊ έκανε το 2-1 στο έκτο λεπτό των καθυστερήσεων για να χαρίσει τη νίκη στον «δικέφαλο του βορρά». Έφυγαν οι Λάμπρου (ελεύθερος στην Εξέλσιορ) και Τσιγγάρας (δανεικός στην Τουλούζ).

Stat attack: Στα τελευταία έξι εκτός έδρας επίσημα ματς του έχουν μπει under 2,5 γκολ.

Απουσίες: Με δύο απουσίες στα στόπερ θα παραταχθεί ο «δικέφαλος», καθώς Νάσμπεργκ και Μιχαηλίδης παραμένουν «στα πιτς». Επέστρεψε ο Λύρατζης κι είναι έτοιμος για τη βασική εντεκάδα.

Πιθανή ενδεκάδα (4-2-3-1): Κοτάρσκι – Λύρατζης, Ίνγκασον, Κουλιεράκης, Τσαούσης – Κούρτιτς, Ντάντας – Νάρεϊ, Αουγκούστο, Ζίβκοβιτς – Τόμας.

Άρης – ΠΑΟΚ: Ντέρμπι της Θεσσαλονίκης για γερά νεύρα

Άρης – ΠΑΟΚ προγνωστικά: Το «classico» της Θεσσαλονίκης πάντοτε προσφέρει συγκινήσεις και δυνατές αναμετρήσεις. Όχι πάντα θέαμα και καλό ποδόσφαιρο βέβαια. Ο Τερζής και ο Λουτσέσκου είναι προπονητές που προτιμούν να φυλάνε τα «νώτα» τους. Βέβαια ο πρώτος έχει το δύσκολο έργο να στρώσει αμυντικά μια ομάδα με σημαντικά κενά, αλλά επιθετικά διαθέτει τεράστια ποιότητα. Δεν μπλέκουμε με σημείο γιατί είναι πολύ περίπλοκη η κατάσταση, ειδικά για τους γηπεδούχους. Πάμε με τα γκολ και συγκεκριμένα με το αμφίτερμα, διότι και οι δύο ομάδες έχουν την ποιότητα μπροστά για να βρουν δίχτυα. Η επιλογή μας δίνει 1.94 στη Novibet.

  • Γνωστός στα μέρη μας ο διαιτητής της αναμέτρησης, Λουίς Γκοντίνιο. Είχε σφυρίξει το περσινό ματς των δύο ομάδων στο «Βικελίδης» για τα πλέι-οφ, με νικητή τον Άρη με 1-0. Χαρακτηριστικό το γεγονός ότι έδειξε εννέα κίτρινες κάρτες, οι δύο στον Μιχάι προκαλώντας την αποβολή του. Γενικότερα έχει τη φήμη του «καρτάκια» ο Πορτογάλος και σε ένα σκληρό παιχνίδι όπως θα είναι αυτό δε θα δυσκολευτεί να την επιβεβαιώσει. Παίζουμε λοιπόν over 6,5 κίτρινες κάρτες για 15 μονάδες στη Novibet.

Με το Παρά 1 στο Pamestoixima.gr το ποντάρισμά σου επιστρέφεται!

Μονό
21:30
Άρης - ΠΑΟΚ
Goal/goal
1.94
BET: 20 units
Μονό
21:30
Άρης - ΠΑΟΚ
Over 6,5 κίτρινες κάρτες
2.15
BET: 15 units
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις