Μίλαν – Ίντερ: Στο Μιλάνο χωράει μόνο ένας

Μίλαν – Ίντερ

Προγνωστικά για την αναμέτρηση της ημέρας, Μίλαν – Ίντερ, όπως έχετε συνηθίσει από τη στήλη Bet of the Day.

Το ντέρμπι του Μιλάνο ή αλλιώς Derby della Madonnina συγκεντρώνει το μεγαλύτερο ενδιαφέρον στο κουπόνι του Σαββάτου. Ανάλυση και tips από το Bet of the Day.

  • «Σαν Σίρο» (80.018), Μιλάνο.
  • Διαιτητής: Ντανιέλε Τσίφι.
  • Έχει χτίσει εξαιρετική παράδοση απέναντι στη Μίλαν τα τελευταία χρόνια η Ίντερ. Στις τελευταίες 16 συναντήσεις τους η Ίντερ μετρά οκτώ νίκες, έξι ματς έχουν λήξει ισόπαλα κι η Μίλαν έχει δύο νίκες.
  • Με (τυπικά) γηπεδούχο τη Μίλαν, η Ίντερ είναι αήττητη στις τελευταίες επτά αναμετρήσεις τους.
  • Από πλευράς γκολ, σε έξι από τα τελευταία επτά μεταξύ τους ματς έχουν μπει 2-3 γκολ. Η Ίντερ έχει σκοράρει σε δέκα από τις τελευταίες έντεκα αναμετρήσεις τους, η Μίλαν σε έξι.

Μίλαν

Ρεπορτάζ: «Πέταξε» ξανά δύο βαθμούς εκτός έδρας, αυτή τη φορά με αντίπαλο την Σασουόλο η Μίλαν. Δεν της άξιζε κάτι καλύτερο από το τελικό 0-0 μετά την πολύ μέτρια εμφάνισή της, στο γήπεδο όπου πέρσι πανηγύριζε την κατάκτηση του πρωταθλήματος. Ήρωας ο Μενιάν που απέκρουσε πέναλτι του Μπεράρντι στο 22ο λεπτό και στην σημαντικότερη φάση του αγώνα. Έπεσε 6η με οκτώ βαθμούς, μαζί με Νάπολι και Γιουβέντους που προηγούνται και τη Λάτσιο που ακολουθεί. Ανακοίνωσε δύο προσθήκες την τελευταία μέρα των μεταγραφών: τον μέσο Βρανξ και τον δεξιό μπακ Ντεστ από την Μπαρτσελόνα, και οι δύο με δανεισμό.

Stat attack: Τρέχει αήττητο σερί 20 αγώνων στη Serie A με απολογισμό 13-7-0.

Απουσίες: Θα παραταχθεί χωρίς τους επιθετικούς Οριγκί, Ρέμπιτς και φυσικά τον Ιμπραΐμοβιτς. Τραυματίστηκε μεσοβδόμαδα ο δεξιός μπακ Φλορέντσι. Αμφίβολη η συμμετοχή του χαφ Κρούνιτς.

Πιθανή ενδεκάδα (4-2-3-1): Μενιάν – Καλάμπρια, Κίερ, Τομόρι, Τ. Ερναντέζ – Τονάλι, Μπενασέρ – Σαλαμέκερς, Ντίαθ, Λεάο – Ζιρού.

Novibet – με 0% γκανιότα* και το στοίχημά σου αξίζει περισσότερα!

Ίντερ

Ρεπορτάζ: Επέστρεψε στις νίκες απέναντι στη νεοφώτιστη Κρεμονέζε χωρίς να εντυπωσιάσει. Το πρώτο ημίχρονο αποδείχτηκε καθοριστικό για την Ίντερ, καθώς πήρε προβάδισμα δύο τερμάτων με σκόρερ τους Κορέα (12’) και Μπαρέλα (38’). Ο Μαρτίνεζ μπήκε αλλαγή και έκανε το 3-0 στο 76’, για να μειώσει στο 90’ ο Οκερέκε για το τελικό 3-1. Κυριαρχική εμφάνιση στο πρώτο μέρος, χαλάρωσε κι έκανε συντήρηση δυνάμεων στο δεύτερο. Ενίσχυσε την άμυνά της με την απόκτηση του έμπειρου στόπερ της Λάτσιο Ατσέρμπι με δανεισμό. Η Ίντερ βρίσκεται στην τρίτη θέση, έναν βαθμό πίσω από Αταλάντα και Ρόμα που έχουν δέκα βαθμούς.

Stat attack: Έχει επιβεβαιωθεί το over 2,5 στα τελευταία 13 επίσημα παιχνίδια της.

Απουσίες: Δεν προλαβαίνει το ντέρμπι ο φορ-βαρόμετρο Λουκάκου, αγώνας δρόμου για να είναι έτοιμος με την Μπάγερν. Εκτός κι ο αριστερός μπακ Ντάλμπερτ.

Πιθανή ενδεκάδα (3-5-2): Χαντάνοβιτς – Σκρίνιαρ, Ντε Φράι, Μπαστόνι – Ντούμφρις, Μπαρέλα, Μπρόζοβιτς, Τσαλχάνογλου, Ντιμάρκο – Μαρτίνεζ, Κορέα.

Μίλαν – Ίντερ: Στο Μιλάνο χωράει μόνο ένας

Μίλαν – Ίντερ προγνωστικά: Το Derby della Madonnina είναι πάντα μια σπουδαία αναμέτρηση για το ιταλικό ποδόσφαιρο. Σπάνια υπάρχει ξεκάθαρο φαβορί, και στην προκείμενη περίπτωση οι δύο ομάδες (με βάση τις αποδόσεις) έχουν ίδιες πιθανότητες νίκης. Θέλοντας να καλύψουν το χαμένο έδαφος από τις προηγούμενες γκέλες τους, Μίλαν και Ίντερ θα κυνηγήσουν οπωσδήποτε το τρίποντο. Δύσκολο να κρίνουμε πού θα πάει αυτή, όμως αυτό σημαίνει ότι πρέπει να κυνηγήσουν το γκολ. Αυτό οδηγεί στην επιλογή του goal/goal & over 2,5 σε απόδοση 2.07 από το Pamestoixima.gr.

Με το Παρά 1 στο Pamestoixima.gr το ποντάρισμά σου επιστρέφεται!

Μονό
19:00
Μίλαν - Ίντερ
Goal/goal & over 2,5
2.07
BET: 20 units
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις