Λέστερ – Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: Μονόδρομος η νίκη και για τους δύο

Λέστερ – Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ

Προγνωστικά για την αναμέτρηση της ημέρας, Λέστερ – Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, όπως έχετε συνηθίσει από τη στήλη Bet of the Day.

Η αναμέτρηση Λέστερ – Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ είναι αυτή που ξεχωρίζει στο κουπόνι της Πέμπτης. Ανάλυση και tips από το Bet of the Day.

  • «Στάδιο Κινγκ Πάουερ» (32.312), Λέστερ.
  • Διαιτητής: Κρεγκ Πόουσον.
  • Σκοράρουν εκατέρωθεν οι δύο ομάδες στα τελευταία πέντε μεταξύ τους ματς. Στα τέσσερα από αυτά μάλιστα έχει επιβεβαιωθεί και το over 2,5 και στα τρία το over 3,5.
  • Δύο συνεχόμενες εντός έδρας νίκες απέναντι στη Γιουνάιτεντ μετρά η Λέστερ ανεξαρτήτως διοργάνωσης. Πιο πριν, οι γηπεδούχοι είχαν μόλις μία νίκη σε 15 αναμετρήσεις.
  • Δεν έχει ξεκινήσει χωρίς νίκη μετά από πέντε αγωνιστικές τις τελευταίες 15 σεζόν στην Premier League (τελευταία φορά που συνέβη αυτό ήταν την σεζόν 1994-95 όταν και υποβιβάστηκε).

Λέστερ

Ρεπορτάζ: Έμεινε μόνη της στον πάτο της βαθμολογίας η Λέστερ, μετά από την τρίτη της ήττα σε τέσσερα ματς. Παρότι η Τσέλσι έπαιζε με δέκα παίκτες για περισσότερο από μία ώρα, οι «αλεπούδες» έφυγαν με άδεια χέρια από το «Στάμφορντ Μπριτζ». Οι γηπεδούχοι είδαν τον Γκάλαχερ να δέχεται δεύτερη κίτρινη στο 28’, με το σκορ στο 0-0, όμως βρέθηκαν μπροστά στο σκορ με 2-0 στο 63’. Τότε όπως αναμενόταν η Λέστερ πήρε τον έλεγχο της αναμέτρησης, αντέδρασε άψογα μειώνοντας στο 66’ όμως δεν μπόρεσε να πάρει κάτι από το παιχνίδι. Κάκιστη η εικόνα της ομάδας μετά από τέσσερις αγωνιστικές, έντονη η γκρίνια (και δικαιολογημένα) για την έλλειψη μεταγραφών. Έκλεισε στην Τσέλσι ο 20χρονος στόπερ Φοφανά για 75 εκατομμύρια λίρες. Φημολογείται πως ο Φαές της Ρεμς θα είναι ο αντικαταστάτης του.

Stat attack: Το αμφίτερμα έχει επιβεβαιωθεί στα τελευταία επτά ματς της στην Premier League.

Απουσίες: Εκτός οι μπακ Μπέρτραντ-Περέιρα. Αμφίβολη η συμμετοχή του πολύτιμου Μάντισον, δύσκολα θα ρισκάρει βάζοντάς τον βασικό ο Ρότζερς.

Πιθανή ενδεκάδα (4-1-4-1): Γουόρντ – Καστάνιε, Αμάρτεϊ, Έβανς, Τζάστιν – Εντιντί – Α. Πέρεθ, Ντιούσμπερι-Χολ, Τίλεμανς, Μπαρνς – Βάρντι.

Novibet – με 0% γκανιότα* και το στοίχημά σου αξίζει περισσότερα!

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ

Ρεπορτάζ: Αρχίζει να μπαίνει στον σωστό δρόμο η Γιουνάιτεντ με τη δεύτερη νίκη της στην σειρά. Δεν έπαιξε καλά, δεινοπάθησε αλλά τελικά πήρε το τρίποντο με το φτωχό 1-0 στην έδρα της Σαουθάμπτον. Η ποιότητά της έκανε τη διαφορά, με τον Μπρούνο Φερνάντες (που ήταν σε κακή μέρα) να σκοράρει με εξαιρετικό μονοκόμματο πλασέ στο 55’. Δέχτηκε πολλές φάσεις και θα μπορούσε να έχει χρεωθεί με ένα πέναλτι, τελικά όμως κράτησε το μηδέν για πρώτη φορά φέτος. Ανακοίνωσε την απόκτηση του Άντονι από τον Άγιαξ για 85 εκατομμύρια λίρες και σύντομα θα έρθει και αυτή του Ντουμπράβκα με δανεισμό από τη Νιουκάστλ.

Stat attack: No goal στα τελευταία τέσσερα εκτός έδρας ματς στην Premier League.

Απουσίες: Τραυματίστηκε ο Μαρσιάλ και είναι αμφίβολη η συμμετοχή του. Παραμένει απών ο Λίντελοφ.

Πιθανή ενδεκάδα (4-3-3): Ντε Χέα – Νταλότ, Βαράν, Μαρτίνεζ, Μαλάσια – Έρικσεν, Κασεμίρο, Μ. Φερνάντες – Ελάνγκα, Σάντσο, Ράσφορντ.

Λέστερ – Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: Μονόδρομος η νίκη και για τους δύο

Λέστερ – Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ προγνωστικά:

Και οι δύο ομάδες έχουν πολλούς λόγους να χρειάζονται τους τρεις βαθμούς. Η Λέστερ πάντως «καίγεται», έχει μείνει με έναν βαθμό μετά από τέσσερα ματς. Δε βγάζει καθόλου «υγεία», αλλά μια νίκη απόψε θα άλλαζε τελείως την ψυχολογία των παικτών της. Οι γηπεδούχοι δέχονται γκολ κατά ριπάς, οι φιλοξενούμενοι σκοράρουν με μέτρο. Θα έχει γκολ το ματς, αλλά δύσκολα θα ξεφύγει το σκορ. Επιλέγουμε τα 2-3 γκολ σε απόδοση 2.12 στο Pamestoixima.gr.

Με το Παρά 1 στο Pamestoixima.gr το ποντάρισμά σου επιστρέφεται!

Μονό
22:00
Λέστερ - Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ
2-3 γκολ
2.12
BET: 15 units
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις