Βόλτα στις… ακόμα πιο μικρές Αγγλίες

Βόλτα στις... ακόμα πιο μικρές Αγγλίες

Σημεία από την πέμπτη κατηγορία της Αγγλίας στην σημερινή στήλη με πολύ ενδιαφέρον. O Nikolas43 παραθέτει τα προγνωστικά του.

Ωραία η Premier League και οι μεγάλες κατηγορίες αλλά υπάρχει και πιο κάτω ποδόσφαιρο. Η πέμπτη κατηγορία της Αγγλίας ή όπως αλλιώς είναι γνωστή τα τελευταία χρόνια Vanarama National League. Είναι η κορυφαία των μικρών κατηγοριών, καθώς είναι η τελευταία κατηγορία που αγωνίζονται επαγγελματικοί και ημιεπαγγελματικοί σύλλογοι. Από εκεί και κάτω είναι μόνο ερασιτεχνικοί. Αυτό δεν σημαίνει φυσικά πως δεν βγαίνουν προγνωστικά.

Προγνωστικά Γουίλντστον – Γέοβιλ

Η πρωτοπόρος Γουίλντστον απέναντι στη Γέοβιλ για την έκτη αγωνιστική της National league. Η γηπεδούχος είναι η ευχάριστη έκπληξη έως τώρα στο πρωτάθλημα αφού βρίσκεται στην κορυφή με τέσσερις νίκες τις πέντε πρώτες αγωνιστικές. Η Γέοβιλ από την άλλη με μόλις μια νίκη ψάχνει τα πατήματα της. Ας τα βρει την επόμενη φορά, όχι σήμερα. Ομάδα σε φόρμα τη στηρίζω και περιμένω τον άσο στο 2.45 της Νovibet

Το ευρωπαϊκό ξεκινά με σούπερ δώρο* χωρίς κατάθεση για όλους!

Νοτς Κάουντι – Σόλιχαλ 

Πολύ ενδιαφέρον παιχνίδι στο «Μίντσοου Λέιν» του Νότιγχαμ ανάμεσα σε Νοτς Κάουντι και Σόλιχαλ. Αήττητες οι δυο ομάδες στο ξεκίνημα του πρωταθλήματος με τους φιλοξενούμενους να βρίσκονται στη δεύτερη θέση. Όχι άδικα με τρεις νίκες και δυο ισοπαλίες με 13 γκολ ενεργητικό. Οι γηπεδούχοι από την άλλη είναι στην έκτη θέση με δυο νίκες και τρεις ισοπαλίες έχοντας πετύχει 12 τέρματα.

Κανόνια και οι δυο και η λογική με πάει στο goal/goal & over 2,5 με απόδοση 1.91 στο Pamestoixima.gr. Μικρό ιστορικό στατιστικό: η Νοτς Κάουντι εκτός από μισητή αντίπαλος της Νότιγχαμ Φόρεστ είναι η παλαιότερη επαγγελματική ομάδα με έτος ίδρυσης το 1862. Αντιθέτως η Σόλιχαλ έχει έτος ίδρυσης το 2007. Χάσμα. 

Ντάγκεναμ & Ρεντ – Μπρόμλι 

Εδώ θα ρισκάρω, σας προδιαθέτω από τώρα. Η αναμέτρηση της Ντάγκεναμ με την Μπρόμλι στο ανατολικό Λονδίνο έχει κάτι το ιδιαίτερο. Η φορμαρισμένη ομάδα, δηλαδή η Μπρόμλι, πληρώνει καλά. Βέβαια είναι Αγγλία και συνήθως δεν λέει κάτι αυτό, αλλά είναι και πέμπτη κατηγορία, θέλω να πιαστώ από κάπου. Μια νίκη έχουν οι γηπεδούχοι και μόλις μια ήττα οι φιλοξενούμενοι. Επίσης έχουν και τρεις σερί νίκες, όλες με 1-0 αν θέλετε κρατήστε το, και παρ’ όλα αυτά το διπλό στη Stoiximan πληρώνει 3.25. Αν στο Λονδίνο ξέρουν κάτι παραπάνω θα φανεί. 

Novibet – με 0% γκανιότα* και το στοίχημά σου αξίζει περισσότερα!

Όλτριγχαμ – Τσέστερφιλντ 

Η βασίλισσα της ισοπαλίας η Όλντριγχαμ, μετράει τέσσερις τις πέντε πρώτες αγωνιστικές. Η Τσέστερφιλντ αντιθέτως φιγουράρει στην τρίτη θέση με τρεις νίκες και δυο ισοπαλίες. Αν το παιχνίδι φύγει από την ισοπαλία θα πάει δεξιά. Ισοπαλίες δεν μου αρέσει να παίζω άρα πάω καρφί με το διπλό της Τσέστερφιλντ στο 2.15 της Νovibet

Προγνωστικά Μπαρνέτ – Ίστλι 

Τελευταίο χρονικά παιχνίδι καθώς γίνεται πιο αργά και κλείνει τις επιλογές μας αυτό ανάμεσα στη Μπαρνέτ και την Ίστλι. Δυνατό ματς σε πολύ ωραίο γήπεδο. Όταν επισκέφτηκα το γήπεδο της Μπαρνέτ στο βορειοδυτικό Λονδίνο δεν πίστευα ότι είμαι σε γήπεδο πέμπτης κατηγορίας. Όχι ότι είναι κάποιο λαμπερό στάδιο αλλά οι εγκαταστάσεις είναι πραγματικά υπέροχες.

Στα του αγώνα, ακριβώς ίδια πορεία ως τώρα για τις δυο ομάδες: τρεις νίκες μια ισοπαλία μια ήττα και ισοβαθμία στην πέμπτη θέση. Οι πιο παλιοί θα χαρακτήριζαν το παιχνίδι αυτό σαν τριπλή από το ΠΡΟΠΟ. Εγώ παρατήρησα ότι και οι δυο έχουν σκοράρει και στα πέντε πρώτα παιχνίδια. Θέλω απλά να το επαναλάβουν για το goal/goal & over 2,5 στο 1.99 της Betshop. 

Καλή τύχη σε ότι κι αν επιλέξετε. 

Betshop, το παιχνίδι όλων των παιχνιδιών

Μονό
17:00
Γουίλντστον - Γέοβιλ
1
2.45
Combo
17:00
Νοτς Κάουντι - Σόλιχαλ 
Goal/goal & over 2,5
1.91
Μονό
17:00
Ντάγκεναμ & Ρεντ - Μπρόμλι 
2
3.25
Μονό
17:00
Όλτριγχαμ - Τσέστερφιλντ 
2
2.15
Combo
19:15
Μπαρνέτ - Ίστλι 
Goal/goal & over 2,5
1.99
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις