Ζευγάρι τελικού σε απόδοση 31.00!

Ζευγάρι τελικού σε απόδοση 31.00!

Μακροχρόνια προγνωστικά λίγο πριν το Eurobasket, από τον Masterbetchef. Ζευγάρι τελικού και νικητής, με αποδόσεις μέχρι 31.00!

Αγαπητοί φίλοι, τα προγνωστικά για το Eurobasket 2022 είναι πλέον στη πρώτη γραμμή, αφού εντός της εβδομάδας επιτέλους αρχίζει. Έχουμε δει πλέον πολλά φιλικά και επίσημα παιχνίδια, οπότε μπορούμε να βγάλουμε και πιο ασφαλή συμπεράσματα. προγνωστικά

Προγνωστικά Eurobasket 2022

Έτσι έχω φτιάξει το τελικό προσωπικό μου power ranking, με βάση όσα έχω δει, άλλα και τους τελευταίους λυπηρούς τραυματισμούς παικτών. Κατά σειρά λοιπόν: Λιθουανία, Γαλλία, Σλοβενία, Σερβία, Ελλάδα, Τσεχία, Κροατία, Πολωνία, Iταλία και δέκατη η Γερμανία. Την οποία βάζω τελευταία, μόνο επειδή έχει μπλέξει στον δυσκολότερο όμιλο των τελευταίων τουλάχιστον 35 χρόνων.

Γιατί όσο βλέπω εγώ μπάσκετ, από το χρυσό και ονειρικό 1987, δεν θυμάμαι όμιλο να είχε τρεις ομάδες τόσο δυνατές, με τόσους πολλούς και καλούς ΝΒΑers. Από το δεύτερο όμιλο λοιπόν θεωρώ ότι θα προέρχεται ο νικητής του Eurobasket. Βλέπω ότι Λιθουανοί και Γάλλοι, με την δύναμη που έχουν και οι δύο μέσα στη ρακέτα, μπορούν να υπερκεράσουν τους εντυπωσιακούς Σλοβένους.

Το ευρωπαϊκό ξεκινά με σούπερ δώρο* χωρίς κατάθεση για όλους!

Οπότε μεταξύ τους πιστεύω ότι θα παιχτεί τελικά και το χρυσό μετάλλιο. Μάλιστα η Λιθουανία αδικείται πολύ από τα προγνωστικά που έχουν βγάλει οι στοιχηματικές εταιρίες. Δεν μπορεί μια ομάδα που έχει στο ρόστερ της παίκτες όπως οι Βαλαντσιούνας, Σαμπόνις, Γκριγκόνις, Γιοκουμπάιτις κ.α., να βρίσκεται στα προγνωστικά κάτω και από την Ισπανία.

Η οποία λογικά δεν θα παίξει κάποιο σοβαρό ρόλο στη φετινή διοργάνωση, όπως και η Τουρκία. Που παρότι διαθέτει πολλούς παίκτες με έμφυτο επιθετικό ταλέντο, όπως ο αγαπημένος μου Οσμάν, δεν δείχνει να μπορεί να βρει χημεία και συνεργασίες στην επίθεση και την απαραίτητη θέληση και συγκέντρωση στην άμυνα.

Μεγάλες προκλήσεις για την Εθνική Ελλάδος

Σερβία και Ελλάδα προφανώς διαθέτουν το υλικό να φτάσουν ως το τέλος, άλλα δεν έχουν καταφέρει την προηγούμενη δεκαετία να προχωρήσουν πέρα από τα προημιτελικά. Από εκεί έως την κορυφή είναι πάντα μακρύς και δύσκολος ο δρόμος, παρότι φαίνεται πως είναι μόνο δύο-τρία ματς. Φοβερός ο Γιάννης, άλλα την μπάλα θα την έχει στα χέρια του ο Καλάθης. Που και άστοχος είναι, άλλα και άμυνα δεν μπορεί να παίξει απέναντι σε κανέναν αντίπαλο πλέον. Δυνατός ο Ντόρσι, άλλα δεύτερος σουτέρ στο ρόστερ, δεν υπάρχει ούτε για δείγμα. Και οι αιφνιδιασμοί που βολεύουν την ομάδα μας, δεν θα μπορεί να βγαίνουνε πάντα, στους ρυθμούς που αναμένεται να παιχτεί το Eurobasket.

Novibet – με 0% γκανιότα* και το στοίχημά σου αξίζει περισσότερα!

Ο όμιλος της Εθνικής δεν είναι τόσο εύκολος όσο δείχνει. Αν καταφέρει να φύγει ως πρώτη από την Ιταλία, τότε ναι είναι από τα μεγάλα φαβορί για μετάλλιο. Αν όχι όμως, ο δρόμος γίνεται αρκετά δύσβατος. Όπως και να έχει βέβαια, εμείς θα ήμαστε μαζί της. Αυτά γενικά προς ώρας, θα μιλήσουμε και για κάθε ομάδα ξεχωριστά, από Πέμπτη που θα αρχίσουν και τα προγνωστικά για μεμονωμένα σημεία με αξία. Καλό Eurobasket εύχομαι, χωρίς άλλους τραυματισμούς.

Μακροχρόνιο Eurobasket 2022
Νικητής διοργάνωσης
Λιθουανία
12.00
Μακροχρόνιο Eurobasket 2022
Ζευγάρι τελικού
Λιθουανία - Γαλλία
31.00
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις