ΑΧΑΣΤΗ ΤΡΙΠΛΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΕΓΓΡΑΦΗΣ!

ΔΩΡΟ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΗΜΕΡΑ

ΕΚΠΛΗΚΤΙΚΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΕΣΕΝΑ!

ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΝΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΛΙΓΟ

ΚΑΤΑΘΕΣΗ; LAST YEAR!

Γκάλοπ! Ποιες θα κατακτήσουν Champions και Europa League;

ΔΩΡΟ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΗΜΕΡΑ

H BET365 ΣΕ ΚΑΛΩΣΟΡΙΖΕΙ ΜΕ ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ*!

H BET365 ΣΕ ΚΑΛΩΣΟΡΙΖΕΙ ΜΕ ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ*!

ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΚΑΛΩΣΟΡΙΣΜΑΤΟΣ

ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΚΑΛΩΣΟΡΙΣΜΑΤΟΣ

ΤΡΙΠΛΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΦΩΤΙΑ ΜΕ 700 ΔΩΡΑ*

ΤΡΙΠΛΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΦΩΤΙΑ ΜΕ 700 ΔΩΡΑ*

ΤΡΕΛΟ ΔΩΡΟ* ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΗΜΕΡΑ!

ΤΡΕΛΟ ΔΩΡΟ* ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΗΜΕΡΑ!

ΣΟΥΠΕΡ ΤΡΙΠΛΟ ΔΩΡΟ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ!

ΣΟΥΠΕΡ ΤΡΙΠΛΟ ΔΩΡΟ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ!

Γκάλοπ! Ποιες θα κατακτήσουν Champions και Europa League;

LIVE BETTING 24/7!

Best picks

Best Picks Τετάρτης με μπάλα και Euroleague έως 70.00!

Προγνωστικά

Στο ρυθμό των ντέρμπι και του 5.50

προγνωστικά Ευρωλίγκα

Παράδοση και λογική στο 1.85!

προγνωστικά κληματσούδας

Το 1.90 είναι λάθος

προγνωστικά nba

Με ειδικά και ποιότητα τα χαράματα

Δεν μπορεί ο Άντερσον, φαβορί οι Ρέις

Δεν μπορεί ο Άντερσον, φαβορί οι Ρέις

Προγνωστικά Ευρωλίγκα με τον παίκτη Λαπροβίτολα της Μπαρτσελόνα στην εικόνα.

Star του NBA στο 70.00

Έχει το «μέταλλο» να αλώσει το Πριγκιπάτο

Έχει το «μέταλλο» να αλώσει το Πριγκιπάτο

σημείο ημέρας.

ΑΕΚ – Παναθηναϊκός: Ανάλυση & Προγνωστικά αγώνα

σημείο ημέρας.

Μπαρτσελόνα – Ολυμπιακός: Ανάλυση & Προγνωστικά αγώνα

προγνωστικά

Η Stoiximan Super League προσφέρει σιγουράκια

bet builder με την εικόνα να το δείχνει σχεδιαστικά.

Το Bet Builder της ημέρας (24/4)

Over ημέρας σε άριστες τιμές.

Το over 2,5 της ημέρας (24/4)

ΑΧΑΣΤΗ ΤΡΙΠΛΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΕΓΓΡΑΦΗΣ!

Γκάλοπ! Ποιες θα κατακτήσουν Champions και Europa League;

Γκάλοπ! Ποιες θα κατακτήσουν Champions και Europa League;

Ξεκινούν από σήμερα τα Final 8 σε Champions League και Europa League, σε Λισσαβώνα και Γερμανία αντίστοιχα.

Μεγάλο φαβορί, πλέον, για την κατάκτηση του Champions League σύμφωνα με τις αποδόσεις είναι η Μάντσεστερ Σίτι με 3.25 κι ακολουθεί η Μπάγερν με 4.00. Και στο Europa League οι τιμές δίνουν τον πρώτο λόγο στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ για κατάκτηση – κι ακολούθως στην Ιντερ.

Η συντακτική ομάδα (αρθρογράφοι, συντάκτες, guests) του koubanezos.gr ρωτήθηκε. Από μία πρόβλεψη ζητήθηκε!

Αλήθεια, ποια είναι η δική σας;


Champions LeagueEuropa League
KoubanezosΜπάγερν, γιατί έχει να χάσει από το 2019, είναι ομάδα που δεν κολλάει πουθενά και έχει έρθει ξανά η ώρα της. Δεν έχουν αντίπαλοι οι Βαυαροί, τι να λέμε…Ίντερ γιατί έχει σούπερ Λουκάκου μπροστά και δε νοείται να έχει να πάρει το συγκεκριμένο τρόπαιο ιταλική ομάδα από το 1999!
FunbetάκιαςΜπάγερν, επειδή δεν έχει αντίπαλο και αποκλείοντας στα ημιτελικά την Μπαρτσελόνα, έχει 90 (και κάτι…) λεπτά σε τελικό με τη Σίτι (λέω εγώ) για να τα καταφέρει.Γουλβς. Μην τσιμπάτε που ήταν χώμα με τον Ολυμπιακό, μια χαρά ομάδα έχει και αρέσκεται, από τα παλιά, στα 70s, στα νοκ άουτ!
ΜαρκόπουλοςΑτλέτικο. Είναι από τις πιο καλοκουρδισμένες -ειδικά αμυντικά- ομάδες της διοργάνωσης, μετά τη διακοπή επέστρεψε ακόμα καλύτερη και αποφεύγει τα μεγαθήρια του θεσμού μέχρι τον τελικό.Γιουνάιτεντ, διότι είναι η πιο ποιοτική ομάδα από αυτές που έχουν μείνει στην 8άδα. Αν καταφέρει να προσπεράσει τη Σεβίλλη, έχει φανέλα, εμπειρία και παίκτες να καθαρίσει οποιονδήποτε.
ΝέδοςΑτλέτικο, διότι αφενός δεν μου αρέσει να ποντάρω στα φαβορί, αφετέρου η ομάδα του Τσόλο δεν χρειαζόταν να αποκλείσει τη Λίβερπουλ για να μας πείσει πως είναι ικανή.Σαχτάρ. Είναι ίσως το πιο δυνατό αουτσάιντερ, ευρισκόμενη παράλληλα σε τρομερή φόρμα. Σε μονά ματς, όλα μπορούν να γίνουν…
ΓκρεουσιώτηςΜπάγερν διότι βρίσκεται σε εξαιρετική κατάσταση και διαθέτει ρόστερ με μεγάλη ποιότηταΓιουνάιτεντ διότι βρίσκεται σε καταπληκτική κατάσταση μετά την επανέναρξη και το θέλουν όσο τίποτα οι παίχτες και ο προπονητής…
ΔερμιτζάκηςΜάντσεστερ Σίτι. Δεν την έκαιγε το πρωτάθλημα, όσο η ευρωπαϊκή διάκριση που κυνηγάει χρόνια. Έχει φανεί ότι μπορεί να κάνει την υπέρβαση φέτος και θα τη στηρίξω.Σεβίλλη. Κάποιοι ίσως πουν ότι μιλάει η αγάπη μου για την Ισπανία, αλλά όχι είμαι άκρως αντικειμενικός. Στο πρωτάθλημα μετά τη διακοπή βρήκε φόρμα και πιστεύω ότι μπορεί να ξεπεράσει όλα τα εμπόδια.
ΤσιμεντένιοςΜπάγερν, επειδή το βάρος της φανέλας της στο θεσμό ξεπερνά όλων των υπολοίπων κατά πολλά καντάρια.Σεβίλλη, γιατί ο θεσμός γράφει το όνομά της τα τελευταία χρόνια και είναι η πιο σταθερή σε απόδοση σε σχέση με τους επίδοξους μνηστήρες.
ΒασιλόπουλοςΜπάγερν, γιατί αν και έχει τις δυσκολότερες σταυρώσεις με Μπάρτα στους «<8» και, λογικά, Σίτι και Παρί, δείχνει να είναι ένα βήμα πιο μπροστά απ’ όλους, με Λέβα σε κορυφαία φόρμα.Γιουνάιτεντ, καθώς έχει το πληρέστερο ρόστερ, τη μεγαλύτερη τεχνογνωσία, φουλ φόρμα, και μόνο «μεγάλο» αντίπαλο την Ίντερ που ίσως τη βρει στον τελικό.
PsyRadiosΜπάγερν, γιατί εάν αφήνεις ένα Γερμανό να οργανώσει σχέδιο νίκης χωρίς πίεση χρόνου και λοιπών υποχρεώσεων, είναι βέβαιο ότι θα φέρει εις πέρας την αποστολή.Ίντερ, γιατί πολύ απλά ο Κόντε είναι μανούλα στο να στήνει τις ομάδες του για το… μισό μηδέν και με τον Λουκάκου να κάνει τη σεζόν της ζωής του.
Jim TsiloΜπάγερν. Η φετινή Μπάρτσα δεν μπορεί παραπάνω ενώ σε σχέση με τη Σίτι (που μάλλον θα βρει στους «4») έχει στα συν το απρόβλεπτο ποδόσφαιρο και τον killer Λέβα.Γιουνάιτεντ. Αν δε τους πιάσουν τα ψυχολογικά, που καμιά αγγλική δεν κυνηγάει κάτι λιγότερο από Champions League, μετά κορωνοϊού απλά δεν έχει αντίπαλο.
ΜποζιονέλοςΜέση Ανατολή! Από καιρό βλέπω Σίτι ή Παρί, ήτοι ομάδες υπό αραβική ιδιοκτησία, η κλήρωση τις φέρνει αντιμέτωπες μόνο στον τελικό. Με 70-30, για τρόπαιο, Σίτι.Ιντερ. Διότι αποφεύγει τη Γιουνάιτεντ ως τον τελικό (αν φτάσει), παίζοντας με Λεβερκούζεν και, κατόπιν, Σαχτάρ ή Βασιλεία. Και στον τελικό θα γίνει του… Λουκάκου.
ΓκόγκουληςΑτλέτικο, διότι πρέπει να δικαιωθεί επιτέλους ο Τσόλο Σιμεόνε, ενώ και τα μονά ματς τη βολεύουν. Το βάρος της φανέλας θα μετρήσει και κόντρα σε Λειψία και Παρί.Σαχτάρ, διότι η «ρουλέτα» των νοκ άουτ αγώνων, πιστεύω ότι θα μας χαρίσει έναν νικητή που λίγοι θα περίμεναν. Μια χαρά έπαιξε φέτος, πολύ καλή μπαλίτσα.
SuperMarioΑτλέτικο, διότι σε μονό αγώνα με την Παρί (άμυνα VS επίθεση) διαλέγω την άμυνα του Σιμεόνε και στον τελικό πλέον είναι έμπειρη σε τέτοιο επίπεδο.Σεβίλλη, διότι το Εuropa Legaue είναι συνώνυμο με την ομάδα των Ανδαλουσιανών καθώς πλέον έχουν το μέταλλο και ξέρουν πώς να το κατακτούν.
ΛιοσάτοςΑτλέτικο, γιατί έχει δείξει ότι μπορεί να μη δεχτεί γκολ σε 90′ και να σκοράρει έστω ένα, σε 120′. Απέκλεισε άλλωστε και την κάτοχο Λίβερπουλ.Γουλβς, γιατί έχει κι αυτή καλό προπονητή, οργανωμένη αμυντική λειτουργία και τον καλύτερο επιθετικό της διοργάνωσης, τον Χιμένεθ.
ΑλαφροΐσκιωτοςΠαρί Σεν Ζερμέν, καθώς η διακοπή της έκανε καλό αφού έκανε προετοιμασία μόνο γι’ αυτή την διοργάνωση κι ίσως έχει και τον Εμπαπέ παρόντα.Γιουνάιτεντ διότι μετά την καραντίνα έχει δείξει διαφορετικό πρόσωπο από όλη τη χρονιά κι ο Νορβηγός δείχνει να έχει στρώσει την ομάδα.
ΚληματσούδαςΜπάγερν, διότι δεν έχει αντίπαλο. Είναι η πιο ολοκληρωμένη ομάδα σε όλες τις γραμμές και δίκαια είναι μεγάλο φαβορί για κατάκτηση.Ίντερ, διότι το σύστημα του Κόντε και οι μονάδες που διαθέτει, είναι κατάλληλα για νοκ αουτ παιχνίδια. Ο καλύτερος προπονητής και το καλύτερο σύνολο…
ΓερούτηςΣίτι. Ο Γκουαρντιόλα προετοίμαζε την ομάδα του πριν την πανδημία για αυτό τον σκοπό, οι παίχτες του είναι διψασμένοι και ίσως στον τελικό βρει… τους losers της Παρί.Σεβίλλη. Είναι στην καλύτερη κατάσταση από όλες τις ομάδες, έχει τη φανέλα και την ομαδική ποιότητα ενώ οι διασταυρώσεις της θα την κρατήσουν σε φόρμα για τον τελικό.
ΛαΐτσαςΜπαρτσελόνα, με ρίσκο βέβαια. Θεωρώ ότι ο Μέσι έχει πεισμώσει και θα επιδιώξει να επιστρέψει στον θρόνο του, το είδαμε και ενάντια στη Νάπολι.Σεβίλλη. Η σχεδόν… μόνιμη τροπαιούχος τα τελευταία χρόνια έχει καλή ομάδα με εμπειρία, αυτοπεποίθηση και έχει τη δυνατότητα να φτάσει στο τρόπαιο.
ΔαμουλάκηςΣίτι. Οι «πολίτες» θα βρουν στον δρόμο τους στους «8» μια εκ των Μπαρτσελόνα ή Μπάγερν και, αν τα καταφέρουν, ο δρόμος τους θα γίνει πιο εύκολος.Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, αν και η Σεβίλλη έχει σηκώσει το τρόπαιο 5 φορές. Μεταξύ τους, από τον ημιτελικό, θα βγει ο νικητής…
ΜανόςΑτλέτικο. «Τρέχει» ένα σερί χωρίς ήττα 18 παιχνιδιών, ενώ τελείωσε τη σεζόν με πατημένο το πόδι στο γκάζι. Τι μένει; 270 λεπτά για την κούπα!Ιντερ. Θεωρώ ότι ήρθε η ώρα για την ομάδα του Μιλάνου και τον Κόντε να σηκώσουν τον τίτλο καθώς στα δικά μου μάτια διαθέτουν την καλύτερη ομάδα από τις οκτώ των προημιτελικών, ακόμη κι από τη Γιουνάιτεντ ή τη Σεβίλλη.
ΚασάπηςΜπάγερν Μονάχου! Η τρομερή κατάσταση που βρίσκεται και η “μηχανή των γκολ” Λεβαντόφσκι είναι εγγύηση για την κούπα, το δίχως άλλο.Σεβίλλη. Το έχει κάνει πολλές φορές στο κοντινό παρελθόν, γνωρίζει τον τρόπο συν φαίνεται ότι βρίσκεται σε καλύτερη κατάσταση έναντι των αντιπάλων της.
ΧρονόπουλοςΑτλέτικο, επειδή το μονοπάτι προς τον τελικό με τις άπειρες Λειψία (και Αταλάντα ή Παρί στα ημιτελικά) είναι πιο βατό και επειδή σε μονά ματς, αν δεν είναι φαβορί η ομάδα του Σιμεόνε, τότε ποια είναι;Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Παίζει χωρίς άγχος, αφού ήδη είναι στο Champions League και έχει απλά να αποκλείσει τη Σεβίλλη στα ημιτελικά, οποιοσδήποτε άλλος της 8άδας δεν μπορεί να την τρομάξει.
ΚαργαλήςΜάντσεστερ Σίτι, εννιά χρόνια μακριά από την κατάκτηση του τροπαίου είναι πολλά για έναν προπονητή όπως ο Γκουαρδιόλα και για μια ομάδα με το κίνητρο της αγγλικής ομάδας.Ίντερ, ώρα να αποδείξει ο Κόντε και η ιταλική ομάδα πως έχουν αλλάξει επίπεδο και να κατακτήσουν ευρωπαϊκό τρόπαιο, το οποίο αγνοούν μετά τη φυγή του Μουρίνιο.
Il FratelloΜάντσεστερ Σίτι, θεωρώντας πως θα περάσει εύκολα το εμπόδιο της Λιόν, θα βρει στον ημιτελικό Μπάγερν ή Μπαρτσελόνα. Αυτός θα είναι ο πραγματικός τελικός της, είναι σε καλή κατάσταση και «φρέσκια», καθώς το πρωτάθλημα το είχε παρατήσει προ πολλού.Σεβίλλη, η «μανούλα» του Europa, ξέρει καλύτερα από τον καθένα πώς να φτάνει στην «πηγή» και να πίνει νερό. Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ το πιο βαρύ εμπόδιο μέχρι να φτάσει στον τελικό, μπορεί να το υπερκεράσει.
ΓεώργαςΣίτι. Ο… Πεπ Μίδας θα κάνει πάλι το θαύμα του, έχοντας μείνει εκτός στόχων φέτος, με το Champions League να αποτελεί τον διακαή πόθο και το μοναδικό διαθέσιμο τρόπαιο.Γιουνάιτεντ. Η άλλη ομάδα του Μάντσεστερ είναι το φαβορί για τον τίτλο και δικαίως καθώς αποτελεί ένα δυνατό σύνολο και μια ομάδα που τη φετινή χρόνια δείχνει να ρολάρει καλύτερα.

 

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις