Ανεβάζει ρυθμό στο Αγρίνιο ο Άρης

Προγνωστικά

Προγνωστικά: Ο Δημήτρης Ανδρουτσόπουλος τσεκάρει το σημερινό κουπόνι καταλήγοντας σε δύο επιλογές από ποδόσφαιρο και μπάσκετ

Καλησπέρα σε όλους. Η Κυριακή έχει γεμάτο κουπόνι με παιχνίδια που έχουν αρκετό ενδιαφέρον σε ποδόσφαιρο και μπάσκετ. Εμείς στα προγνωστικά μας συνεχίζουμε το ψάξιμο δυνατών αποδόσεων και σας παρουσιάζουμε τις δύο καλύτερες επιλογές.

Ψηλά το line της Γερμανίας

Πρώτο παιχνίδι για σήμερα ο αγώνας της Γερμανίας με την Σλοβενία για τα προκριματικά του Eurobasket. Οι φιλοξενούμενοι αποτελούν ένα από τα μεγάλα φαβορί της φετινής διοργάνωσης καθώς και αποτελούν κάτοχοι του τίτλου αλλά και παίζουν εξαιρετικό μπάσκετ. Οι γηπεδούχοι Γερμανοί από την άλλη διαθέτουν σημαντικές μονάδες στο ρόστερ τους με την επιστροφή του Σρέντερ και επιτέλους θα ψάξουν στην ερχόμενη διοργάνωση κάτι ουσιαστικό στην μετά-Νοβίτσκι εποχή.

Αυτό το παιχνίδι αποτελεί εξαιρετική αφορμή για μία αρκετά δυνατή προπόνηση και των δύο. Η παρέα του Ντόνσιτς δίνει το δικό της τεμπό σε κάθε παιχνίδι, παίζει κυριαρχικά αλλά δέχεται ταυτόχρονα σχετικά εύκολα πόντους. Οι Γερμανοί με το ενισχυμένο πλέον ρόστερ τους μπορούν να εκμεταλλευτούν τις όποιες ευκαιρίες τους παρουσιαστούν, το Over 80,5 αποτελεί την επιλογή μας στο 1.87 της Novibet.

Αρκετά ανεβασμένος ο Άρης

Κλείνουμε με το αγαπημένο ελληνικό πρωτάθλημα και τον αγώνα του Άρη με τον Παναιτωλικό. Οι κίτρινοι ταξιδεύουν με αέρα στο Αγρίνιο έπειτα την εμφατική εμφάνιση τους κόντρα στον Λεβαδειακό. Έπαιξαν σε γενικές γραμμές καλό ποδόσφαιρο, δημιούργησαν ευκαιρίες και θα ψάξουν να διπλασιάσουν τις νίκες τους. Έδειξαν όλη τους την ατομική ποιότητα, ο Ζερβίνιο πήρε χρόνο συμμετοχής και η σεζόν άρχισε ιδανικά.

Novibet – με 0% γκανιότα* και το στοίχημά σου αξίζει περισσότερα!

Οι γηπεδούχοι ηττήθηκαν στην Θεσσαλονίκη από τον ΠΑΟΚ, σε μία πραγματικά κάκιστη εμφάνιση που γυρίζει στα παλιά τον σύλλογο. Αρκετά παθητικό παιχνίδι, δεν φαίνεται πως θα αλλάξει η συγκεκριμένη τακτική και κόντρα στην ομάδα του Μπούργος.

Φαβορί υπάρχει στην συγκεκριμένη αναμέτρηση και θα το στηρίξουμε. Ο Άρης παίζει καλό ποδόσφαιρο και σε πείθει για τις εμφανίσεις του. Το διπλό πληρώνει στο 1.92 ενώ μερικά ψιλά θα μπουν και στο γκολ του Γκρέι στο 2.95.

Ειδικό
16:00
Γερμανία - Σλοβενία
Over 80,5 πόντοι Γερμανίας
1.87
Μονό
19:00
Παναιτωλικός - Άρης
2
1.92
Ειδικό
19:00
Παναιτωλικός - Άρης
Να σκοράρει: Γκρέι
2.95
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις