Τρώμε κάτι και συνεχίζουμε;

Προγνωστικά Γαλλίας

Προγνωστικά Γαλλίας. Σχεδόν ένα χρόνο μετά τις περσινές... «ομορφιές» Νις και Μαρσέιγ αναμετρώνται εκ νέου στο ντέρμπι της Νότιας Γαλλίας.

Καλημέρα φίλοι κουβανέζοι. Μετά τη χθεσινή δράση στη Ligue 2 σειρά παίρνει σήμερα η Ligue 1. Επτά αναμετρήσεις στα σημερινά προγνωστικά Γαλλίας, από αυτές θα εστιάσουμε στα ΝαντΤουλούζ, Λοριάν – Κλερμόν, Νις – Μαρσέιγ και Τρουά – Ανζέ. Για πάμε…

Ισχυρή εντός η Ναντ

Το πρόγραμμα ανοίγει στις 14.00 με το παιχνίδι ΝαντΤουλούζ. Τα «καναρίνια» παραμένουν χωρίς νίκη μετά από τρεις αγωνιστικές όμως εμφανίζονται βελτιωμένα από αγώνα σε αγώνα. Στο τελευταίο ηττήθηκαν με 2-1 στη Μασσαλία αν και είχαν τις ευκαιρίες να φύγουν με τον βαθμό. Θετικό το ξεκίνημα της σεζόν για την Τουλούζ που μέχρι τώρα μετρά πέντε βαθμούς (1-2-0) και παρουσιάζεται γενικά ανταγωνιστική.

Ζευγάρι που εμφανίζει συχνά το goal/goal καθώς μετρούν δέκα στα τελευταία δεκαέξι παιχνίδια μέσα-έξω από το ’13 έως σήμερα.

Χαμηλά οι αποδόσεις στα γκολ, θα πάρουμε το συνδυαστικό 1Χ & over 1,5 με την λογική ότι η Ναντ έχει την ποιότητα τουλάχιστον να μην ηττηθεί στην έδρα της σήμερα. Καλό και το line στα κόρνερ με τα μέχρι τώρα παιχνίδια των δύο να έχουν το λιγότερο εννέα κόρνερ συνολικά.  

Μοιρασιά στη Βρετάνη

Επόμενη στάση στο ΛοριάνΚλερμόν. Αμφίρροπο ματς ανάμεσα σε δύο ομάδες που έχουν ξεκινήσει καλά το πρωτάθλημα και έχουν καλή ψυχολογία. Πιθανή εδώ μια ισοπαλία, σημείο που «σιγοντάρεται» και από την πρόσφατη παράδοση των δύο (τρία από τα τέσσερα πιο πρόσφατα στο «Μουστουάρ» έληξαν ισόπαλα). Στο 3.45 κυκλοφορεί το Χ, θα μπει στις επιλογές μας.

Προγνωστικά Γαλλίας: Πιο ξεκούραστοι οι Μασσαλοί

Από τα παιχνίδια των 16.00 ξεχωρίζει ασφαλώς το ντέρμπι της Νότιας Γαλλίας μεταξύ Νις και Μαρσέιγ. Ένα ματς που πέρυσι διεκόπη λόγω επεισοδίων και πραγματοποιήθκε εν τέλει μετά από δύο μήνες (Οκτώβριο). Αγωνιστικά καμία από τις δύο δεν πείθει πάντως μέχρι στιγμής καθώς εμφανίζουν πολλά σκαμπανεβάσματα στην απόδοσή τους. Αρνητικός παράγοντας για τη Νις η έξτρα κόπωση λόγω του αγώνα της Πέμπτης απέναντι στη Μακάμπι Τελ Αβίβ που έφτασε μάλιστα μέχρι την παράταση (προκρίθηκε η Νις).

Σημαντική η απουσία του βασικού στόπερ Τοντιμπό για τη Νις, λιγότερο αυτή του χαφ Λεμινά, αμφότεροι αποβλήθηκαν την προηγούμενη αγωνιστική. Στα θετικά η άφιξη του εξτρέμ Πέπε ως δανεικός από την Άρσεναλ. Τιμωρημένος ο στόπερ Ζιγκό για τη Μαρσέιγ, τη θέση του θα καλύψει είτε ο Τσαλέτα-Τσαρ είτε ο νεοφερμένος με δανεισμό Μπαϊγί.

Οριακό φαβορί η Μαρσέιγ που είναι πιο ξεκούραστη και δεν έχει σημαντικές ελλείψεις. Ωστόσο, ντέρμπι είναι, και εδώ η ισοπαλία παίζει δυνατά. Θα πάρουμε επομένως το διπλό με dnb ενώ καλό μοιάζει και το Over 12,5 στα φάουλ των φιλοξενούμενων που μετρούν 14-15-15 στα τρία πρώτα παιχνίδια τους.

Το Pamestoixima.gr δίνει αξία στο παιχνίδι σου!

Αξία στα γκολ

Επιλογή που έχει αξία βάσει απόδοσης είναι τα γκολ στο ΤρουάΑνζέ. Τρεις ήττες σε ισάριθμα παιχνίδια έως τώρα για τους γηπεδούχους, όλα με over ενώ έχουν δεχθεί συνολικά εννέα τέρματα. Χωρίς τρίποντο έως τώρα και η Ανζέ που μετρά ως τώρα δύο στα τρία over (ακόμα και το 0-0 με τη Ναντ είχε πολλές φάσεις).

Αμφότερες βλέπουν το μεταξύ τους ως μια καλή ευκαιρία για το πρώτο τρίποντο της σεζόν, κάτι που μπορεί να οδηγήσει σε ανοιχτό παιχνίδι. Επιλογή μας το συνδυαστικό goal/goal & over 2,5. Παράλληλα θα ποντάρουμε και σε σκόρερ από τη μεριά των φιλοξενούμενων.

Μονό
14:00
Ναντ - Τουλούζ
1Χ & Over 1,5
1.87
Κόρνερ
14:00
Ναντ - Τουλούζ
Over 9,5 κόρνερ
1.85
Μονό
16:00
Λοριάν - Κλερμόν
Χ
3.45
Μονό
16:00
Νις - Μαρσέιγ
2 DNB
1.88
Ειδικό
16:00
Νις - Μαρσέιγ
Over 12,5 φάουλ Μαρσέιγ
1.88
Γκολ
16:00
Τρουά - Ανζέ
Goal/goal & over 2,5
2.42
Σκόρερ
16:00
Τρουά - Ανζέ
Γκολ Μπουφάλ (Ανζέ)
4.00
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις