Ακτινογραφία κουπονιού (Κυριακή 28/8) – Δύσκολα σπάνε τα φαβορί

ακτινογραφία κουπονιού

Ακτινογραφία κουπονιού (Κυριακή 28/08): Διαβάστε γρήγορα και άμεσα τις σημαντικότερες ειδήσεις από τις ομάδες του κουπονιού.

Στη σημερινή ακτινογραφία κουπονιού παρουσιάζουμε τα πιο ενδιαφέροντα νέα από τους αγώνες της ημέρας, ώστε να είστε μελετημένοι πριν ποντάρετε σε οποιαδήποτε αγώνα.

Άστον Βίλα – Γουέστ Χαμ (16:00): Χωρίς νίκη παραμένει η Γουέστ Χαμ στο πρωτάθλημα και χωρίς μάλιστα να σκοράρει μετά από τρεις αγωνιστικές. Δεν έχει μπει καλά ούτε η Βίλα, αλλά είναι σε ελαφρώς καλύτερη μοίρα. Ποιότητα επιθετικά έχουν, νίκη θα ψάξουν έκαστες, μου κάνει το over 2,5 στο 1.90 στη Novibet.

Νις – Μαρσέιγ (16:00): Ενδιαφέρον παιχνίδι στη Γαλλία, με τη Νις να έχει μπει κάκιστα στη σεζόν. Η Μαρσέιγ είναι αήττητη σε αυτές τις τρεις αγωνιστικές και πατάει σαφώς καλύτερα. Δε μπορώ να στηρίξω ακόμη τη Νις, προτιμώ να πάω στη κόντρα σε ένα παιχνίδι που αναμένω να έχει και τέρματα. Χ2 & over 1,5 στο 2.00 στο Pamestoixima.gr. 

Νότιγχαμ Φόρεστ – Τότεναμ (18:30): Εντυπωσιάζει η Νότιγχαμ με το μπάσιμο της, αλλά κυρίως με την μεταγραφική της ενίσχυση. Η Τότεναμ του Κόντε είναι σε καλό φεγγάρι, έχει αποκτήσει ταυτότητα και γενικά δε χάνει δικά της παιχνίδια. Δύσκολη η κατάσταση για τους γηπεδούχους οι οποίοι αγωνίζονται με αρκετή σκοπιμότητα. Μου κάνει το Χ στο ημίχρονο στο αξιόλογο 2.35 στο Pamestoixima.gr. 

Χετάφε – Βιγιαρεάλ (18:30): Όπως τελείωσε τη περυσινή σεζόν, ξεκίνησε τη φετινή η Βιγιαρεάλ, δηλαδή με το πόδι στο γκάζι. Η Χετάφε πραγματικά δεν δείχνει κάτι αξιόλογο μοιραία είναι με μηδέν βαθμούς και δύο τριάρες στη πλάτη. Από τα value σημεία της αγωνιστικής, στο 1.90 το διπλό της εξαιρετικής Βιγιαρεάλ στο Pamestoixima.gr. 

Βέρντερ Βρέμης – Άιντραχτ Φρανκφούρτης (18:30): Φρενίτιδα προκάλεσε το διπλό της Βέρντερ με 3-2 μέσα στη Ντόρτμουντ ενώ στο 85′ έχανε με 2-0. Αήττητη ακόμη στο πρωτάθλημα, υποδέχεται μια Άιντραχτ που έχει μπει πολύ μουδιασμένα στη νέα σεζόν. Βάσει των όσων έχω δει δίκαια έχει το πρώτο λόγο η γηπεδούχος. Έχει τα θέματα της αμυντικά, αλλά η αστάθεια των φιλοξενούμενων αποτελεί ευκαιρία για να εδραιώσει το δυναμικό της ξεκίνημα. Δεκτός ο άσος στο 2.40 στη Novibet. 

Βερόνα – Αταλάντα (19:30): Χωρίς νίκη ακόμη οι γηπεδούχοι μετά τις δύο πρώτες αγωνιστικές. Η Αταλάντα μπήκε καλά στη σεζόν και πήρε και βαθμό από τη Μίλαν τη προηγούμενη αγωνιστική. Δε με πείθει σε καμία των περιπτώσεων η Βερόνα ότι μπορεί να χτυπήσει το παιχνίδι. Από τη κατάσταση των φιλοξενούμενων εξαρτάται. Δίκαιο το διπλό στο 1.80 στη Novibet. 

Φιορεντίνα – Νάπολι (21:45): Σκορπάει ενθουσιασμό η Νάπολι με το δύο στα δύο, αλλά και με τα εννέα γκολ ενεργητικό ήδη. Η Φιορεντίνα δεν πείθει ακόμη, βάσει του προγράμματος της φυσικά, αφού αντιμετώπισε θεωρητικά κατώτερες ομάδες. Δίκαιο το διπλό σε αυτές τις τιμές, όσο και να φαντάζει δύσκολο το παιχνίδι, καθώς η Φιορεντίνα δε δείχνει σε καλή κατάσταση. Το αγοράζω στο 2.10 στο Pamestoixima.gr. 

ΠΑΟΚ – Ατρόμητος (21:45): Δεν πείθει ακόμη ο ΠΑΟΚ στο ξεκίνημα της σεζόν και μοιραία έχουν αρχίσει οι πρώτες μουρμούρες. Ο Ατρόμητος δείχνει σοβαρός και δουλεμένος φέτος και εντυπωσίασε στη πρεμιέρα. Δεν αγοράζω άσο σε τέτοιες τιμές σε καμία περίπτωση. Μπορεί να δημιουργήσει προβλήματα ο Ατρόμητος στον ΠΑΟΚ, με τραβάει το αμφίτερμα στο υψηλό 2.10 στη Novibet. 

Boost νίκης στο Pamestoixima.gr: Βλέπεις τα κέρδη σου να εκτοξεύονται!

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις