ΑΧΑΣΤΗ ΤΡΙΠΛΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΕΓΓΡΑΦΗΣ!

ΔΩΡΟ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΗΜΕΡΑ

ΕΚΠΛΗΚΤΙΚΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΕΣΕΝΑ!

ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΝΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΛΙΓΟ

ΚΑΤΑΘΕΣΗ; LAST YEAR!

Από νωρίς στα δύσκολα

ΔΩΡΟ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΗΜΕΡΑ

H BET365 ΣΕ ΚΑΛΩΣΟΡΙΖΕΙ ΜΕ ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ*!

H BET365 ΣΕ ΚΑΛΩΣΟΡΙΖΕΙ ΜΕ ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ*!

ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΚΑΛΩΣΟΡΙΣΜΑΤΟΣ

ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΚΑΛΩΣΟΡΙΣΜΑΤΟΣ

ΤΡΙΠΛΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΦΩΤΙΑ ΜΕ 700 ΔΩΡΑ*

ΤΡΙΠΛΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΦΩΤΙΑ ΜΕ 700 ΔΩΡΑ*

ΤΡΕΛΟ ΔΩΡΟ* ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΗΜΕΡΑ!

ΤΡΕΛΟ ΔΩΡΟ* ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΗΜΕΡΑ!

ΣΟΥΠΕΡ ΤΡΙΠΛΟ ΔΩΡΟ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ!

ΣΟΥΠΕΡ ΤΡΙΠΛΟ ΔΩΡΟ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ!

Από νωρίς στα δύσκολα

LIVE BETTING 24/7!

Best Picks

Best Picks Πέμπτης με… ΟΑΚΑ και Μπράιτον!

Βάζει τη σφραγίδα η Σίτι κόντρα στη Κοπεγχάγη, υποψιασμένη η Ρεάλ κόντρα στη Λειψία

Θέλει να ξεσπάσει και να «τελειώσει» στο 1.95

προγνωστικά

Διαλεχτά σημεία με πολύ ταμείο

μελετημένα προγνωστικά

Βατός διπλασιασμός στο Βέλγιο

προγνωστικά Ευρωλίγκα

Combo με κίνητρο και απουσίες

προγνωστικά

Περνούν από το Μπράιτον οι «πολίτες»

Τα λάθη της Μακάμπι οδηγούν στο διπλασιασμό!

Τα λάθη της Μακάμπι οδηγούν στο διπλασιασμό!

Over ημέρας σε άριστες τιμές.

Το over 2,5 της ημέρας (25/4)

σημείο ημέρας.

Παναθηναϊκός – Μακάμπι Τελ Αβίβ: Ανάλυση & Προγνωστικά αγώνα

bet builder με την εικόνα να το δείχνει σχεδιαστικά.

Το Bet Builder της ημέρας (25/4)

Δίνει παράσταση ο Περάλτα

Δίνει παράσταση ο Περάλτα

ΑΧΑΣΤΗ ΤΡΙΠΛΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΕΓΓΡΑΦΗΣ!

Από νωρίς στα δύσκολα

προγνωστικά

Προγνωστικά: Ενδιαφέρουσες αναμετρήσεις ανάμεσα σε Έλτσε - Σοσιεδάδ & Ράγιο - Μαγιόρκα, θα υπάρξει νικητής στο Αλμερία - Σεβίλλη;

Γεια και χαρά σε όλους. Συνέχεια στα προγνωστικά μας με τους αγώνες από το πολύ αγαπημένο πρωτάθλημα της Ισπανίας. Χωρίς να καθυστερήσω άλλο πάμε να δούμε τι έχουμε στα σημερινά προγνωστικά στοιχήματος.

Προγνωστικά: Από νωρίς τα προβλήματα

Η πρώτη αναμέτρηση που θα μας απασχολήσει είναι ο αγώνας Έλτσε – Ρεάλ Σοσιεδάδ. Η Έλτσε από νωρίς δείχνει ότι θα δυσκολευτεί φέτος, περισσότερο από πέρσι προκειμένου να παραμείνει στην κατηγορία. Μέτριο το ρόστερ και στους δύο πρώτους αγώνες δεν έδειξε κάτι αξιόλογο. Στο 1-1 με την Αλμερία, εκμεταλλεύτηκε μια από τις λιγοστές φάσεις που έκανε, σε συνδυασμό με αμυντική αδράνεια της αντιπάλου της και πήρε την ισοπαλία.  Από τα αδύναμα σύνολα της κατηγορίας, θα στηριχτεί στην κόντρα επίθεση και στο πολύ φυσικό και σκληρό παιχνίδι για να κερδίσει κάποιο αποτέλεσμα. Η Σοσιεδάδ από την άλλη μετά την πολύ καλή πρεμιέρα, απέτυχε να πάρει ένα καλό αποτέλεσμα και συνετρίβη 1-4 από την Μπαρτσελόνα. Ένα κακό διάστημα μεταξύ 60΄ και 75΄ λεπτού, οπού δέχτηκε τρία γκολ, έκριναν το παιχνίδι. Παρότι έχει κάποιες κομβικές απουσίες μεσοεπιθετικά , Οιθαρμπάλ, Φερνάντεζ, Ρίκο και Σόλα,  μπορεί να πετύχει, αλλά και να δεχτεί γκολ.

Αν και αρχή ακόμα η Έλτσε δείχνει τρανταχτές αδυναμίες, ενώ παρά τις απουσίες της η Σοσιεδάδ μπορεί να πάρει αποτέλεσμα. Αποφεύγω το διπλό, υπό το φόβο μιας πιθανής ισοπαλίας με τέρματα και πάω στο πολύ πιο ασφαλές και αξιοπρεπή Χ2 με over 1,5 τέρματα.

Επόμενη αναμέτρηση Ράγιο Βαγιεκάνο – Μαγιόρκα. Οι μικροί Μαδριλένοι μετά την ισοπαλία της πρεμιέρας απέναντι στην Μπαρτσελόνα, κέρδισαν με 2-0 και την έτεροι  ομάδα της Καταλονίας, Εσπανιόλ. Θετικό υπέρ του δέοντος το ξεκίνημα τους, όπως και πέρσι. Στην έδρα, στην μαχητικότητα, στις αντεπιθέσεις, που είναι κίνδυνος – θάνατος, και στο δυνατό παιχνίδι θα στηριχτούν και φέτος. Η Μαγιόρκα δεν άντεξε στην πίεση στον αγώνα κόντρα στην Μπέτις και έχασε με 2-1 εντός.  Μπορεί και τα δύο γκολ να τα δέχτηκε με πέναλτι, αλλά κατά την διάρκεια του αγώνα έδειχνε ότι δεν μπορούσε να ακολουθήσει. Αν και βρισκόμαστε μόλις στην 3η αγωνιστική τολμώ να πω ότι ο άσσος των γηπεδούχων μπορεί να αποτελέσεις στήριγμα. Πατάνε καλύτερα έχουν μεγαλύτερη όρεξη και βρίσκονται σε καλύτερο μομέντουμ από τους φιλοξενούμενους. Άσος λοιπόν.

Την αναμέτρηση Αλμερία – Σεβίλλη, την αφήνω εκτός καρνέ. Εκτιμώ την Αλμερία, καλή και φιλότιμη ομάδα αλλά τρίτη σερί αγωνιστική χωρίς νίκη για την Σεβίλλη δεν βλέπω. Αλλά οι αποδόσεις δεν με βοηθάνε. Ίσως να πήγαινα στο goal/goal αλλά σε αποδόσεις στο 2,00+ έχει αξία πιο κάτω δεν μου κάνει το κλικ.

Αυτά τα λίγα λοιπόν για σήμερα από τα προγνωστικά στοιχήματος. Καλή συνέχεια σε όλους.

Το ευρωπαϊκό ξεκινά με σούπερ δώρο* χωρίς κατάθεση για όλους!

Combo
18:30
Έλτσε - Ρεάλ Σοσιεδάδ
Χ2 & over 1,5
1.90
Μονό
20:30
Ράγιο Βαγιεκάνο - Μαγιόρκα
1
2.10
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις