Ζει για αυτά τα ματς ο Μουρίνιο

προγνωστικά

Προγνωστικά από τα μεγάλα πρωταθλήματα της Ευρώπης αλλά και από τα μικρά γήπεδα της Νορβηγίας.

Καλημέρα σε όλους τους αναγνώστες, τα πρωταθλήματα έχουν ξεκινήσει και σιγά σιγά οι ομάδες πιάνουν ρυθμό και μπορούν μέρα με την μέρα να αποδώσουν καλύτερα. Σήμερα θα δούμε προβλέψεις από όλα σχεδόν τα μεγάλα πρωταθλήματα αφού αναμένουμε αρκετά γκολ. Πάμε να δούμε τα σημερινά μας προγνωστικά.

  • Ξεκίνημα με την αγαπημένη Ρόμα η οποία αυτήν και η Λάτσιο πέρσι μας έκανε τεράστιο «σεφτέ» αφού μας πληρώσανε αρκετές φορές εντός και εκτός Ιταλίας. Σήμερα η Ρόμα ταξιδεύει μέχρι το Τορίνο για να κοντράρει την «σιδηρά κυρία». Η Γιουβέντους θα παρουσιαστεί με αρκετές απώλειες μεγάλων ονομάτων όπως Πογκμπά, Ντι Μαρία, Μπονούτσι, Κιέζα και ελπίζει να μην στραβοπατήσει όπως την προηγούμενη αγωνιστική με την Σαμπντόρια σε ένα ματς χωρίς γκολ. Από την άλλη ο Μουρίνιο πήρε ακόμα μία επαγγελματική νίκη κόντρα στην Κρεμονέζε με 1-0 και έκανε το 2/2 στο πρωτάθλημα. Σταθερή αμυντικά η Ρόμα, ζει και αναπνέει ο πορτογάλος τεχνικός για αυτά τα ματς και για αυτό θα επιλέξω την ισοπαλία ή την οριακή νίκη των φιλοξενούμενων.

Το ευρωπαϊκό ξεκινά με σούπερ δώρο* χωρίς κατάθεση για όλους!

  • Συνεχίζουμε με την Αγγλία και συγκεκριμένα από το Λονδίνο και το «Στάμφορντ Μπριτζ». Η Τσέλσι υποδέχεται την Λέστερ η οποία έχει έναν βαθμό σε τρεις αγωνιστικές ενώ έχει το χειρότερο παθητικό αφού έχει δεχθεί οχτώ γκολ. Από την άλλη οι μπλε δεχθήκανε ήττα σοκ από την Λιντς με 3-0. Βαρύ σκορ και ψάχνει αντίδραση για να ανέβει στην 4άδα. Θεωρώ πως δεν θα κρατήσουν οι «αλεπούδες» για αυτό πάω με την νίκη των γηπεδούχων σε συνδυασμό δύο γκολ.

  • Πάμε πιο ανατολικά τώρα και στην  Τουρκία με το ματς Άντανα ΝτέμιρσπορΟυμρανιγιεσπόρ. Οι γηπεδούχοι κάνουν ακόμα ένα μεγάλο μεταγραφικό μπαμ και φέτος, αφού μετά την άφιξη του Μάριο Μπαλοτέλι, ο Άρτεμ Τζούμπα θα είναι στην διάθεση του Μοντέλα. Ξεκάθαρα στις πέντε καλύτερες ομάδες στην Τουρκία για αυτό και σήμερα θα πάμε μαζί τους αφού παίζουν με τους νεοφώτιστους.

  • Στην Γαλλία και στην αήττητη Λανς ταξιδεύει η αποδεκατισμένη Ρεν. Τρομερό διπλό με το επιβλητικό 1-4 μέσα στο Μονακό, η Λανς φιγουράρει στην δεύτερη θέση του βαθμολογικού πίνακα και φέτος δείχνει πόσο πολύ θέλει το ευρωπαϊκό εισιτήριο μιας και την περσινή σεζόν ήταν αρκετά κοντά. Καλές και οι δύο ομάδες με μεγάλη παραγωγή φάσεων, για αυτό θα επιλέξω να δω γκολ και από τις δύο πλευρές.

  • Με το ίδιο σημείο θα πάω και στον αγώνα της Μάιντζ κόντρα στην Λεβερκούζεν.. Φαβορί οι φιλοξενούμενοι αλλά μόνο στα χαρτιά, μιας και έχουν τρεις ήττες και τρομερό πρόβλημα στην αμυντική λειτουργία. Από την άλλη η Μάιντζ είναι αήττητη με επτά βαθμούς. Πρώτο σημείο τα γκολ αφού δύσκολα βγαίνει σημείο.

  • Μένουμε στην Γερμανία αλλά μία κατηγορία κάτω και πάμε στον αγώνα της Σαν Πάουλι που αντιμετωπίζει την Πάντερμπορν. Ξεκάθαρα ομάδα έδρας αφού μέσα στο σπίτι της έχει 2/2 νίκες με υψηλό σκορ. Από την άλλη η Πάντερμπορν έχει την καλύτερη επίθεση και έρχεται από το εντυπωσιακό 7-2 με την Χόλσταϊν ενώ βρίσκεται και στην πρώτη θέση του πρωταθλήματος. Ομάδες που στηρίζονται στην επίθεση, περιμένω να δω αρκετά γκολ από αυτό το ζευγάρι.

  • Τέλος πάμε νότια, στην Νορβηγία και στο Σάντεφιορντ όπου η ομώνυμη ομάδα αντιμετωπίζει την Στρόμσγκοντσετ. Οι φιλοξενούμενοι ρίξανε έξι γκολ στην Γιερβ και δείξανε πως δεν υπάρχει περίπτωση να παίξουν για την σωτηρία. Σε αντίθεση η Σάντεφιορντ βρίσκεται μόλις δύο θέσεις και δύο βαθμούς μακριά από την ζώνη υποβιβασμού. Τρομερά αμυντικά προβλήματα που δύσκολα θα κρατήσουν τον δείκτη του σκορ χαμηλά.

Το ευρωπαϊκό ξεκινά με σούπερ δώρο* χωρίς κατάθεση για όλους!

Δυάδα απόδοσης 2.80
14:00
Σαν Πάουλι - Πάντερμπορν
Goal/goal & over 2.5
1.60
19:00
Σάντεφιορντ - Στρομσγκοντσετ
Goal/goal & over 2.5
1.75
Δυάδα απόδοσης 2.40
16:30
Μάιντζ - Μπάγερ Λεβερκούζεν
Goal/goal
1.55
22:00
Λανς - Ρεν
Goal/goal
1.55
Δυάδα απόδοσης 2.56
17:00
Τσέλσι - Λέστερ
1 & over 1.5
1.62
21:45
Αντάνα Ντέμιρσπορ - Ουμρανιγέσπορ
1
1.58
Ειδικό
19:30
Γιουβέντους - Ρόμα
Ισοπαλία ή νίκη φιλοξενούμενου με 1 γκολ διαφορά
2.00
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις