ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΓΝΩΡΙΜΙΑΣ: ΚΩΔΙΚΟΣ 200FS

ΔΩΡΟ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΗΜΕΡΑ

ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΜΕ ΔΩΡΑ* ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ

ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΝΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΛΙΓΟ

ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΓΝΩΡΙΜΙΑΣ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΛΙΓΕΣ ΗΜΕΡΕΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΧΑΝΕΤΑΙ

Ας ανοίξουν οι ουρανοί...

ΔΩΡΟ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΗΜΕΡΑ

H BET365 ΣΕ ΚΑΛΩΣΟΡΙΖΕΙ ΜΕ ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ*!

H BET365 ΣΕ ΚΑΛΩΣΟΡΙΖΕΙ ΜΕ ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ*!

ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΚΑΛΩΣΟΡΙΣΜΑΤΟΣ

ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΚΑΛΩΣΟΡΙΣΜΑΤΟΣ

ΞΕΚΙΝΑΣ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΜΕ 100 ΒΙΒΛΙΚΑ ΔΩΡΑ*!

ΞΕΚΙΝΑΣ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΜΕ 100 ΒΙΒΛΙΚΑ ΔΩΡΑ*!

ΤΡΕΛΟ ΔΩΡΟ* ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΗΜΕΡΑ!

ΤΡΕΛΟ ΔΩΡΟ* ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΗΜΕΡΑ!

ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΜΕ ΔΙΠΛΟ ΔΩΡΟ*

ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΜΕ ΔΙΠΛΟ ΔΩΡΟ*

Ας ανοίξουν οι ουρανοί...

LIVE BETTING 24/7!

Best Picks

Best Picks Παρασκευής με μπάλα, μπάσκετ και βόλεϊ έως 7.90!

προγνωστικά μπάσκετ

Λάθος όριο στο Λονδίνο

Προγνωστικά από Γαλλία και Ισπανία με την εικόνα να δείχνει δυο παίκτες από το γαλλικό πρωτάθλημα.

Επιστροφή στη δράση με δυάδα από Γαλλία και Ισπανία

Προγνωστικά τσάμπιονσιπ με την ομάδα της Λιντς στην εικόνα.

Έχει πολύ ζουμί η Championship

Αλβαρέζ και 42άρι

Αλβαρέζ και 42άρι

Προγνωστικά βόλεϊ με τις ομάδες Ολυμπιακός-ΠΑΟΚ στην εικόνα.

Στο Ολυμπιακός – ΠΑΟΚ με 7άρι!

προγνωστικά αγγλία 1 και Ligue 1 με παίκτη της Λιλ να είναι στην εικόνα.

Πέφτουν κορμιά στο «Πιέρ Μορούα»

Ουκρανία - Ιταλία ανάλυση και προγνωστικά αγώνα

Λιλ – Λανς: Ανάλυση & Προγνωστικά αγώνα

Over 2,5 ημέρας που διπλασιάζει για Κυριακή 03/03/24.

Το over 2,5 της ημέρας (29/3)

το bet builder της ημέρας

Το Bet Builder της ημέρας (29/3)

Ουκρανία - Ιταλία ανάλυση και προγνωστικά αγώνα

Βίρτους Μπολόνια – Παναθηναϊκός: Ανάλυση & Προγνωστικά αγώνα

Ευκαιρίες πριν την εμβόλιμη

Μόνο νίκη χρειάζονται

ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΓΝΩΡΙΜΙΑΣ: ΚΩΔΙΚΟΣ 200FS

Ας ανοίξουν οι ουρανοί…

Προγνωστικά στοιχήματος

Προγνωστικά στοιχήματος: Επιλογές σε σημεία και γκολ από το σημερινό πρόγραμμα σε Ligue 1 και Ligue 2. Ελπίδα για βροχή και ρίσκο στο Σπα.

Καλημέρα φίλοι κουβανέζοι. Ιδιαίτερα ενδιαφέρον φαίνεται με μια πρώτη ματιά το σημερινό πρόγραμμα του Σαββάτου όσον αφορά τα προγνωστικά στοιχήματος. Δύο αναμετρήσεις για τη Ligue 1 αλλά και γεμάτο μενού στη Ligue 2 ενώ έχουμε και επανεκκίνηση στο πρωτάθλημα της Formula 1 με το Γκραν Πρι του Σπα. Πάμε να δούμε τι ξεχωρίζει…

Προγνωστικά στοιχήματος: Λιγοστές επιλογές στην επίθεση η Οσέρ

Ξεκίνημα από το «Αμπέ Ντεσάμπ» και το ΟσέρΣτρασβούργο. Οι γηπεδούχοι προέρχονται από σπουδαίο διπλό στην έδρα της Μονπελιέ (1-2). Ένα ματς που τα είχε όλα με τέσσερεις αποβολές, πέναλτι και ανατροπή στο σκορ. Δεν ήταν πάντως καλή για 60′ η ομάδα του Ζαν Μαρκ-Φυρλάν, από εκείνο το σημείο και μετά άρχισε να κερδίζει μέτρα και να βγάζει φάσεις. Αρνητικός πρωταγωνιστής ο νεοφερμένος φορ Νιάνγκ ο οποίος πέρασε αλλαγή στην αρχή του δευτέρου ημιχρόνου και αποβλήθηκε πέντε λεπτά αργότερα. Τιμωρημένος για το σημερινό παιχνίδι και ο Ντα Κόστα που αποβλήθηκε επίσης ενώ λείπει με τραυματισμό και ο Σαρμπονιέ. Λειψανδρία στην επίθεση, επιστρέψει πάντως από τιμωρία ο Σιναγιόκο που λογικά θα ξεκινήσει στην κορυφή. προγνωστικά στοιχήματος

Το ευρωπαϊκό ξεκινά με σούπερ δώρο* χωρίς κατάθεση για όλους!

Δυσκολεύεται προς ώρας το Στρασβούργο που ακόμα δεν έχει σπάσει το ρόδι φέτος μετρώντας δύο ισοπαλίες και μία ήττα. Στο τελευταίο απέναντι στη Ρεμς αν και προηγήθηκε στο σκορ εμφανίστηκε και πάλι αφελής αμυντικά και το πλήρωσε στο 81′. Βρίσκει πάντως το δρόμο προς τα δίχτυα, θα πρέπει να «σφίξει» λίγο πίσω ώστε να αρχίσει να παίρνει αποτελέσματα.

Τέσσερεις φορές έχουν συναντηθεί οι δύο τους από το ’15 έως σήμερα, δύο για το κύπελλο με νικήτρια την Οσέρ και δύο για τη Ligue 2 στα οποία επικράτησε το Στρασβούργο.

Αμφότερες έχουν δείξει ως τώρα ότι έχουν το γκολ αλλά δύσκολα κρατούν το μηδέν πίσω. Σημαντικές οι απουσίες της Οσέρ στην επίθεση, έχει το πάνω χέρι το Στρασβούργο. Θα πάρουμε το συνδυαστικό Χ2 & over 1,5 που μας δίνει και την κάλυψη σε περίπτωση ισοπαλίας. Θα ποντάρουμε επίσης και στο να σκοράρει ο Τόμασον των Αλσατών.

Επιλογές από Ligue 2

Από το μενού της Ligue 2 θα σταθούμε σε τρία παιχνίδια, ΜπαστιάΡοντέ, ΣοσόΝιόρ και ΜπορντόΓκινγκάμπ. Η Μπαστιά ηττήθηκε στην έδρα της Αμιάν (3-1) χωρίς βέβαια να είναι κατώτερη της αντιπάλου της. Είχε την κατοχή και τις πιο καθαρές φάσεις για γκολ (και δοκάρι) ωστόσο δέχθηκε γκολ στις τρεις από τις τέσσερεις φορές που οι παίκτες της Αμιάν σημάδεψαν εστία. Επιστροφή στην Κορσική όπου θα θέλει να αποφύγει ένα στραβοπάτημα όπως αυτό της πρεμιέρας απέναντι στην Λαβάλ. Η Ροντέ δεν «τρομάζει» αν και κάποια στιγμή θα την κάνει την ζημιά. Αξία στον διπλασιασμό του άσου, θα επιλεχθεί.

Αξία στα γκολ

Η Σοσό πέτυχε την πρώτη της νίκη φέτος περνώντας με 0-3 από την έδρα της Πο. Κινδύνεψε σε αρκετές περιπτώσεις με την Πο να χάνει και τετ α τετ, ωστόσο ήταν ουσιαστική και αποτελεσματική όποτε χρειάστηκε και πήρε δίκαια τους τρεις βαθμούς. Ήταν βέβαια θέμα χρόνου να έρθει η πρώτη νίκη καθώς «τα λιοντάρια» έχουν μπόλικη ποιότητα στο ρόστερ. Δεύτερο παιχνίδι για τον Ντόνα Εντό στον πάγκο της Νιόρ (πρώην παίκτης της) η οποία επικράτησε με 2-1 της Παρί και σημείωσε την δεύτερη νίκη της στη Ligue 2. Δεν έπεισε πάντως με την εμφάνισή της, η Παρί είχε διπλάσιες τελικές (και δοκάρι) ενώ η ίδια βρήκε δίχτυα στις δύο από τις τρεις εύστοχες προσπάθειές της. Τρίτο γκολ για τον εξτρέμ Μπουτομπά, εκ των κορυφαίων της ήδη από την περσινή σεζόν.

Σωστά θεωρείται φαβορί η Σοσό αλλά σε επίπεδα του 1,70-1,80 δεν παίζονται σημεία στη Ligue 2. Προτιμότερο να πάμε με τα γκολ που πληρώνουν πάνω από 2.00.

Πρώτο σημαντικό τεστ για Μπορντό

Τελευταίο παιχνίδι από τη Ligue 2 για τα προγνωστικά στοιχήματος είναι το ΜπορντόΓκινγκάμπ. Το νεανικό σύνολο του Νταβίντ Γκιγιόν συνεχίζει τη θετική του πορεία και παραμένει αήττητο μετά από τέσσερεις αγωνιστικές (2-2-0). Δεν εντυπωσιάζει με το ποδόσφαιρο που παίζει ωστόσο παρουσιάζει μια πειθαρχία και αποτελεσματικότητα στο παιχνίδι του που μέχρι τώρα του εξασφαλίζει αποτελέσματα. Η αλήθεια βέβαια είναι ότι η Μπορντό δεν έχει αντιμετωπίσει μέχρι τώρα κάποια ομάδα «εκτός των δυνατοτήτων» της. Το σημερινό απέναντι στη Γκινγκάμπ είναι μάλλον το πρώτο δύσκολο τεστ για τους Γιρονδίνους. Η Γκινγκάμπ μπορεί να ηττήθηκε στο τελευταίο από την Καέν (4-1), όμως έχει δείξει έως τώρα ότι φέτος έχει το υλικό και είναι αποφασισμένη να διεκδικήσει την επάνοδό της στα μεγάλα σαλόνια.

Άκρως ευνοϊκή είναι η παράδοση για την Μπορντό απέναντι στη Γκινγκάμπ από την οποία έχει ηττηθεί μόλις δύο φορές εντός της τελευταίας δεκαετίας (9-3-2 για Ligue 1 και κύπελλο). Βέβαια όλα έχουν αλλάξει τα τελευταία δύο χρόνια -ειδικά για την Μπορντό που έχει αποδυναμωθεί σημαντικά-.

Λίγο το αήττητο, λίγο το όνομα και η φανέλα «γέρνουν» τη ζυγαριά προς τα αριστερά όσον αφορά τις αποδόσεις. Η Γκινγκάμπ ωστόσο πείθει περισσότερο μέχρι στιγμής και θα την στηρίξουμε, ακόμα και με κάλυψη.

Μια «ζαριά» στην επιστροφή

Επιστροφή στη δράση και για τη Formula 1 με τον πάντα συναρπαστικό (εκτός από τον περσινό) αγώνα στο Σπα. Πολλές οι αλλαγές στο διάστημα της διακοπής (κυρίως τεχνικών προδιαγραφών των μονοθεσίων), κάτι που στη θεωρία θα κόστιζε σε Φερράρι και Ρεντ Μπουλ. Δεν φάνηκε κάτι τέτοιο από τα FP1 και Fp2 της Παρασκευής αλλά είναι ακόμα νωρίς για συμπεράσματα. Η Μερσεντές εμφανίζεται αισιόδοξη για το δεύτερο μισό της σεζόν και πεπεισμένη πως έχει κλείσει την ψαλίδα από την κορυφή. Με δεδομένη την ποινή των Φερστάπεν – Λεκλέρ (θα εκκινήσουν τον αγώνα από τις τελευταίες θέσεις του γκριντ) αλλά και τον απρόβλεπτο χαρακτήρα του καιρού στο δάσος των Αρδεννών, αξίζει ένα ρίσκο στην κατάκτηση της πολ ποζίσιον από τη Μερσεντές. Γιατί όχι από τον Τζορτζ Ράσελ που πέρυσι στο βρεγμένο Σπα έφτασε μια ανάσα από το να πάρει την πολ με μια Williams (εκκίνησε 2ος τελικά), ενώ προέρχεται και από την πολ στην Βουδαπέστη; 

Το ευρωπαϊκό ξεκινά με σούπερ δώρο* χωρίς κατάθεση για όλους!

Μονό
16:00
Μπορντό - Γκινγκάμπ
2 DNB
2.17
Ρίσκο
17:00
Γκραν Πρι Βελγίου - Κατατακτήριες
Πολ ποζίσιον Τζορτζ Ράσελ
7.00
Μονό
18:00
Οσέρ - Στρασβούργο
Χ2 & over 1,5
1.74
Σκόρερ
18:00
Οσέρ - Στρασβούργο
Γκολ Τόμασον (Στρασβούργο)
3.50
Μονό
20:00
Μπαστιά - Ροντέ
1
2.06
Μονό
20:00
Σοσό - Νιόρ
Over 2,5
2.17
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις