Μακροχρόνια Eurobasket σε τιμές έως 2.80

Μακροχρόνια Eurobasket σε τιμές έως 2.80

Προγνωστικά: Τα πρώτα μακροχρόνια για το φετινό Eurobasket δίνει ο Δημήτρης Ανδρουτσόπουλος στοχεύοντας στους ουραγούς

Καλησπέρα σε όλους. Σε λιγότερο από μία εβδομάδα έχουμε το πρώτο τζάμπολ του Eurobasket. Το φετινό ευρωπαϊκό πρωτάθλημα ίσως είναι μετά από χρόνια η μεγάλη ευκαιρία της Εθνικής να πετύχει μία διάκριση και να κατακτήσει ένα μετάλλιο ενώ υπάρχουν άλλα περίπου 4-5 φαβορί. Στα προγνωστικά μας για αρχή θα ασχοληθούμε με την φάση ομίλων την ομάδα που πιστεύουμε θα κάνει την διαφορά αλλά και εκείνες που μάλλον θα απογοητεύσουν.

Μένουν χαμηλά Εσθονία – Ολλανδία

Η Εσθονία αποτελεί τεράστια έκπληξη και μόνο η συμμετοχή της αποτελεί φοβερή επιτυχία. Μία ομάδα με παίκτες που δεν έχουν κάποια εμπειρία από υψηλό επίπεδο όμως διαθέτουν ενθουσιασμό και θα παλέψουν όλα τα παιχνίδια. Είναι στον όμιλο της Εθνικής μας (Ελλάδα, Κροατία, Ιταλία, Μεγάλη Βρετανία και Ουκρανία) θέλοντας να διασκεδάσει τις εντυπώσεις περισσότερο. Απέναντι στις πρώτες τρεις δεν έχει κάποια ρεαλιστική ελπίδα αλλά ούτε φαβορί είναι κόντρα στη Μεγάλη Βρετανία και την Ουκρανία.

Το ευρωπαϊκό ξεκινά με σούπερ δώρο* χωρίς κατάθεση για όλους!

Αμφότερες αυτές οι ομάδες είναι απρόβλεπτες αλλά έχουν περισσότερη ποιότητα από εκείνη. Δεν πιστεύουμε πως θα κάνει κάποια νίκη, ίσως μείνει μόνο στη χαρά της παρουσίας της σε μία τόσο μεγάλη διοργάνωση. Το under 0,5 νίκες της Εσθονίας πληρώνει μία χαρά στο 2.25 από τη Novibet.

Η έτερη ομάδα που πιστεύουμε πως δεν θα πάει καλά φέτος είναι η Ολλανδία. Αιώνια κομπάρσος στα Eurobasket, έχει μερικούς εκρηκτικούς παίκτες αλλά ούτε ουσία διαθέτει ούτε εμπειρία. Γενικά αποτελείται από μπασκετμπολίστες που παίζουν στα εγχώρια και δεν έχει κάποιο plan b αν τα πράγματα στραβώσουν. Ο όμιλος της είναι δύσκολος με Σερβία, Τσεχία και Φινλανδία να πρωταγωνιστούν και τις Πολωνία – Ισραήλ να τον συμπληρώνουν.

Δύσκολα το ολλανδικό σύνολο θα ανταπεξέλθει στις απαιτήσεις της διοργάνωσης και στους ποιοτικότερους αντιπάλους. Θα είναι για ακόμα μια φορά φτωχός συγγενής, επίσης κρατάμε το under 0,5 νικών της στο 2.80 από τη Stoiximan.

Novibet – με 0% γκανιότα* και το στοίχημά σου αξίζει περισσότερα!

Προγνωστικά: Για το κάτι παραπάνω η Φινλανδία

Κλείνουμε με μία αναμενόμενη θετική παρουσία. Η Φινλανδία μπορεί όταν την ακούς να μην σκέφτεσαι μία μπασκετομάνα χώρα αλλά έχει όλα τα φόντα για να κάνει το βήμα παραπάνω φέτος. Με ηγέτη τον Μάρκανεν και μία γρήγορη ομάδα που βασίζεται στο σουτ θα προσπαθήσει να κάνει την υπέρβαση στον όμιλο και να πάρει την δεύτερη θέση.

Έχει αλλάξει επίπεδο σε σχέση με τα προηγούμενα χρόνια, φέτος ίσως δείξει πολλά περισσότερα από όσα περιμένουμε. Ο όμιλος της δεν είναι δύσκολος άν εξαιρέσεις τη Σερβία και όλες τις υπόλοιπες ομάδες μπορεί να τις κερδίσει. Εκεί βασίζεται και το ποντάρισμα μας, στο οver 2,5 νίκες της στο 1.80 από τη Novibet.

Μακροχρόνιο Eurobasket
Εσθονία:
Under 0,5 νίκες
2.25
Μακροχρόνιο Eurobasket
Ολλανδία
Under 0,5 νίκες
2.80
Μακροχρόνιο Eurobasket
Φινλανδία
Over 2,5 νίκες
1.80
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις