Η ΑΕΚ και τα φαβορί της Premier League σε ενισχυμένες αποδόσεις!

Η ΑΕΚ και τα φαβορί της Premier League σε ενισχυμένες αποδόσεις!

Η ποδοσφαιρική δράση συνεχίζεται με σπουδαίες αναμετρήσεις στο πρόγραμμα του Σαββάτου (27/08).

Η ποδοσφαιρική δράση συνεχίζεται με σπουδαίες αναμετρήσεις στο πρόγραμμα του Σαββάτου (27/08). Φυσικά, την παράσταση κλέβουν οι αναμετρήσεις της Super League, με την ΑΕΚ να υποδέχεται τον Βόλο και να ψάχνει τη δεύτερη νίκη της στο πρωτάθλημα και τον ΠΑΣ να υποδέχεται στα Γιάννενα τη Λαμία σ’ ένα κρίσιμο βαθμολογικά παιχνίδι. Στο Pamestoixima.gr ΟΛΑ τα ματς του ελληνικού πρωταθλήματος τα ζεις με σούπερ ενισχυμένες αποδόσεις στην αγορά «τελικό αποτέλεσμα».

Super League με σούπερ ενισχυμένες αποδόσεις στο Pamestoixima.gr!

Με αμείωτη ένταση συνεχίζεται η δράση και στα αγγλικά γήπεδα και στο Pamestoixima.gr ΟΛΑ τα ματς της Premier League είναι διαθέσιμα με σούπερ ενισχυμένες αποδόσεις στην αγορά «τελικό αποτέλεσμα». Στα πιο σημαντικά παιχνίδια της ημέρας, η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ δοκιμάζεται απέναντι στη Σαουθάμπτον, η Τσέλσι παίζει εντός έδρας με τη Λέστερ, ενώ Λίβερπουλ και Μάντσεστερ Σίτι υποδέχονται Μπόρνμουθ και Κρίσταλ Πάλας αντίστοιχα.

Τέλος, όλα τα μεγάλα πρωταθλήματα τα ζεις παραπάνω στο Pamestoixima.gr με σούπερ αποδόσεις, Bet Builder*, Boost Νίκης* και Παρά 1*!Περισσότερες πληροφορίες για τις προσφορές* και όλες τις καθημερινές ενισχυμένες αποδόσεις μπορείς να βρεις στο Pamestoixima.gr.

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις