Αδικαιολόγητα αουτσάιντερ που πληρώνουν

Scorakias

Ο Scorakias επανέρχεται με προγνωστικά από τα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα μετά τα δυνατά ταμεία στο Europa Conference League.

Ο Scorakias έβαλε το ευρωπαϊκό του κουστούμι και πλήρωσε στο Europa Conference League. Πλέον επιστρέφουμε στα εγχώρια πρωταθλήματα, που μπορούμε να βρούμε ευκαιρίες, αφού σε πολλά ματς το σετ των αποδόσεων δεν δικαιολογείται. Άλλωστε είναι μια καλή τακτική να κοντράρουμε τις ομάδες που είχαν ή έχουν ευρωπαϊκά ματς.

O Scorakias κοντράρει τους «Ευρωπαίους»

Είναι δεδομένο πως μετά από ευρωπαϊκές εβδομάδες ψάχνουμε να βρούμε λαυράκια. Έτσι και γω κύκλωσα δυο ματσάκια που το σετ των αποδόσεων είναι ισορροπημένο και μπορούμε να ποντάρουμε στο πρώτο γκολ με καλή απόδοση.

Ξεκινάμε από τη Νορβηγία και το ματς της Βίκινγκ με τη Βαλερένγκα. Οι γηπεδούχοι προέρχονται από την υπερπροσπάθεια απέναντι στη Στεάουα, η οποία κατέληξε με αποκλεισμό στις καθυστερήσεις από γκολ-πέναλτι. Αντίθετα η Βαλερένγκα τρέχει ένα σερί επτά αγώνων χωρίς ήττα και έχει σκαρφαλώσει στην 5η θέση του πρωταθλήματος. Αουτσάιντερ στο παιχνίδι; Γιατί; Πρώτο γκολ για τους φιλοξενούμενους σε απόδοση άνω του διπλασιασμού.

Στην ίδια λογική θα πάμε και στο ματς της Νις με τη Μαρσέιγ. Από τη μια η γηπεδούχος προέρχεται από ματς με παράταση για τα προκριματικά του Conference. Στο πρωτάθλημα δεν έχει πετύχει ακόμα νίκη. Αντιμετωπίζει, με αρκετά προβλήματα απουσιών, μια Μαρσέιγ που ξεκίνησε τη σεζόν με το πόδι στο γκάζι, αφού έχει επτά βαθμούς σε τρία ματς και βρίσκεται στη 2η θέση. Άλλο ένα anytime score λοιπόν στα προγνωστικά μας με στήριξη στους φιλοξενούμενους.

Το ευρωπαϊκό ξεκινά με σούπερ δώρο* χωρίς κατάθεση για όλους!

Αδικαιολόγητες αποδόσεις

Συνεχίζουμε με δύο ματς, που ομολογουμένως δεν καταλαβαίνω το σετ. Στην Ιταλία, η Σαλερνιτάνα υποδέχεται τη Σαμπντόρια και στις αποδόσεις βλέπουμε φαβορί τους γηπεδούχους. Ίσως γιατί ακόμα, μετά από τρία επίσημα ματς δεν έχουν πετύχει κανένα τέρμα; Όχι ότι η Σαμπντόρια βγάζει μάτια. Ένα γκολ έχει πετύχει και εκείνο στο κύπελλο απέναντι στη Ρετζίνα. Αλλά  στα άλλα δυο ματς που έδωσε αντιμετώπισε Αταλάντα και Γιουβέντους για το πρωτάθλημα. Μήπως δεν της αξίζει να είναι αουτσάιντερ; Σε καλή απόδοση πάντως, θα τη στηρίξω να προηγηθεί.

Κλείνουμε με Αγγλία και συγκεκριμένα με ένα παιχνίδι που στις αποδόσεις βλέπουμε την απόλυτη ισορροπία. Γουλβς εναντίον Νιούκαστλ με τους γηπεδούχους να έχουν ξεκινήσει μουδιασμένα τη σεζόν με μόλις ένα βαθμό μετά από τρία ματς. Αντίθετα οι φιλοξενούμενοι προέρχονται από ένα παιχνίδι, που παραλίγο να κερδίσουν την πρωταθλήτρια Σίτι. Με πέντε βαθμούς σε τρία ματς είναι στην 6η θέση και κοιτούν ψηλά. Γιατί να μην είναι έστω και οριακό φαβορί. Πάμε και εδώ με το 0-1 σαν anytime.

Ειδικό
16:00
Νις - Μαρσέιγ
Anytime score: 0-1
2.00
Ειδικό
16:00
Γουλβς - Νιούκαστλ
Anytime score: 0-1
2.07
Ειδικό
19:00
Βίκινγκ - Βαλερένγκα
Anytime score: 0-1
2.10
Ειδικό
19:30
Σαλερνιτάνα - Σαμπντόρια
Anytime score: 0-1
2.15
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις