H Πιούνικ θέλει τον Σερίφη της…

Προγνωστικά

Στα σημερινά προγνωστικά στηριζόμαστε στην εμπειρία και την έδρα της Σερίφ για την πρόκριση στους ομίλους.

Η Σερίφ Τιρασπόλ μπορεί να μην έχει το ίδιο ρόστερ με πέρσι όταν κι έγινε αρκετή κουβέντα μετά το σάλο που προκάλεσε με την εκτός έδρας νίκη της στη Μαδρίτη απέναντι στη μετέπειτα πρωταθλήτρια Ευρώπης Ρεάλ, ωστόσο δεν παύει να έχει τη εμπειρία από ευρωπαϊκές διοργανώσεις είτε αφορούν το Champions League είτε το Europa League στο οποίο μετέχει και θέλει να προκριθεί στη φάση των ομίλων. Η λευκή ισοπαλία που απέσπασε στο Ερεβάν κόντρα στην Πιούνικ στο πρώτο ματς της δίνει την ευκαιρία να διαχειριστεί όπως εκείνη θέλει τη ρεβάνς στη «Bolshaya Sportivnaya Arena» και να πάρει τη νίκη-πρόκριση που θα επιβεβαιώσει τα προγνωστικά μας.

Aπό την πλευρά της η Πιούνικ που δεν έχει καταφέρει να περάσει ποτέ στην ιστορία της σε ομίλους κάποιας ευρωπαϊκής διοργάνωσης θεωρεί πως ανεξαρτήτου αποτελέσματος έχει κάνει την υπέρβασή της μιας και θα της δοθεί η ευκαιρία να αγωνιστεί σε ομίλους, αφού με ενδεχόμενη ήττα θα συμμετάσχει στο Europa Conference League. Αν κρίνουμε από τα δύο ματς που έδωσε στον 3ο προκριματικό γύρο του Champions League με αντίπαλο τον Ερυθρό Αστέρα και τις ήττες με 2-0 και 5-0 αντίστοιχα αντιμετωπίζει θέματα στο τελείωμα των φάσεων.

Pamestoixima.gr, πάμε προσφορές!

Οι Μολδαβοί έχουν τρεις νίκες, δύο ήττες  και μία ισοπαλία στα τελευταία έξι παιχνίδια που έδωσαν σε πρωτάθλημα και Ευρώπη με απολογισμό 10-3 τέρματα χωρίς να δεχθούν γκολ σε αγώνες πρωταθλήματος σε αντίθεση με τους Αρμένιους που βλέπουν την εστία τους να γίνεται βορά για κάθε αντίπαλο έχοντας δεχθεί εννέα γκολ. Έτσι σύμφωνα με τα παραπάνω οδηγούμαστε στον άσο του 1.57 που βρίσκουμε στη Novibet.

Μονό
20:00
Σερίφ Τιρασπόλ - Πιούνικ Ερεβάν
1
1.57
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις