«Διπλός» Αντετοκούνμπο για να φέρει το… διπλό!

προγνωστικά

Προγνωστικά μπάσκετ από τον Σπανό, που ποντάρει στο Γιάννη, αλλά και στην Εθνική μας, στη μάχη με τη Σερβία.

Η Εθνική μας ρίχνεται στην μάχη για τα προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου του 2023, με την ομάδα του Δημήτρη Ιτούδη να κοντράρεται αύριο με την δυνατή Σερβία στο Βελιγράδι, και εμείς στον Koubanezo σας δίνουμε δύο προγνωστικά που θα σας φέρουν όλο και πιο κοντά στο… ταμείο!

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο, μετά από δύο αναμετρήσεις που δεν έδωσε το παρών απέναντι σε Γεωργία και Τουρκία για το Τουρνουά Ακρόπολις, επιστρέφει για την γαλανόλευκη. Η μαγνητική που έκανε έδειξε πως δεν έχει υποστεί ζημιά στην πλάτη του, και εφόσον προφυλάχθηκε τις προηγούμενες ημέρες και έπειτα συμμετείχε κανονικά στην προπόνηση της Εθνικής, είναι έτοιμος να αγωνιστεί στο μεγάλο αυτό ματς.

Απέναντί του, ο θηριώδης Βαλκάνιος ονόματι Νικόλα Γιόκιτς. Ο δύο φορές MVP του NBA τα… σάρωσε όλα με τους Νάγκετς, καταγράφοντας εντυπωσιακά νούμερα και παίρνοντας άξια το βραβείο του πολυτιμότερου της λίγκας. Η μοίρα τους έφερε ξανά αντιμέτωπους και στα προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου, με τον «Greek Freak» να έχει φοβερές επιδώσεις απέναντι στον αργό και όχι τόσο δυνατό, για τα κυβικά του, Νικόλα Γιόκιτς. Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο μετρά 23.4 πόντους, 9.7 ριμπάουντ και 5.1 ασίστ ενάντια στον Σέρβο…γίγαντα σε δώδεκα παιχνίδια, με την υπεροχή του στην ρακέτα να είναι ξεκάθαρη, παρά τα μερικά εκατοστά ύψους που τους χωρίζουν (υπέρ του Γιόκιτς).

Επιπλέον, ο νέος άσσος της Φενέρμπαχτσε και πρώην πρωταθλητής του ΝΒΑ με τους Γκόλντεν Στέιτ Γουόριορς Νεμάνια Μπιέλιτσα, θα απουσιάζει λόγω τραυματισμού από την αναμέτρηση, με την ευκαιρία των Ελλήνων διεθνών και του Γιάννη να…ρημάξουν τις μπασκέτες να μεγαλώνει. Ο Γιάννης επιστέφει… διψασμένος, οι 24 πόντοι απέναντι στην Πολωνία φανερώνουν την καλή κατάσταση στην οποία βρίσκεται, και εκτός απροόπτου θα μπει “φουριόζος” στο παρκέ, με το Double – Double σε απόδοση 2.35 να είναι η πρώτη επιλογή μας για σήμερα.

Novibet – Το Cash out* όπως θα ήθελες να είναι

Περιφέρεια με σουτ σημαίνει πόντοι και καλάθια!

Με την Μεγάλη Βρετανία 93 πόντοι, 86 και 80 με την Ισπανία, 101 με την Πολωνία, 80 με την Γεωργία και 89 με την Τουρκία. Το περιφερειακό σουτ της Εθνικής με την παρουσία του Τάιλερ Ντόρσεϊ έχει βελτιωθεί και η άνοδος των Αγραβάνη και Λούντζη, αλλά και οι σταθερές των Σλούκα – Καλάθη και των αδερφών Αντετοκούνμπο, έχουν συνθέσει μια ομάδα που της αρέσει να σκοράρει. Η άμυνα είναι το παν σε ένα σύνολο που κοουτσάρει ο Δημήτρης Ιτούδης, ωστόσο η φετινή Εθνική έχει αποδείξει πως… βομβαρδίζει τον κάθε αντίπαλο και δεν έχει πρόβλημα να επιβάλει την επιθετική της κυριαρχία. Σε ένα ματς απέναντι στην εύθραυστη άμυνα της Σερβίας που δέχεται 75,8 πόντους ανά αγώνα στις τελευταίες 5 αναμετρήσεις, η Εθνική των 87,2 πόντων στο αντίπαλο καλάθι στα τελευταία πέντε ματς, θα έχει ενδιαφέρον το πώς θα διαχειριστεί την κατάσταση και το αν θα ψάξει την νίκη μέσω της επιθετικής της ευχέρειας. Οι αγώνες της Σερβίας πάντως ουκ ολίγες φορές κρίνονται μέσα από την επίθεση εξαιτίας των ταλαντούχων αθλητών της. Το οver 80,5 πόντοι για την φιλοξενούμενη Ελλάδα σε απόδοση 1.89 από την Novibet η δεύτερη επιλογή μας, με τα over στο συγκεκριμένο site να έχουμε δει πως… πληρώνουν!

 

Μονό
21:00
Σερβία - Ελλάδα
Ελλάδα over 80,5
1.89
Ειδικό
21:00
Σερβία - Ελλάδα
Double - double: Γ. Αντετοκούνμπο
2.35
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις