Τα γκολ κρίνουν τις ανατροπές (και μη)

Προγνωστικά

Η αυλαία πέφτει για τα προκριματικά των ευρωπαϊκών διοργανώσεων με προγνωστικά που προσφέρουν από διπλασιασμό και πάνω.

Πέμπτη σήμερα και τα προγνωστικά μας επικεντρώνονται για άλλη μια φορά στο Conference League. Κολωνία και Νις υπέστησαν ήττες εκτός προγράμματος και κυνηγούν μεγάλες νίκες για να προκριθούν. Μπορούν να τα καταφέρουν;

Προγνωστικά: Φέχερβαρ – Κολωνία

Θύμα μεγάλης έκπληξης έπεσε η Κολωνία στο πρώτο της ευρωπαϊκό ματς μετά από πέντε χρόνια. Ενώ όλοι περίμεναν να πάρει άνετη νίκη και ενδεχομένως να κλειδώσει την πρόκριση από το πρώτο ματς, τελικά ηττήθηκε 2-1 στην έδρα της από την Φέχερβαρ. Κι αυτό ξεκάθαρα οφείλεται στην κόκκινη που αντίκρυσε ο Ντιτζ στο 20’, καθώς είχε ήδη προλάβει να προηγηθεί έξι λεπτά νωρίτερα. Πλέον, οι Γερμανοί… κυνηγούν τη μεγάλη ανατροπή, για την οποία χρειάζονται νίκη με δύο γκολ διαφορά το λιγότερο.

Η γερμανική ομάδα διαθέτει αρκετή ποιότητα στο ρόστερ της ώστε να παραμένει το φαβορί για την πρόκριση. Φυσικά θα πιέσει από το πρώτο λεπτό και αποκλείεται να παίξει απλά για το 0-2. Όσον αφορά τη Φέχερβαρ, είναι ομάδα που επίσης παίζει ανοιχτά, με ό,τι συνέπειες έχει αυτό στην άμυνα. Έχει βάλει δύο «τεσσάρες» και μία «πεντάρα» στα τρία επίσημα ματς της εντός έδρας φέτος. Μου μοιάζει αδύνατο το να μην ανοίξει εντελώς το ματς. Ελπίζοντας οι μπουκ να έχουν δείξει αφέλεια, επιλέγουμε το over 3,5 σε απόδοση 2.70 από τη Novibet.

Νις – Μακάμπι Τελ Αβίβ

Τα «λιοντάρια» του Ίβιτς καταβρόχθισαν και τη Νις στο πρώτο ματς των πλέι-οφ του Conference League στο Τελ Αβίβ. Παρότι οι φιλοξενούμενοι είχαν τον έλεγχο του παιχνιδιού και ένα σωρό ευκαιρίες, η Μακάμπι ήταν αυτή που πήρε τη νίκη με 1-0 και είναι πιο κοντά στην πρόκριση στους ομίλους. Μάλιστα, ακολούθησε η νίκη με 5-0 επί της Μακάμπι Μπνέι Ρανά για το πρωτάθλημα.

Στη Νίκαια τα πράγματα δεν πάνε και τόσο καλά. Οι προσδοκίες έχουν ανέβει στα ύψη μετά την εντυπωσιακή ενίσχυση της ομάδας, όμως μέχρι στιγμής η ομάδα δεν αποδίδει στο χορτάρι. Σε τέσσερα ματς μετρά δύο ισοπαλίες και δύο ήττες, έχει σκοράρει μόνο δύο γκολ και κινδυνεύει ήδη ένας από τους στόχους της σεζόν να χαθεί. Πάντως, είναι ικανή στη δημιουργία ευκαιριών και κάποια στιγμή θα έρθουν και τα γκολ. Το σύνολο του Φαβρ όμως δεν πείθει ώστε να δίνεται ως ξεκάθαρο φαβορί για τη νίκη και πόσο μάλλον για την πρόκριση.

Το Pamestoixima.gr δίνει αξία στο παιχνίδι σου!

Η ικανότητα της Μακάμπι να κρατάει τα ματς σε χαμηλό ρυθμό όταν χρειάζεται είναι υποδειγματική. Στο «Κλεάνθης Βικελίδης» μπορεί να μην αντιμετώπισε μια ομάδα του επιπέδου της Νις, όμως και πάλι είχε απέναντί της έναν ποιοτικό μεσοεπιθετικά αντίπαλο. Ακόμα κι όταν δέχτηκε πέναλτι και κόκκινη, κατάφερε να διαχειριστεί σωστά το ματς και στο τέλος να πάρει την πρόκριση. Χωρίς να μπλέκω με σημείο, διότι όλα τα αποτελέσματα είναι ανοιχτά, πιστεύω ότι σίγουρα μπορεί να διατηρήσει το σκορ σε μέτρια επίπεδα. Γι’ αυτό θα πάω με τα 2-3 γκολ σε τιμές διπλασιασμού στη Novibet.

Μονό
20:00
Φέχερβαρ - Κολωνία
Over 3,5
2.70
Μονό
21:00
Νις - Μακάμπι Τελ Αβίβ
2-3 γκολ
2.00
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις