Πρόβα τελικού στο Βελιγράδι;

Μουντομπάσκετ 2023

Η σεζόν ξεκινάει για τη στήλη του Playmaker με προγνωστικά μπάσκετ από το μεγάλο παιχνίδι των προκριματικών του Παγκοσμίου Κυπέλλου.

Ήρθε η ώρα να ευχηθώ καλή σεζόν, αφού σιγά-σιγά ξεκινούν τα μπασκετικά δρώμενα. Σε λίγες μέρες θα έχουμε την έναρξη του Eurobasket και δίκαια όλα τα βλέμματα είναι στραμμένα εκεί. Ωστόσο, οι εθνικές ομάδες έχουν υποχρεώσεις για τα προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου στο μεταξύ. Έτοιμοι λοιπόν για προγνωστικά μπάσκετ στον αγώνα της επίσημης αγαπημένης.

Προγνωστικά μπάσκετ: Πρόβα τελικού;

Ίσως το μεγαλύτερο παιχνίδι των προκριματικών στην Ευρώπη ενόψει Παγκοσμίου Κυπέλλου θα λάβει χώρα το βράδυ της Πέμπτης στο Βελιγράδι. Ένα παιχνίδι, που σύμφωνα με τις αποδόσεις του Eurobasket είναι πιθανό να δούμε και στον τελικό της διοργάνωσης. Σερβία εναντίον Ελλάδας ή Γιόκιτς εναντίον Αντετοκούνμπο. Όπως και να το πούμε μοιάζει εντυπωσιακό, χωρίς αυτό να σημαίνει πως οι δυο ομάδες δεν διαθέτουν μεγάλα αστέρια εκτός από αυτούς τους δυο υπέρ-παίκτες.

Ο τραγικός διχασμός του ευρωπαϊκού μπάσκετ ανάγκασε τις ομάδες να αγωνιστούν χωρίς τα μεγάλα τους αστέρια στο μεγαλύτερο μέρος των προκριματικών. Έτσι η Σερβία βρίσκεται με την πλάτη στον τοίχο και παίζει έναν τελικό απέναντι στην Ελλάδα. Οι προηγούμενοι όμιλοι συγχωνεύτηκαν και οι ομάδες κουβάλησαν το ρεκόρ τους σε αυτή τη φάση. Η Ελλάδα είναι πρώτη με 3-1 και η Σερβία πέμπτη με 1-3. Συνεπώς, το κίνητρο των γηπεδούχων είναι μεγαλύτερο, χωρίς αυτό να σημαίνει πως η Εθνική πάει για  να χάσει. Άλλωστε, το να κάνει ακόμα πιο δύσκολη την πρόκριση των Σέρβων στο Παγκόσμιο, μόνο θετικό μπορεί να είναι.

Pamestoixima.gr, πάμε προσφορές!

Εκτίμηση: Η Εθνική μας όπως είδαμε και στα φιλικά προσπαθεί να παίξει με ένταση στην άμυνα και να τρέξει στην επίθεση. Άλλωστε το ανοιχτό γήπεδο είναι βούτυρο στο ψωμί του Γιάννη. Αχίλλειος πτέρνα μας η θέση «5» με την απουσία του Παπαγιάννη και τον Κώστα να κάνει ότι καλύτερο μπορεί. Εκεί όμως η Σερβία έχει Γιόκιτς και Μιλουτίνοφ. Θα δούμε σίγουρα ματσαρίσματα με τον Γιάννη. Περιμένω ένα ματς με ψηλό σκορ που η Ελλάδα θα παλέψει. Combo με αβάντζο στο διπλό και over στους πόντους.

Στα ειδικά παικτών, θα πάω με το under στους πόντους του Ντόρσεϊ. Μπορεί να είναι το καλύτερο δυάρι που έχουμε, αλλά θεωρώ πως είναι εξαιρετικά ασταθής. Το όριο των 12,5 πόντων το ξεπέρασε μόνο σε δύο φιλικά και μάλιστα στο ένα απουσίαζε ο Γιάννης, ο οποίος είναι δεδομένο ότι θα πάρει μεγάλο μέρος των επιθέσεων μας.

Combo
21:00
Σερβία - Ελλάδα
2 (+9,5) & over 152,5
1.91
Ειδικό
21:00
Σερβία - Ελλάδα
Ντόρσεϊ under 12,5 πόντοι
1.95
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις