Ευρωπαϊκές μάχες με αξία

Scorakias

Ευρωπαϊκή ποδοσφαιρική βραδιά σήμερα και τα προγνωστικά του Magician έχουν όλες τις πληροφορίες που χρειάζεται ο αναγνώστης στο δρόμο για την επιτυχία.

Προγνωστικά: Ραντεβού με την ιστορία η γηπεδούχος

ξεκινάμε τα σημερινά προγνωστικά από τη Νορβηγία. Μεγάλη ευκαιρία για την είσοδό της στους ομίλους του Conference League έχει η Βίκινγκ μετά το διπλό με 2-1 στην έδρα της Στεάουα Βουκουρεστίου. Βρέθηκε πίσω στο σκορ στο δεύτερο λεπτό αλλά ισοφάρισε άμεσα, στο τέταρτο λεπτό και στο 34′ προηγήθηκε. Πολύ καλή η παρουσία της μέχρι στιγμής στα προκριματικά πέρασε κατά σειρά τις Σπάρτα Πράγας και Σλίγκο Ρόβερς. Στο πρωτάθλημα έχει παίξει ήδη 18 αγωνιστικές, (με παιχνίδι λιγότερο) και ευρισκόμενη εννέα βαθμούς πίσω από τις θέσεις που οδηγούν στην Ευρώπη. Προκρίνεται με νίκη ή ισοπαλία αλλά δεν θα κάτσει με σταυρωμένα χέρια.

Η Στεάουα Βουκουρεστίου ειδικά μετά το δεύτερο γκολ που δέχτηκε έπαιξε πιο επιθετικά. Έκανε αρκετές φάσεις αλλά οι περισσότερες σταμάτησαν επάνω στον αντίπαλο τερματοφύλακα. Στα προκριματικά πέρασε αρχικά το εμπόδιο της Σαμπουρτάλο από την Γεωργία και της Ντουνάισκα από την Σλοβακία χωρίς μεγάλα σκορ. Αναγκασμένη να βγει μπροστά και να κυνηγήσει τουλάχιστον ένα γκολ για να έχει τύχη στο σημερινό παιχνίδι. Στο πρωτάθλημα Ρουμανίας δεν τα πηγαίνει καλά μιας και σε πέντε αγώνες έχει μια νίκη, τρεις ισοπαλίες και μια ήττα δεχόμενη σε όλα τέρμα.

Οι γηπεδούχοι έχουν ενθουσιασμό και παίζουν ωραίο ποδόσφαιρο. Οι Ρουμάνοι έχουν ποιότητα και μπορούν να βρουν το γκολ. Πίσω όμως είναι αναξιόπιστοι. Κρατάμε το goal/goal σε απόδοση 1.82 στο pamestoixima.gr.

Θα βολευτούν και οι δυο

Είχε δύσκολο έργο η Βίμποργκ αφού κληρώθηκε με την Γουέστ Χαμ. Ένα παραπάνω τώρα που έχασε τον πρώτο αγώνα με 3-1 στην Αγγλία. Το παιχνίδι κύλησε με τους γηπεδούχους να επιτίθενται και τους φιλοξενούμενους να ψάχνουν για κόντρα επιθέσεις και μακρινά σουτ. Μείωσαν στο 69’ με κεφαλιά αλλά ο Αντόνιο στο 78ο λεπτό έκλεισε το σκορ. Θέλει να παίξει ωραίο ποδόσφαιρο μπροστά στο κοινό της και να πάρει το χειροκρότημα. Θα κυνηγήσει όποιες ελπίδες έχει αλλά το εγχείρημα φαντάζει πολύ δύσκολο. Είχε τέσσερις νίκες στα προκριματικά με Σουντούβα (Λιθουανία) και Τορσάβν (νησιά Φερόε).

Δεν είναι το Conference League που καίει τους φιλοξενούμενους της Γουέστ Χαμ, αλλά η Premier League. Απέναντι στην Βίμποργκ σ’ ένα μισογεμάτο στάδιο πριν επτά βράδια νίκησε και έκανε τους οπαδούς της να χειροκροτήσουν γιατί στο πρωτάθλημα μετά από τρεις αγωνιστικές έχει ισάριθμες ήττες χωρίς να πετύχει γκολ. Τελευταία ήττα αυτή με 0-2 από την Μπράιτον. Ο κόουτς Μόγιες μάλλον ανησυχεί λιγότερο για το σημερινό παιχνίδι, μιας και ακολουθούν δύσκολοι αγώνες για το πρωτάθλημα με Άστον Βίλα, Τότεναμ και Τσέλσι.

Μια ξεκούραστη πρόκριση ψάχνει η Γουέστ Χαμ και ένα καλό ρυθμό στο παιχνίδι η Βίμποργκ για κυνηγήσει ένα μικρό θαύμα. Θα κρατήσουμε το goal/goal με απόδοση 1.80 στην novibet.

Novibet – Με ακόμα καλύτερο cash out

Δίνουν ρυθμό οι επιθέσεις

Κυνήγησε τις όποιες ελπίδες είχε η Τβέντε να φύγει με θετικό αποτέλεσμα από το «Αρτέμιο Φράνκι» αλλά ηττήθηκε με 2-1 από την Φιορεντίνα. Έμεινε πίσω στο σκορ στο πρώτο λεπτό και στο 31ο δέχτηκε το δεύτερο τέρμα. Στο δεύτερο ημίχρονο ισορρόπησε κάπως το παιχνίδι και μείωσε στο 64’. Δέχτηκε αρκετές φάσεις ενώ με την σειρά της είχε μια-δυο καλές ευκαιρίες. Τρία παιχνίδια φέτος στην Ευρώπη με ισάριθμα goal/goal & over 2,5. Στο πρωτάθλημα έχει έξι βαθμούς σε δυο αγωνιστικές.

Μπορούσε να νικήσει με μεγαλύτερο σκορ η Φιορεντίνα αλλά δεν αξιοποίησε τις ευκαιρίες της. Πέτυχε τον αντίπαλο τερματοφύλακα σε πολύ καλή μέρα που της στέρησε την πρόκριση από τον πρώτο αγώνα. Η περσινή της πορεία στο πρωτάθλημα της έδωσε το ευρωπαϊκό εισιτήριο μετά από αρκετά χρόνια. Δεν θα θέλει να πέσει θύμα έκπληξης και να αποκλειστεί. Επιθετικά μέχρι στιγμής δείχνει να τα πηγαίνει αρκετά καλά.

H Φιορεντίνα δεν θα κλειστεί για να κρατήσει το σκορ, αλλά ούτε και η γηπεδούχος η οποία είναι αναγκασμένη να ψάξει την νίκη. Θα κρατήσουμε από την αναμέτρηση το over 2,5 σε απόδοση 1.87 της novibet.

Winmasters – Παίζεις πολλές επιλογές; Ενισχυμένες* αποδόσεις στα παρολί στα μεγάλα πρωταθλήματα!

Με τα γκολ στο Φάληρο

Αν και βρέθηκε πίσω στο σκορ στο 18, ο Ολυμπιακός ισοφάρισε μετά από εννέα λεπτά με τον Χουάγνκ. Μπορούσε κάλλιστα να κερδίσει στην Κύπρο αλλά σπατάλησε πολλές και μεγάλες ευκαιρίες. Λίγο έλλειψε να επαληθευτεί ο νόμος του ποδοσφαίρου καθώς στο τέλος του αγώνα οι γηπεδούχοι σκόραραν αλλά το γκολ δεν μέτρησε οριακά για οφσάιντ. Νίκησε 2-0 τον ΠΑΣ Γιάννενα την Κυριακή εντός έδρας με αλλαγές στην αρχική εντεκάδα, στον εναρκτήριο παιχνίδι του πρωταθλήματος. Οι νέοι παίχτες, αλλά και ο κόουτς Κορμπεράν έδωσαν λίγο φρεσκάδα στην ομάδα. Έδειξε ότι θέλει και μπορεί να κάνει μια πειστική εμφάνιση.

Αιφνιδίασε και προηγήθηκε ο Απόλλων Λεμεσού με τον Τζάνγκα, όμως η συνέχεια δεν ήταν ανάλογη. Οι ερυθρόλευκοι πήραν μέτρα στον αγωνιστικό χώρο και επέβαλαν τον ρυθμό τους. Δεν ανταποκρίθηκαν καθόλου στις απαιτήσεις του αγώνα οι γηπεδούχοι όντας πολύ φλύαροι με την μπάλα στα πόδια. Το πρωτάθλημα στην Κύπρο δεν έχει ξεκινήσει ακόμα ενώ στο προηγούμενο εκτός έδρας επίσημο παιχνίδι για τον τρίτο προκριματικό του Champions League ηττήθηκαν με 4-0 από την Μακάμπι Χάιφα ενώ είχαν κερδίσει στην έδρα τους με 2-0.

Ο Ολυμπιακός εάν ήταν λίγο πιο προσεκτικός στα τελειώματα του θα είχε ήδη προκριθεί. Είναι καλύτερη ομάδα και θα κυνηγήσει από την αρχή γκολ πρόκρισης. Θα πιέσει την Κυπριακή ομάδα γιατί δεν θέλει να ζήσει άλλο κάζο. Κρατάμε (με το σχετικό ρίσκο) τον άσο & over 2,5 & Γκολ Ελ Αραμπί & Ολυμπιακός over 5,5 κόρνερ σε απόδοση 7.00 στο Βet Βuilder της novibet.

Μονό
20:00
Βίκινγκ - Στεάουα Βουκουρεστίου
Goal/goal
1.82
Μονό
20:00
Βίμποργκ - Γουέστ Χαμ
Goal/goal
1.80
Μονό
20:00
Τβέντε - Φιορεντίνα
Over 2,5
1.87
Multicombo
22:00
Ολυμπιακός - Απόλλων Λεμεσού
1 & over 2,5 & Γκολ Ελ Αραμπί & Ολυμπιακός over 5,5 κορνερ
7.00
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις